Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi :)
Na én is pont Lali fotót akartam követelni!! :lol: :lol:
Nagyon cukker, és már olyan nagyfiú!! :D
Nekünk is van ilyen ülőkénk, de még nem használjuk, mert Nőci nem ül még egyedül.
Sütőtökhöz drukk!! Noémi szereti, főleg amit én csináltam! :) Szerintem a sajátkészítésű finomabb is, mint a bolti! Na meg én mindig teszek bele anyatejcsit, az azért eléggé feljavítja mindennek az ízét! :lol:

Toncsi :)
:lol: :lol: :lol: Iiiigen, szoktuk Bocizni! :lol:
Egészen kicsi korában kapott is egy babakönyvet, aminek az a címe, hogy Berta a Boci - mert hogy Ő Berta Boti :lol: :lol: :lol:
Hát mázli,ha nem kapta el, mert amennyit nyalja-falja a húgát... :lol:

Kriszta :)
Teo semmit sem veszített a jóképűségéből! :D Nagyon helyes kiskrapek!!
A járás miatt meg ne aggódj, majd egyszercsak azt veszed észre, hogy elszalad a kisfiad! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi! Nem akarom Gabit védeni, de nem gondolod hogy esetleg nem otthon netezik éppen? Mert én is irtam neki nemrég, én meg pont azért hogy alapitványnak nem utalnék, inkább neki a számlájára, adja meg az adatait, de nekem sem válaszolt iwiw-en. Amugy meg 10 évig kolleganöm volt szoval ha olvasta volna nekem tuti irt volna! Nem biztos az hogy valaki rögtön nem reagál azért van, mert nem hálás!
Ja és a kisfiú azóta is az lélegeztetön van, igy anyukája sokat lehet mellette én legalábbis erre gondoltam hogy nem válaszolt nekem.

Matteo! gyönyörü a fiad! Orsi fogát ma megint kezelte, ha minden jol megy talán jövö hétvégén végre kap gyökértömést is

Zituska! Noméi nagyon szép! Örülök hogy jobban vagytok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi,Matteo!

Édesek a kis krapekok!!

Bea!Zozo!
Merre vagytok??

Hajnalban arra ébredtem hogy Norbika ott szuszog mellettem.Kimászott az ágyból és befészkelte magát az én ágyamba :) Már este mondta hogy fél,erre Niki:"Norbikám ne féljél szeretlek téged itt vagyok melletted"Majdnem kicsordult a könny a szememből.Hihetetlen hogy mennyire ragszkodnak egymáshoz.Tegnap is Norbi hallotta hogy a Máté piszkálja a Nikit és másodpercenként felkapta a fejét.Valamivel játszott,de láttam rajta hogy ideges aztán gyorsan el is dobta a játékot és ment a tesóhoz"megvédeni".Úgy ölelgetik egymást nagyon aranyosak.

Én nem tudom megint mi van az arcüregemmel,de iszonyat folyik az orrom ami önmagában nem lenne baj,mert allergiás vagyok de megint ronda színes, már bocsi a részletezésért.Hétfőn szerintem megyek vissza a gégészetre.Attól félek mostmár tényleg felszúrják .Alig két hete hogy kpatam a brutál gyógyszert.... :(

Kaptunk új óvonénit meg új vezetőt.Megvolt az első szülői is ahol nagyon sok volt az igéret,majd meglátom mi lesz belőle,de amúgy szimpi.Máté fog néptáncolni az oviban és görkorizni.Ja és megtanult rollerezni is.Olyan nagyfiú,csak az a baj hogy még elég gyakran átmegy itthon babába piszkálja a kicsiket ,nem tud velük játszani,de amúgy ha egyedül van semmi baj vele.Remélem nem fogják 18 éves korukig szekálni egymást... :shock: :roll:

Egyedül aludtunk az éjjel apa elment motorozni,nem is jön haza csak vasárnap.Még jó hogy jön ma anyukám így nem elszünk egyedül,nameg holnap mennem kell dolgozni és nem tudtam volna a gyerekeket kire bízni..após itt lakik egy köpésre de ő aztán...no comment :twisted:

Bocsi a szófosásért most volt egy kis időm mert amúgy mindig el vagyok havazva.Megyek is teszem fel a jó kis tyúkhúslevest.

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv.

Szilcsi, Lali nagyon édes!
Tesót úgy négy év múlvára tervezzük, kb. úgy szeretném időzíteni, amikor Peti elsőbe megy (ha minden igaz, nem lesz évvesztes - én nem szeretném, ha az lenne).

Matteo, Teo is cuki, igazi sármos kispasi!

Zitacicu, gyógyulj meg, de izibe!

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok!
Van Pampers kuponom Tesco-ba Rossmannba beváltható 5 db 400 ft kedvezményt ad,meg törlőkendő is 200 ft kedvezmény,szept. 30-ig jó.Ha kell vkinek elküldöm posán,szóljon!

Noémi,Teo,Lali édesek nagyon! :D
20140113113746

zitacicu: nagyon édesek lehetnek az ikrek, olyan jó, h ilyen szoros a kapcsolat köztük.
Remélem hamar kilábalsz ebből az arcüreges nyavajából!

Lányok: még mindig eladó Retrus nagykerekű piros-drapp babakocsink, képet is dobok, ha kell. ára:30E

Kép
gyanixi

Zituska!
Nem tudom ki tudsz e menni a rakpartra, de kint vannak a debreceni babyruhások, akik a csíkos bodykat árulják. Holnap meg a bababörzén is ott lesznek.Én vettem Szandinak 3 hosszú újjú bodyt, meg Márknak egy nadrágot.
Azt mondták ha szükséges levágják a body alját, igy polóként használható nagyobb gyereknek is. Lehet, hogy majd rendelek Márknak ilyet.
www.kynga.hu

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita :)
Nagyon köszi az infót!! :D
Most délután megyünk ki Apához a rakpartra! :)

Valaki nem csatlakozik? :D
telcsiszámom: 06306389900 :wink:

Kép
Kép
zituska28

A. T. Zita
jó, hogy írtad! így én is megnézem. imádom a csíkos dolgokat(meg a petyeseket is :wink: és a kockást is). van tőlük egy nagyon szép zöld bodynk. olyat szeretnék nagyobbat! mert a zöldet is szeretem.
Zituska , ha kimegyünk és nem lesz nyígás lehet, hogy csörgök. nem bizti, mert még itthon, oszt ma 1 órát aludt a gyerek :roll:
toncsi

toncsi80

Halihó!

Zitus,mi most értünk haza a rakpartról. Iszonyú meleg van, Lali nagyon nyűgi volt, én se bírtam a strapát, pedig ma csavarogni akartunk egész nap. :?

Zita, bodyárust mis is néztük, én nagyon drágállom, 1150 ft-nál kezdődtek a bodyk, igaz, szépek, de akkor is marha drága. :?

Zitacicu, jobbulást. Remélem, nem kell felszúrni!

Még mindig sok a meló, basszus sosem lesz vége ennek a hülye lapzártának. :? :evil: :roll:

Karmen, kb egy hónapja írtam a Gabinak, de mindegy, csak szerettem volna tudni róluk. Sajnálom, ha nem javul Domi, nagyon szorítottam nekik.

Kép
szilcsi

zituska
:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
és véletlen nem kékbabakocsitok van? fehér kockás?
mert láttam egy anyukát ilyen kocsival, fehér adidas szerű polóban. cúúúki Nőcinek megfelelő babával. csak ők lent voltak, mi meg fent, épp telefonáltam, apinál meg elaludt a Mackóka és őt raktuk a kocsijába...
aztán lehet, hogy nem is ti, mert Bocikát nem láttam velük :wink:

ja, a Mazsikát én is szoktam Bocizni, meg Bocusozni :oops:

szilcsi
mi akkor indultunk kifelé. Mazsi szeret nézelődni (persze szigorúan kézben), meg aludt egy félórát. api kapott bort, én rétest, Mazsi bodyt. a többi meg abszolút nem is érdekelt.
milyen újság?
toncsi

toncsi80

Zita!
Előzőleg tettem be két linket neked oviügyben.Olvastad?? :oops:

Enikő!
Ma már nem tudok irni pü-t,majd holnap.

Jó éjt!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Matteo!
Édes nagyon a kicsi fiad és ügyes is!!!
Hanna is bútorok mellett kapaszkodva lépegetett,aztán egyre több időre állt meg kapaszkodás nélkül,majd 5-6 lépést lépdelt egyedül,és aztán mindig többet és többet..
Titeket sem sok választ már el ettől... :wink:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!
Nem kell valakinek kispárnahuzat külön? Én valószínűleg fogok rendelni a csajtól, aki a babaszobán árulja, oszthatnánk a postaköltséget. :wink:
450 Ft/db (+posta), 40x50 cm.
Íme, ezek közül lehet választani:
Kép

(Ezek a lányosabbak, vannak fiúsak is, csak arról nincs fotóm.)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Toncsi :)
Tökkkéletesen ránk illik a leírás, igen, mi voltunk Nőcivel! :lol: :lol: :lol:
Boti boci azért nem volt velünk, mert belebújt az Apja valagába - őt meg sétára csábítani lehetetlen volt - , így csak kettesben mentünk egy kört a csajjal! :)
Nna, és hát ez vagyok én.... a nagy kapkodásban naná, hogy itthon felejtettem a telefonom...(amúgy sajnos ez tényleg jellemző rám) :oops: :lol:

Amúgy jól elvoltunk, főleg Apáztunk, és főleg Boti, aki mellesleg leesett a lépcsőn, és lejött a bőr az orráról.. :( Szerencsére semmi komoly.
Noémi is jól bírta a strapát, kihagytuk a szopit 5-kor, vittem Neki tejpépet, amit az Apája ölében elfogyasztott, aztán míg sétáltunk, addig rágcsálta a cumisüveget (szigorúan víz van benne), míg bealust, és aludt fél órát. Ez arra pont elég volt, hogy nyűglődés nélkül hazaértünk, megfürdettem őket. Aztán bepótolta a hiányzó cicizést, majdnem 1 órát csüngött rajtam félálomban! :shock: :D
Boti ott is hagyott minket, lefeküdt egyedül aludni, mire beértünk Nőcivel a szobába már rég aludt a drágám. :D

Ja!!
Anett :)
Örülök, hogy ha 2 mp-re is, de összefutottunk! :D
Láttam, hogy Noncsit egyből felismerted!:D
Málnus hol volt? Kár hogy őt nem láttam..

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Én is örülök,igen Noémit kiszúrtam egyből,nagyon kis csinos,de szerintem téged is felismertelek volna egyedül!Málna utánunk jött a nagypapával nagymamával,apukám cipelte a fenkét végig,nem akart megmaradni a kocsiba,hú imádja a nyüzsgést szerencsére,minden érdekli,2 nagy lufival jöttünk haza! :D
20140113113746

Szilde!
Átfutottam a linkeket, igazából konkrétan nincs leirva hogy kötelező, hogy legyen egész nap dada. De szerdán lesz szülői, ott minden kiderül. :wink:
Köszi!!!!!!!! :wink:

Szilcsi!
Én 890 ft-ért vettem a bodykat, a filmnyomottak, vagy milyenek voltak 1100 körül- Én csíkosakat vettem. :lol:

Zituska!
Te vettél végül??? :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita :)
Most nem vettem, majd sztem rendelni fogok, mert azt mondta a csaj, hogy ott kicsit olcsóbb!
Megbeszéltem a csajjal, hogy csinálnak oroszlános ovijelet, és azzal együtt fogok body-kat rendelni.
A ptk. nem sok, ha előre utalok, akkor 470 Ft. :)

Én sem filnyomottakat szoktam venni, hanem egyszínűeket, vagy csikosakat!
Sztem nem drága, mert sokkal tartósabb az anyaguk más, hasonló árú body-kénál (hűű, de értelmes ez így:shock: )

Kép
Kép
zituska28

Ovisjelet (én már tavaly is ott vettem) árulnak a Mix üzletházzal szemben, a rövidáru boltban. 80ft/db ugy emlékszem, mert most vett barátnöm. De megkérdezhetem. Van nagyon sokféle ott is. SZerintem ha valami nincs akkor meg ök is megkérik. De lehet más rövidárus is árulja, én most Mórán is ilyen helyen találtam ugyanis. Igy nem kell beutaznom ha elfogy.

Zita! Kiváncsi vagyok mit mondanak! MErt akiket ismerek csak 1 dada van mindenütt,azt meg szerintem akkor nem várhatják el, hogy az legyen ott 7-17ig. De nálunk ha dada nincs ott, akkor kitörölni ovonéni is segit.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

kezdek kikészülni, megint nem alszunk. :( Éjszaka még csak-csak, de akkor is másfél-két óránként kel Lali, de tegnap óta nappal semmit nem alszik. Tegnap délután 3-kor sikerült elaltatni a babakocsiban, két óra hossza tologatás után. :shock: Ma délelőtt szunyált 20 percet, iszonyat nyűgös, egyfolytában nyüszít, cici nem kell neki. Enni szerencsére eszik rendesen. Lövésem sincs, mit csináljak vele. Próbáltam összebújni, simogatni, hurcolászni, otthagyni a kiságyban, szoptatni - semmi nem jön be.
Összefügghet ez azzal, hogy a körtétől csupa pöttyös lett? Tegnap estére rengeteg piros pötty jött ki a mellkasán és a hasán, és a körtétől már volt korábban pöttyös, de azt gondoltam, eltelt két hónap, megpróbálom újra. :shock: Már múlnak a kiütések. Vagy a front miatt? Nekem is szétrobban a fejem. :?

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Vacakolt a netünk, így most csak gyorsan a pocakos kép:

Kép "TESTVÉRI SZERETET"..:-D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Tudom, ezer éve nem voltam. Szaladnak a napok, és suhannak az események. Most csak egy képeet küldök én is, be van gyulladva a szemem, többre nem futja.

Kép Kicsit lestrapált anya és vidám Nóri

mindenkinek derűsnapot.
Remélem hamar elmúlik a front és nyugi lesz. Nóri is nyűgis.
De ez a lehűlés szerintem már nagyon kellett.

Puszi mindenkinek.

(Nórinak is jön a 6. fogacskája)

Kép

Kép
sznanna

Lanyok!!!!!

SOS

A lakast, ahol lettunk volna, sajnos nem adjak ki....benne vagyunk a trutyiba....Ne tudtok kiado lakast (nem tul dragat), lakas reszt....vagy nyaralot kb 20 naprol lenne szo, a lenyeg, hogy legyen fozesi es furdesi lehetoseg....ha van mosogep...nos az lenne csak a szupi!!!!!! Ketsegbe vagyok es...anyuekhoz nem mehetunk....nem udom mi lesz!
Segitsetek csajok!

Ezer koszi elore is!!!!!
Bocsi, hogy most masrol nem irok....

sziasztok
matteo0808

Kriszta, www.deliapro.hu, itt nézd meg, hátha találtok valami jót. Több ötletem sajnos nincs.

Anna, jól eltűntetek! Nóri hatalmas, igazi nagylány. Miket csinál már? Szaladsz már utána?

Zsuzsi, édes a testvéri szeretet. :D

Zitus, hallom, volt ma nálatok is Bea. 8) Nálunk is, csak hozzánk sajna hetente jön. Bár nincs gond, csak a kezei gyengébbek még, picit le van maradva a mozgásfejlődése a nyaka miatt. Sütni akarok olyan túrós sütit, mint amit a másik topikba leírtál. :wink: :lol:

Csajok!
Lassan kellene új babakocsit vennünk, a régi - 6 éves Graco - már nagyon döglődik, a kerekei szétesnek és rozoga az egész. Namost esernyőkocsit sztem még korai lenne venni, viszont jön a tél, a hideg, elég vastagnak kéne lennie, de könnyen tolható kellene - szóval valakinek ötlet, hogy milyet vegyünk??? Van esetleg olyan, ami most még télire elég vastag lenne, de később esernyőkocsiként is használható?

Kép
szilcsi

Toncsi, most jut eszembe, kérdezted, hogy a fürdetőt hogyan használjuk. Hát Lali még nem ül egyedül, eldől még, de a kezemben biztosan ül, így mertük beletenni a fürdetőbe is, meg nálunk apa vele fürdik, bent van vele a kádban, vigyáz rá. :wink: Amúgy 6 hónapos kortól lehet, a dobozára ez van írva.
Lali imád benne fürdeni, a kényes részeket, amit abban nem lehet megmosni, utána mossa meg az apja, ha kivette belőle.

Kép
szilcsi

Zita!
Amit igértem.Az Oktatási és Kulturális Minisztérium honlapján találtam a 2007 szept. 1-től érvényes közoktatási törvényt.A kedvedért 'átnyálaztam' a törvényt a dajkákról,és a 101. oldalán ezt találtam:
A csillaggal jelölt a kötelező főt jelenti.

A nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő alkalmazottak
Óvodában
1. szakorvos
kizárólag fogyatékosokat nevelő óvodában a fogyatékosság típusának
megfelelően
0,5*
2. gyermek- és ifjúsági felügyelő vagy gyógypedagógiai asszisztens fogyatékos
gyermekeket nevelő óvodai csoportban
1*
3. dajka vagy helyette gondozónő és takarító együtt
- a konduktív pedagógiai intézmény óvodájának kivételével - csoportonként 1*

Ez elég konkrét.Remélem szerdáig még olvasod.
Sok sikert a szülőin.Majd ird meg mi volt!

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Szilde!
Köszi, hogy átnéztd! :lol:
Magyarul 1 fő dadának lenni kell az óvónő mellett! :wink:
Az ajtón ahol ki van irva a gyerekek neve, meg a jelük, ott fel van tüntetve egy dajka, csak állitólag táppénzen van. Hát holnap kiderül. :wink:

Más!
Láttátok, hogy szeptember 19-én nyilik a Szabadkai úton Deichmann? :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Még azt akartam kérdezni, hogy szerintetek mit érdemes hajhullás esetén használni. Elkezdett hullani a hajam. :cry: Revalid, Varga hajcseppek? :?:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! de jo, nem tudtam itt is épül, pedig ott jövök el ha Szegeden vagyok. A Tesco környékén lesz? Hajhullásra én semmit nem használtam, de nem volt tartós csak 2 hónapig tartott.
Azt hittem az a bajod hogy nincs egész nap ott a dada, de hogy egyáltalán nincs, na hallod!

Zsuzsi! De édes Ábel!! Egy szobában fognak aludni?

Anna! Nóri is milyen nagy már! Csupa mosoly!:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Csak egy kérdésem lenne, esetleg valaki tudna segíteni.

Jövő hét pénteken 11-re kaptam időpontot fogorvoshoz.
Akik eddig kisegítettek ilyen orvosi helyztetekben nem érnek rá, a férjem sem tud hazajönni. Egy fél órára kellene valaki. Tudnátok ajánlani valakit?
nagyon nagy segítség lenne

este még írok pár sort

Anna

Kép

Kép
sznanna

Karmen!
Az óriásplakáton az volt, hogy Szabadkai út 7. Nem tudom az merre van. :o
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok! :)

Igen, volt Bea! :D Megnyugtatott, hogy okés a csajszi, Neki sikerült négykézlábra állítania, és szépen megtartotta magát a csaj! :) Azóta is azzal próbálkozik, és kifejezetten jól halad!
Lehet, mi is elkezdjük használni a fürdőkarikát! A kiskádból már nagyon kipancsolja a vizet, meg sztem Boti nagyon örülne neki, ha Noémi is vele fürdene! :D

Én meg most akarom eladni a babakocsinkat. Nagyon szuper, imádom, de elég fiús, kinéztem egy nőcisebbet Noéminek! :D

25000 körül fogom feltenni a Vaterára, de ha vkit itt érdekel, akkor alkuképes! :wink:

Dobok egy képet róla, ha vkit érdekel, akkor úgyis csinálok még róla többet, szivesen elküldöm.
Ja, és lábzsák, meg esővédő van hozzá!

Kép

Kép

Bocs, kettő lett..

És egy kis rossz:
Botinak tegnap éjjel kruppos rohama volt, szerencsére enyhébb, nem kellett a Klinikára mennünk. :( :(
Velem aludt az éjjel, bebugyoláltam, és bekapcsoltam a klímát - jobb ötletem elsőre nem volt, a puffot 1 hete dobtam ki, mert lejárt a szavatossága -, szerencsére enyhült a légszomja, majd teljesen elmúlt. Ma jön a dokinéni.

Megyek, Nőcikém felébredt...

Kép
Kép
zituska28

Zita!
Deichmann,de jó!!!
Hajhullásra ha nem szoptatsz jó a Varga cseppek.Nekem jó volt.
Nekem is hullik most,csak nem merek semmit használni egyenlőre.

Zituska!
Noncsi ügyike!
Botit sajnálom!:(Szerencse,hogy megúszta baj nélkül.Durva.
Mitől jött neki elő a krupp?

Sznanna!
Nincs ötletem sajna.De hátha vki másnak lesz.

