Sziasztok Lányok!
Itt az elveszett bárány (ok egyike).
A nyarunk jövés-menéssel telt, ha meg itthon voltunk folyton kint, uszik a háztartásom, vasalnivaló-hegyek vannak, stb.
Luku ráadásul nem adta fel a 2x alvást, ami nem könnyitett a napirendünkön, de ezen a téren az utóbbi napokban örvendetes változás állt be, ugy tünik mostmár csak 1x alszik délután. Emese pedig jószerével 1x se, emiatt viszont este 8-ra csönd van a gyerekfronton
Pár oldalt visszaolvastam hát látom van itt valaki akit nagy gratula illet Emma, boldogságos babavárást kivánok Neked!
Most 2 témához szólnék csak:
gyesen, otthon lenni- nekem a legnagyobb boldogság forrása, én örömömet lelem abban, hogy mindig van meleg ebéd, a családomat nemcsak eset látom, és a kicsikéim itt a szemem előtt cseperednek. Ameddig csak tehetem, itthon is fogok maradni, és őszintén szeretném ebből a szempontból is a 4.gyerkőcöt, én szeretnék főállásu anya lenni de jelenleg csak 2 kiskoru gyerekem van már itthon.
A gimiben, 4.-ben az ofőnk iratott velünk egy fogalmazást arról, milyen is lesz az életünk 10 év mulva. Jól emlékszem, azt irtam, otthon leszek és nevelem a gyerekeimet. Jelentkeztem ugyan főiskolára de csak az apám kedvéért, és persze hogy semmit nem tanultam a felvételire, nem is vettek fel, már akkor éeztem, hogy felesleges energiát fektetni olyasmibe, aminek nem fogom a hasznát venni. Végül 10 év mulva nem az volt amit akkor irtam, de a diplomának semmiképp nem vettem volna hasznát eddigi életemben
Én azt hiszem, a tájékozottság, müveltség meg miegyéb egyáltalán nem diploma kérdése, és nem érzem magam kevesebbnek papir nélkül sem.
Kata!
Bizony, kis gyerek kis gond... Az a jó hirem viszont, hogy mindebből ki lehet öregedni. Mátém most 19 évesen már egyre kevesebb buliba jár, megfelnőttesedett, teljesen normális lett, pedig 2-3 éve erre nem kötöttem volna fogadást... Egyedül a cigi maradt, pedig nálunk a nagyobb család is füstmentes, mi pedig életünkben nem szivtunk soha. A gyerek pedig 12 éves kora óta
Hát ez hogy lehet...
Hajni!
Jobbulást Olivérnek!
És végül: