Sziasztok!
Végre ide is eljutottam.
Frankoneanita nekem az egész napos ülés miatt szokott húzódni a hasam alja, de a doki szerint, amíg nem görcsöl és nem vérzek, addig semmi gond, én mondjuk naponta 2x2 db magne B6-ot is szedek.
Sokszor engem az akaszt ki, hogy semmi bajom nincs, de mikor ugyanolyan tempóval szeretnék megcsinálni valamit mint kismamaság előtt, egyből jelez a pocak, hogy vegyek vissza.
Tiszaújvárosban élünk, én adminisztrátor vagyok a férjem pedig pedagógus. Lányom nagycsoportos ovis.
Rókakoma engem nagy ívben kerüljön, csak szóljatok neki
)
Szerintetek hülyeség az, hogy mindig azt mondogatom magamban és a kicsinek, hogy minden rendben?
Legközelebb 24-én megyek Uh-ra akkor már meg is hallgathatom kicsikém szívhangját, ugyanis most csak a lüktetést mutatta meg a doki.
A lányommal anno először 8 hetesen mentem Uh-ra, de most nem bírtam nyugodni:) (öregszek)
Nadrágokkal én is bajban vagyok, a csípőszabásúakat már fel sem veszek, pedig abból van több, egy fekete jön rám, ami hagyományos, szóval ha így haladunk, nemsokára huzamosabb ideig járhatok egy nadrágban.
Már beszereztem egy fekete bandázst, csak egyből lebuknék a munkatársak előtt az tuti, pedig tök kényelmes és nem kell alatta begombolni a nadrágot.
)
Mindekinek jó pihenést kívánok!
Ildi
U.i: ha valakinek egyéb kérdése lenne, csak nyugodtan tegye fel