Új privát üzeneted érkezett!

75g glükóz volt kb. 1,5-2 deci vízhez.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: ÉN tudom (mármint a vércsoportot) :lol: doki aszonta "Sicher ist sicher", egy plusz fiola ide vagy oda...

Kép

Kép
gabilany79

A fitymaszűkűletet műtéttel gyógyítják, (engem sem nyugtatna meg, de) rutinműtétnek számít. Öcsémnek is volt ilyen, első osztályos korában, addig kísérletezett neki a doki, állandóan felszakította a bőrt. Elsőre műtét kellett volna. A műtét utáni első nap volt fájdalmas neki, bár a kórházban voltak kisebb gyerekek, akik nem tudták, hogy rossz lesz majd pisilni, ezért bátrak voltak, csak az első egy-két másodperc csíp, aztán rendben van. De rossz élmény az egész családnak.
Nagyon sajnállak ezért, megsúgom, nekem az első gyerekkel kisebb gond volt, egyszer körbe lazították, de most a másodiknál úgy látom, hogy ez szűk. Én egyelőre becsukom a szemem. Majd jövőre megnézetem, addig minden fürdés után húzogatom, amíg hagyja. Egyébként ezzel is megoszlanak a vélemények, kell-e.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

aida: én jövő héten megyek, nekem is 75g-os glükózt kell vinnem, és 2 óra múlva vesznek újra vért. Annyit legalább mondtak, hogy vigyél citromot és facsard bele a levét, hogy ne legyen olyan sz*r az íze? Vagy így utólag ne is mondjak ilyet?

Öööö, tőled Tarcsán vették a vért? :roll: mert akkor nyilván nekem is ugyanúgy lesz...

Kép

Kép
gabilany79

Nem, az orvosom direkt kérte, hogy ha lehet vmi közeli szakrendelőbe és ne 25 km-re a megrövidült méhnyak miatt. Így is történt.

A citrom megvolt meg a lötyivel sem volt semmi bajom, a baj ott kezdődik, hogy 1óra20perc múlva vették a következő vért, a nő nem teljesen volt tisztában azzal hogy mi van.. Tudnia kellett volna, hogy 2 óra a követelmény. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Dcili:
Anyósom (még jó, hogy csak egy van), hetente jár segíteni, vasal és gyerekre vigyáz 2 napot, amíg én dolgozom, intézem a dolgaim, orvos, bevásárlás, stb. Ez oké, örök hála. De semmit nem tart be amit kérek, és szerintem ez több, mint gáz. HA szólok, azt mondja, hogy mindenbe beleszólok, nekem semmi sem jó. Engem ismernek a beosztottjaim, kollégáim, barátaim, én esküszöm nem vagyok egy kötözködős, sőt, sokszor elmondom mi legyen a végeredmény, és mindenki úgy csinálja, hogy neki is jó legyen.
Mai felhúzás:
Délelőtt szoktatom bölcsibe Dávidot, megkértem, hogy főzzön ebédre borsófőzeléket. 12-re értünk haza, ebéd sehol, ő vasal (tegnap már kivasalt mindent, egy-két frissebben mosott ruha maradt). 9-12-ig tökölt, és állítom direkt nem főzött ebédet, mert megkértem már rá, hogy Dávidot délben ebédeltesse, majd alvás, mert ezt így szokta meg, és a bölcsiben is így van. NEm ő 2-re lesz kész a nagyon bonyolult ebédekkel, mint főzelék.
Megkértem már számtalanszor arra is, hogy a főzelékekhez ne adjon kenyeret a gyereknek, és utána ne tömje még meg gyümölccsel. Hiába mondom, kikészít. Tudom, hogy apróságnak tűnik, de úgy fel tud bosszantani, hogy megőrülök. A múlt héten szintén megkértem, hogy főzzön borsófőzeléket, akkor ő úgy értette, hogy krumplit mondtam. Szegény gyerek előző két nap azt evett, meg amit a mama még ráadásként harmadnap adott neki. (ezt egyébként megelőző héten is eljátszotta, szóval nem eszik mindig ezt Dávid, csak mostanra sikerült volna végleg megfőzni.)
Mindegy, én megfőztem ma, miután láttam, hogy nincs ebéd, szegény gyereket evés nélkül lefektettem még előtte.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Anita, asszem te irtad, hogy aggodsz, hogy hasonlitgatjak a gyerkeket! Nalunk meg csak a 10 ev kulonbseg sem okozott gondot! A ferjem kisebbik tesoja meg csak 13 eves, keson szuletett. A kisfiamat 11 evvel kesobb allandoan hozza hasonlitgatjak. Rajottem, hogy az artatlan beszolasokat figyelmen kivul (mint pl hogy kire hasonlit) kell hagyni, de ha mar elkezdik, hogy mert a Xy igy vagy ugy, akkor nem kell szivbajosnak lenni, meg kell mondani, hogy a te gyerkocod mas mint barmelyik masik gyerek a vilagon, es meg a sajat ikertestverere sem hasonlitana.

Ha elsore nem is, akkor masodikra sikerul. Az a helyzet, hogy nalunk ez szitu volt koztem es az uncsitesom kozt, es a szulok allandoan versengtek... teljesen felesleges... csak tonkremegy a kapcsolat. Aztan a mamam egyszer a sarkara allt es azt mondta eleg! Azota ok.

Gabilany! Nagyon cuki ez a kep!

Cili! Bubanat völgy Esztergomtol 8 km -re van, természeti parkban, nehany tavacska es gyonyoru zold hegyek oleleseben. Mar nagyon beepult, de meg nem a varosi zsufi. Szoval nem felejtjuk el a prtikat! En benne vagyok akarhol is szeretnetek! A lenyeg a tali!

Gabi! Az en kisfiamnak is ugyanez a baja, mennyi idos a kisfiad? Az enyem 2 es fel eves, most hatrahuzogatjak neki, hatha magatol rendbejon. Iszonyu nagy szenvedes neki! De abbol indulj ki, hogy gyorsan rendbejon es ez legyen eletuk legnagyobb baja!!!!!
A 38-hetre szuletett baba pedig teljesn ok! Ne aggodj! Lehet a csaszart nem tartod jonak, de annak is megvan a maga jo oldala!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok!

Elöször is Susy:Kérdezted igen itt szültem No-ban.Mintha hotelbe lettem volna én maximálisan meg voltam elégedve az iteni ellátással.

Gabriel:Nagyon sajnálom hogy kisfiad müteni kell.DE azzért jó hogy most derült ki nem késöbb.Amúgy hogy vagy?Nekünk egy idösek a gyerekeink te hogy bírod a minden napi "gyürüdést"?Èn nagyon örülök ha Beni este már ágyban van..általában hamar ki dölök én is...azt sem tudom mikor láttam egy filmet a végig...Egyébként neked milyen nemü pocaklaó lakik a pocakodban?

Rólunk ha érdekel valakit :oops: Szóval jól vagyunk 1100g a "kicsike"továbbra is haránt fekvéses :cry: Nálunk most fognak be sürösödnia vizsgálatok ....most még 3-hét utána minden 2-hét.Még a doki szerint be fordulhat...hanem sajna császár.

Babaszoba:Nos nálunk kész van...mivel Benivel egy szobába lesz...bútor is meg van úgye ágyat azt mutiztam úgyhogy babona ide vagy oda nálunk kész....Szerintem jobb is így mint késöbb nagy pocival csinálni.....Persze akinek nincs még kész az sincs el késve.(Elsö idöben amúgy is a mi szobánkba alszik majd Aaron)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
hemej

En itt Belgiumban direkt rakerdeztem, hogy mi legyen a kisfiam fitymajaval. Azt mondtak, hoyg ne huzogassam, mert csak fertozesnek teszem ki... aztan most meg bajban vagyunk vele mi is.

Jovo heten kell vinnem a csemetet a dokinenihez.

BB! A maman probalj meg nem kiakadni! Nem er ennyit az egesz!

bkatalin

Szia Hemej,

ne aggodj a baba befordulasa miatt! Az elozo terhessgem alatt a 26. hetnel a kisfiam befordult a helyere es egy hettel a szules elott visszafordult! Csaszarra keszultek, de par oraval a szules elott meggondolta magat es visszafordult....

Ugyhogy no para... meg sok ideje van! Nekem most jol fekszik a gyerkoc, de ma mondta a dokino, hogy ez semmit nem jelent, mert meg visszafordulhat!

bkatalin

Sziasztok!

Ma voltam dokinál. a keményedések ellenére szerencsére a méhszáj zárt és a méhnyak is olyan mint két hete. :lol:

Viszont!!Ma volt a cukorteszt, úgy néz ki terhességi diabéteszem van. :evil: Még nem 100%, elküldött a dokim egy diabetológushoz,valszeg ott megnézik megint. Szuper!!! Nincs elég bajom a keményedésekkel. :( :(

Amúgy nekem meg kellett innom 3dl gyümölcslé(meggylé) szerüséget, ami kicsit édes volt, de fincsi. Nézték elötte a véremet és 60 perc illetve 120 perc elteltével. Az éhgyomri épphogy a határérték felett volt, a második magas, míg a harmadik megint jó volt. :roll:

Bébic!
De jó, hogy írtál! Klassz a szoba! Látom azért már másoknak is alakul! :wink:
Pihizzél most már!

Gabi!
Te is pajzsmirigyes? Én is! :(
Nekem is már csak 100 nap van hátra!!!! 8) 8) 8)

Bernuska!
kivi vagyok itt milyen kiszerelésben lehet kapni és mennyiért a hálós bugyit. :roll:

Csaki!
Köszi az infót, ha megyek a kontrollra odafigyelek azért mit eszek elözö este. Tegnap pl simán ettem szölöt,meg édességet is!!! :oops: :oops: :oops:

Bocika!
Mikor jön meg párod külföldröl?

Bellaanita!
Mi is úgy tervezzük,hogy velünk alszik majd az elején, de azért a szobácskáját megcsináljuk! :wink:
Bár ha nagyon zavarja páromat éjszaka, akkor lehet inkább én alszok a csöppel!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.09.11 13:43-kor.
susy75

Köszi Katalin egyébként üdv köztünk.Sajna nem vagyok túl aktív tag régóta élsz Belgiumba?Kisfiad ott születet?Bocs ha már írtad de én nem minden nap vagyok..

Más:Csajok szoktátok olvasni a novemberi topikot már a 2.baba meg született...Bízom benne hogy a mi babáink nem lesznek ilyen gyorsak...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
hemej

Bb tényleg nem érdemes felhúzni magad anyósodon. Ne idegeskedj!!!! Jó tudom, megkérted, meg minden de inkább hagyd.

Tudjátok én nem panaszkodom, mert a párom szülei nagyon aranyosak, néha akasztanak ki minket, de baromi sokat segítenek. Támogatnak. Anyósom nagyon beteg szinte alig bír felkelni az ágyból, én főzök rájuk meg minden de soha egy rossz szót nem mondanak arra amit főztem, pedig anyósom nagyon sok mindent nem ehet meg.
Biztos vagyok abban is, hogy bele akarnak majd szólni a gyerekem nevelésébe, de nem fogom hagyni. De inkább szóljanak hozzám, nem úgy mint az én szüleim, akik még nem is beszéltek velem azóta, hogy babánk lesz......

Nem akarom anyósodat védeni félre ne értsd, csak ő ilyen, biztos, hogy segíteni akart a vasalással, meg a tököléssel is. De ez a kaja dolgo erős volt tőle.

Szóval kitartást azért, és ne idegeskedj!!!!!!!

Kép
dcili81

Susy!
Micsoda egybeesések :D :D
Neked is 4 hetente kell vele vérvételre járni? Vagy ez csak itt van így?

Kép

Kép
gabilany79

Én is úgy hallottam egyébként, hogy a kisfiúk fitymáját a dokinak kell elrendeznie, és nem szabad erőltetni. De lehet, hogy nem jól tudom....
Kicsit félek, hogy nekem is fiam lesz....... Mármint ettől a problémától.

Ja igen nekem nem tudom mennyi cukros löttyöt kellett meginnom, de nekem 1 és 2 órával később is vettek vért. És nekem kellet szólni a laborosnak, hogy letelt az idő. De normális volt, mert nem kellett újra várnom, hanem csak bementem leszívta a vérem, aztán kimentem.

Kép
dcili81

Cili!
Ez komoly, hogy a szüleid nem beszélnek veled??? :roll: Amiatt, hogy babát vársz vagy már elötte se?
susy75

Nektek 4 hetente kell vérvételre menni????? Én eddig 2x voltam, na jó 3x, 12. héten az afp-n, meg a cukroson, de azóta nem voltam, ez nem gáz?????

Kép
dcili81

Halálosan komolyan nem beszélünk konkrétan tavaly karácsony óta. Akkor úgy jöttem ki tőlük, hogy soha többet nem akarom őket látni.

Előtte is voltak bajok, mert a páromat nem hajlandóak elfogadni (már több, mint 2,5 éve vagyunk együtt). Én meg a páromat választottam....

Kép
dcili81

Gabi!
A terhességet túlmüködéssel kezdtem, akkor kéthetente jártam, hogy be tudjuk állítani. de szerencsére a terhesség hamar gatyába rázta a túlmüködésemet. :wink: :wink:
Most mát kb három hónapja csak havonta egyszer járok én is! :wink:

Hemej! Mi decemberig egyben maradunk!!!!! :wink: :wink: :wink:
susy75

Mármint mindenki a topikból!!!!!!
susy75

Megmondom az őszintét, nem hívtam fel őket, amikor kiderült, hogy jön a baba, de nem hinném, hogy változtatott volna a helyzeten. Hozzáteszem tudják, hogy gyerekem lesz, de ők kijelentették, hogy nem az unokájuk.... Én meg nem idegesítem ezen magam, mert nem éri meg....

Kép
dcili81

Cili!
Ez pajzsmirigyes vérvétel!!

Sajnálom, hogy így alakult. :( :(
susy75

Halihó!
Voltam genetikain, egészséges, korának megfelelő kisfiunk van :lol:
BPD: 58 mm
OFD: 73 mm
HC:207 mm

610 grammos :)

Ja és van egy ilyen értékem is (ill. kettő) : AD1, AD2... Ezt tudja valaki mit jelent?? :shock:
Genetikus szerint semmiféle beavatkozás nem szükséges (zárójelbe írta, hogy megjegyzi, a terhesség nagysága miatt nem is lenne lehetséges.. köszi..) Ő is megállapította a szülés időpontját: szerinte ec. 31. :)
Úgy megnyugodtam, hogy végre én is mertem venni Áronnak valamit, vettünk neki takarót, és egy cumit. Több remélem nem is kell..:)
Apa nem jöhetett be uh-ra, de csak azért, mert rossz névvel született. Ott volt ugyanis Sarka Kata, és az ő férje persze bemehetett, soron kívül.. Hiába, Apát is Hajdúnak kéne hívni.. :wink:

Pajzsmirigy:
Nekem alulműködik. Havonta járok kontrollra, most 175-öt szedek.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Susy!
Nálam pont alulműködés van, ezért kell a havi vérvétel. Sajna a terhességem eleje óta minden vérvétel után emelni kellett a gyógyszeradagot :( , remélem, most már be fog állni...

Kép

Kép
gabilany79

Mush!

Én még "csak" naponként felváltva 50/75-öt...

Kép

Kép
gabilany79

Fenébe, már fél lábbal menőben vagyok, ezért nem tudok olvasni...

Nem mush, mágnes. Bocs :oops:
Ja, és hogy szerkeszthetem is a hozzászólást...
Szal naponta felváltva 50/75...
Te hová jársz kontrollra?

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:
Én az I-es Belgyógyászatra járok.
Annával nekem is folyamatosan emelni kellett, most valamiért beállt rendesen, nem emeletük már 3 hónapja. Dokim szerint mostmár elég októberben mennem, aztán majd csak szülés után, mert az eredmények jók :)
Nem is bánom, olyan hercehurca ,pláne ,hogx Annát is mindig viszem magammal :)
Te hová jársz?

Kép
Kép
Kép
mágnes

brühü.. :cry: nem vitték el Anna cuccait teszveszen.. nem lesz Áronnak bundazsákja..
Asszem felteszem ruhacsomagként.. hátha..

Bezabáltam.. Mit kívűntam meg? Tejfölös kenyeret császárszalonnával :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én tomi kristály color folyékony mosószerrel mosok,meg narancsos coccolinóval öblitek,a baba ruháit is ezzel fogom csak külön a mienkétől.

Galzsuzsa JESSSSSZUS mekkora a pocakod!!! :lol: És szemből milyen érdekes,vízcsepp formája van.

Bébic,Bettiről hát én meg szóltam,nem bírtam valahogy magamban tartani...A pelenkázó komód honnan van nagyon szuper,ez még nekünk is hiányzik.ja már látom ikeás.És az ára?

Ibernus,mi egy bodza bokrot meghagytunk fának,minden éven felnyirjuk,csodaszép mikor virágzik,csodaszép mikor bogyós,a virágból bort,pálinkát ,szörpöt lehet készíteni a bogyóját pedig a gyógyszergyártáshoz használják fel.Nem hiszem hogy gyomnövény lenne,inkább gyógy növény...

Bocika én is a pannontól kaptam a telót,ma küldtek még hozzá egy ajándék karórát is.

Bb"Miért van az embernek anyósa?"-mert akkor nem lenne a gyerekednek apja! :lol:

gabidani,nagyon sajnálom a kisfiadat...szerencsére nekünk nincs ezzel gond.

hemej neked már 1100 gramm a bébi???jó nagy ám!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Egyébként én ma voltam bennt a melóhelyemen mert ugye 21-én lejár a gyesem,utána szabi egy hétig,majd okt 1-től táppénzen leszek.De már örülök neki aki gyest kap az tudja miért!roppant kevéske ... :roll: Az kérdezném aki már táppénzen van,ki irta ki táppénzre a nődoki vagy a háziorvos?És hogy megy ez oda megyek aztán mondom neki hogy vegyen táppénzre és ö csak úgy táppénzre vesz???

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Én is megjöttem dokitól. Zárt vagyok és hosszú! Jövő héten UHU. (Meg holnap, :lol: )

Mági! Milyen bundazsák kéne? Kinézted már?

Kép
zölddisznó

sarmon

Engem a nődoki vett tp.-re.
Bármikortól arra vehet úgy tudom, csak azt fogja írni a papírodra, hogy veszélyezetett terhes. De lehet hogy nem jól tudom.

A háziorvosom már legalább 2 éve nem látott. (Nem vagyunk túl jóban.)
Vendég

Zöldi:
Hülye vagyok, overal, nem bundazsák.. :)

http://www.teszvesz.hu/item435620786_c_a_overal_56.html

Kép
Kép
Kép
mágnes

Engem a háziorvos vett táppénzre, de minden hónapban kell igazolást kérnem a nőgyógyásztól is, hogy állományba legyek.
Én megbeszéltem vele, hogy mikortól szertnék otthon maradni, és akkortól írta a papírt.

Kép
dcili81

Csajok! Két féle bodza van. A gyalogbodza tényleg gyomnövény, és ráadásul kicsit mérgező is.

Sarmi! A házidokis táppénz macerásabb, mert neki havonta vélemény kell a nődokitól, hogy táppénzen tudjon tartani, és a másik, hogy ott betegek közt várakozol, míg a nőgyógyászaton nem, vagyis max. akkor fertőznek, ha bugyi nélkül ülnek le a székre a váróban :wink:

Mági! Jaja, mutiztad, nagyon ari. De nem lesz kicsi?

Mi légyen a ruhákkal? Nem válaszoltál...asszem

Kép
zölddisznó

Manna! Ez az utolsó alkalom, hgogy igazolom neked a jógáról való hiányzásod! :lol:
Egy hatalmas kalappal holnapra...és kitartáááááááás!

Kép
zölddisznó

Zöldi:) köszi, jól esik, hogy gondolsz rám...

Holnap du. jelentkezem, ha megvágnak még le se tudom inni magam rendesen...nincs igazság! :D
mannababoca

Mági,
megneztem az overallt. Nekunk volt ilyen, en nem ajanlom. Ez nem overall, ez gyakorlatilag egy nagyon meleg rugi, de telen keves, ha ezt adod a babara. Ugyanis kivul nem orkan atmegy rajta a szel, fazik benne. A CA-ban vannak olyan orkanos teli overallok en azt tanacsolom neked!

Manna, veled leszunk holnap! Ja es alazd le a bizottsagot! mar csak nem szivoznak, bar teny hogy meg egy sima vizsgan is talalkoztam pocakosan nagyon gaz vizsgaztatoval!

bkatalin

Zöldi:
de biza válaszoltam, írtam, hogy akkor a 2 naci, a kék csíkos sapi és a legelső póló kellene :)

Köszi az overall tippeket!
Az 50-56-os méretre azért gondoltam, mert Annának az 56.62-es óriási volt, nem tudtuk benne hazahozni..

Szóval nem túl meleg?? ...Fenébe, akkor mást kell néznem... Lehet, hogy tényleg a bundazsák a legjobb hazajövősnek...

Kép
Kép
Kép
mágnes

No és ez?

http://www.vatera.hu/uj_vastag_teli_kis ... 86965.html

Télinek mondják.. egy pléddel meg a lábzsákkal már csak elég, nem?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy: a párom majd most 28-án megy külföldre és október 20-a körül jön haza. Idénymunka, de megéri, meg hát muszáj. Talán ez az utolsó mikor megy, de sajna minden évben ezt mondjuk és mindig közbe jön valami, ami viszi a lóvét. Most ő jelentette ki, hogy mindenképpen megy, mert a gyereknek szeretne mindent megadni. Olyan édes.
Sarmi: ja mi a cégnél Pannonosak vagyunk, azért van ilyen telcsim. Amúgy tök jó, mert egymás között ingyen beszélünk ja és a kollégákkal, meg a családdal, mindezt havi 2000Ft-ért. Szerintem megéri.
Vendég

Aida:
Ez nagyon édes! :)
A gond csak az ,hogy nem vagyok vaterás, pluszban ennyiért már újat is tudok venni.
Ettől függetlenül beizzítottál, nagyon tetszik :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ennyiért újat? :shock: Merre fele? Amúgy ez is új mondjuk. :)

De! Elfogyott pici méretben!!! :( Olyan csalódott vagyok! :cry:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mági: én a Károlyi kórházba járok (Újpest) a pajzsmirigy ambulanciára. Hát ja, elég nagy hercehurca, mert időpontot ugye nem adnak, csak hogy 4 hetente menjek (és mindig állat sokan vannak, és mindenki minél hamarabb akar bemenni). Ráadásul ez ugye két alkalmat jelent (vérvétel + rá néhány napra a doki). Mindegy, ez van :)

Kép

Kép
gabilany79

A szakorvos javaslatára a terhesgondozóban írtak ki engem táppénzre. Ez Győrben van, de gondolom, máshol is ez a rendszer. Havonta egyszer, utólag állítják ki a papírt. A kiskönyved kell hozzá, semmi több.

Kép
wruska

azta paszta mennyit irtatok!!!
en mar megint tuloraztam, aztan meg takaritottam. foznom is kene, de a ferjem ma focizni megy, igy nem kell fott kaja este 10-ig. de en mar ehes vagyok.
ebedre csak nyers sargarepet ettem avocado humusszal meg 2 szem tepsiben sult krumplit.

[quote="bocika1"] írta:bocika1Tőlem megkérdezték már az öregebbek, hogy hogyhogy nem bőr ruhákban járok?

bocika. toled tenyleg ilyeneket kerdeznek az oregek????? :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Trombi: Ma voltam UH-n.

Izé. Egyrészről abszolut csalódott vagyok, a másik oldalról meg abszolut elégedett.

Csalódott, mert: Senki se mondta, hogy egy egy tömeg-UH, egy hodályban néznek egyszerre vagy 6 kismamát ráadásul úgy, hogy orvosok állják körbe a gépeket plusz néha át is veszik... Pont emiatt vannak kedvenc részek amiket megnéznek és abszolut nem a babamozi a lényeg. Ezt a gépeket forgalmazó cég szervezi és az a célja, hogy bemutassák, milyen jó kis gépek ezek, ehhez kellenek a "próbababák". Pont emiatt engem pl. majdnem egy óráig!!! UH-ztak. "Kicsit" sok volt. Főleg, hogy nem sikerült képbehozni az arcát (na erről nem ők tehetnek, egyszerűen mind a két karját az arca elé emelte és nem volt hajlandó elvenni onnan...). Kezeket stb. nem néztek, ujjakat se számolgattak... Mondjuk ha kértem volna valszeg azt is megnézik... (az viszont 1.000.000%, hogy lány, az eltéveszthetetlen...)

Elégedett, mert: Csináltak egy abszolut profi (iszonyú durván precíz) szív ultrahangot és a belső szerveit is majdnem mm pontossággal feltérképezték, így tényleg megnyugodhattam, hogy minden OK. Nagyon profi orvos csinálta (igaz, kicsit zavaró volt, hogy közben ott okította a többi orvost). Ja, és az előzetes infó ellenére adtak DVD-t.

Ja igen. Tudni kell hozzá angolul.. Nagyon jól! Amikor legalábbis én voltam, MINDEN angolul folyt. Így, hogy értettem miket magyaráz a doki, teljesen OK volt az egész, de ha nem értettem volna lehet, hogy betojtam volna a sok "not good"-tól... (ami a baba helyzetére és nem a szívére vonatkozott...).

Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy ha ezt a hodályos dolgot tudom akkor elmentem volna.
Vendég

bebic. de jo, hogy ujra itt vagy!!! mar hianyoztal!
Nagyon szuper a babo kecoja, meg a babakocsi is tuti. mennyiert osztogattak?
tessek pihizni!!! :!:

gabylany. gratula a 100 naphoz.

garieldaniel. sajnalom, hogy a kisfiadnak ilyen mutetre kell mennie.

mindekire nagyon irigy vagyok, aki holnap ilyen uhura megy. kerunk majd kepeket!!!!!!!!! aki nem hoz, az halalfia. :)

berni. a medinoset probaltad mar? itt is lehet kapni olyan keszuleket, csak sokkal olcsobban, amikor hasznalom, nekem jobb.majd belinkelem neked, de eppen most nem mukszik az az oldal.

boci. a ferjemnek is ilyen a telcsije, de az ove mar szornyen nez ki. allandoan elejti (jol birja a strapat), ossze-vissza van karcolva, be van repedve a kepernyoje stb.

Kati,Gaby, Trombi, en is csatlakozom a 9 kilosokhoz :cry:

Katalin. Szuper otlet a talalka, csak hat szinte biztos vagyok benne az osszes kulfoldo elo maskor akar hazamenni. en peldaul mar tudom, hogy majus vege-junius elej, es aug vege-szept eleje megyunk majd haza. es ti?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: hát bőőőőőőőőőő ruha az csak nem tudok írni. Tudod hányszor javítom ki a hozzászólásaimat!!! :lol:
Vendég

Ja és íme egy hétvégi, lagzis kép. Bár így nem is látszik milyen a pocim! :lol: Kép Pocak [/img]
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?