Szia!
Felélesztjük a topicot? Az nem rossz!
ezt a gyedes dolgot nem tudtam, de szemétség. Én végül beszereztem a gyes igazolást, és jártam is a kismamabérlettel. Elvileg most is vehetnék, de nem nagyon megyek el itthonról autó nélkül. ja, mert közben megszületett a következő ikerpárunk, úgyhogy én már duplán nevezhetek a 6 gyerekkel ebbe a topicba
Volt itt annak egy 6 gyerekes, mindig nagyon csodáltam!
Ami a bérletet illeti, azt hiszem olyan igazolás kéne, amin az van, h meddig jár a gyes neked, abból nem derülne ki, h most még nem az van.Ez különben azért jó intézkedés, mert közben 2 év után többen mennek vissza dolgozni, és gyes mellett is csak max fél állást lehet vállalni
De azt nemtom hallottad-e, h be akarják vezetni, h a 65 év felettieknek és az ovisoknak is kelljen fizetni a bkv-n. Csak egy rövid számítás: a két középsőm jár úszni, heti2x, ez tesókedvezménnyel 11000 ft, ami azt hiszem igazán jutányos. Most, h itt vannak a kicsik, anyám viszi őket, bkv-val. Ha mind3nak bérletet kell venni, az gondolom félárú bérlet lesz (vagy ki tudja), az kb 11-12000 ft havonta, azaz az úszásuk duplájára megy fel!!!!
Olcsóbb kocsival átvinni őket, éljen a környezetvédelem!!!
És a kistesó mi lesz?
bölcsi: enyémek nem jártak, nincs is nagyon a közelben, főként csak délelőttre elvinni meg érte menni több idő, mint ha nem megy.
Meg itthon is volt mindig gyerek a házban, a társaság is megoldott.
háztartás: sosem olyan, mint szeretném. Hétvégén segít a párom, meg próbáljuk a nagyokat is rávenni a takarításra, rendet tartani, rendet rakniuk muszáj. Persze a lakás így sem olyan, mint szeretném, de 6 gyerek mellett ne legyen az ember maximalista :lol
Szóval igyekszem urrá lenni a káoszon. főznöm nem muszáj minden nap most, mert a kicsik még nem esznek, a többi meg bent eszik, de igyekszem főzni, mert szeretik a meleg vacsit, meg próbálom korrigálni a menza hiányosságait.
claire