Teri, mostmár értelek, nem lehet könnyű akkor így, és azt kívánom nektek, hogy a férjed minnél hamarabb találjon munkát!
Nekem ilyen téren nagyon nagy szerencsém van, nagyon jól kijövök anyósékkal, mondjuk nem lakunk együtt, de nem is laknék velünk attól függetlenül, hogy nagyon szretem Őket!
Jobb ez így mindenkinek. De hozzá teszem a szüleimet is imádom, de már velük sem laknék egy fedél alatt!
Nyanya, esetleg akkor fogant Barnabás?
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni, hátha van valami jó ötletetek. Elég személyes, de hátha tudtok nekem segíteni.
Eléggé székrekedéses vagyok, annak ellenére, hogy nagyon odafigyelek, hogy mit eszem. (sok gyümi, zöldség, leves, folyadék).
Szóval van amikor 4-5 napig sem tudok elmenni sajna wc-re. Persze voltam vele orvosnál azt mondta egyek sok gyümölcsöt, zöldséget, és igyak sok folyadékoz. (szóval jól kisegített!!!)
Persze ilyenkor fáj a gyomrom elég rendesen, és a hasam is ilyenkor felpufad, szóval gusztustalan! Most kamilla teát iszom, ha nagyon kész vagyok, és elérem a 4-5 napot. Most nem merek hashajtót, vagy hashajtó jellegű teákat inni, hogy próbálkozunk. (Persze ezek engem nem hajtanak meg, csak végre el tudok menni a wc-re!) És attól rettegek, ha terhes leszek akkor a méreganyagok árthatnak majd a babának! Tudtok-e ajánlani valami teát, vagy olyan hashajtó bogyót amit kismamás állapotban is lehet fogyasztani?!
Ezt a nőgyógyászomnak is mondtam, ő is ugyan azt mondta, hogy egyek sok gyümit meg a szokásos, meg szilvalekvárt, stb.
Na ezeknek nem sok hatásuk van sajna rám. És mivel az 1 szem elevitnek az a hatása rám, hogy 1 hétig nem tudok elmenni tőle wc-re (de szó szerint 7 napig is!!!!), ezért azt mondta a dokim, hogy folsavat egyek, meg magne-B6-ot, és ez elég. (valószínű a vastartalma miatt fog meg-azt mondta, de nem vagyok vashiányos).
Szerintetek, van olyan babavédő vitamin amit még érdemes lenne kipróbálnom, vagy mit tanácsoltok, vásároljak fel mindből egy havi készletet, és próbálgassam. Jaj, már teljesen kész vagyok ettől
Kérlek ha tudtok segítsetek
Adri