E.

szilde
Szeged

Csajok, Lali ma csak az egyik ciciből szopizott, a másikat nem fogadta el egész nap. :shock: Mostanra úgy bedurrant, hogy nekiálltam fejni, 20 perc után a kezem zsibbad, de tejcsi nem jön. :shock: Mi lehet ez??? Ha megnyomom, fájogat kicsit, nagyobb is, mint a másik, szóval tuti van benne tej. :shock: Se kézzel, se géppel nem jön semmi. Mintha be lenne dugulva vagy nemtom... :roll: :shock: :? Lehet az, hogy gyengébben szív a gép, mint Lali, és azért nem indul be?

Kép
szilcsi

Sziasztok csajok!

En meg mindig a szllast halaszom...de olyan rohadt draaagak.....a panziok, igy hogy maradjuk sokaig.....ra megy a gatyeszunk!
Szilcsi: A fiaink viselkedese meglepoen hasonlo...at tudom erezni milyen erzes orankent (vagy rosszabb esetben fel orankent felkelni), nem csak a fogacskajuktol lehet, a Tonal is, ha valamit nem emesztett meg, vagy bantja a hasijat ugyan ezt csunalja...szegeny, tuti a korte a ludas! A deliaproban nem talatlam semmi erdekeset...nekunk csak egy idoszakra (kb 20 napra kellene a lakas),

Zituska: Gyogypuszak a Botinak!!!!! Latod, latod, hogy a csajszi miliyen ugyi!

Anna: nagyon cukker a kicsi lany!

Zsuzsa: Jo nagy a poci, aranyos az Abeledi is, ahogyan atoleli a kis tesokat.... (a pociban)

Krmen:...akkor Orsinak a fogat vegre megcsinaltak....??? Remelem nem szenvedett sokat!

Lanyok, ha valaki tud szallast....!!!!!

Pusza Kriszta es teo baba

u]Kép

sziasztok
matteo0808

Anna: privit megkaptam! Ezer hala!
pusza

sziasztok
matteo0808

Matteo! nem csak megint kitisztitották neki a gyökércsatornát meg gyogyszert tettek a fogába. Ha nem gyullad megint akkor lesz majd gyökértömés. De azt mondta reméli hamarosan. Orsi már ugy megszokta hogy természetes neki hogy hetente megyünk, ja május óta ez van :o

Szilcsi! Nekem is ez volt, de nekem idövel ahogy egyre jobban feszült, hát orditottam volna, lett a mellbimbón egy pici hólyag. Tanulva Dancsi hogy járt, neki a klinikán szurták ott meg, én steril tüvel magamnak, (de mire hólyag láthato lett és akkora hogy szurni tudjam jopár ora kellett!) viszont azonnal ömleni kezdett a tej, sugárban. Tejkö volt. A szurás nem fáj, hiszen holyag, mintha vizhólyagot fakasztanál ki. Más tippem nincs. És igen, el van dugulva olyankor. Én 2x is igy jártam, nekem tejlázam nem volt soha viszont

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus!
Ha még nem rendeltél párnahuzatot, a Tescoba 11.-ig van akcióba párnahuzat 200 ft-ért. Egy gyerekmintás még volt a többi olyan virágos, meg hagyományos, de nem béna.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

A.T.Zita!

szerintem menj el dokihoz a hajhullással, mert lehet a szervezetben valahol gyulladás és az is okoz hajhullást.
Nálam is góckutatás folyik, orvostól orvosig járok, hogy hol van gyulladásom.
Eddig minden dokit meg tudtam oldani délutén, miután a férjem hazaért a munkából, egyedül a nőgyógyászattal nem vagyok elégedett.

Mióta nincs délután rendelés a Vasasban sem? Tegnap voltam 4kor, azt mondták csak fél 4-ig lehet menni minden nap, pépnteken meg délig. És akinek gyereke van, vigye magával????

Anna

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Nekem is hullott a hajam eléggé, mostanra már enyhült a hullás.

Karmen, én követ nem láttam, viszont volt egy elég nagy csomó egészen fent, majdnem szinte már a hónaljamban. Nagyon fájt. :? Aztán délután mikor Lali elaludt, félálomban rátettem arra a cicire, nem tiltakozott, kis csillagom félig alva kiszopizta belőle a csomót, de olyan fáradt volt, hogy a tejcsi csurgott ki a szája sarkán. :)

Sztem nem kell feltétlenül orvoshoz menni a hajhullással, szülés után ez valamilyen szinten normális jelenség. Persze ha nagyon hullik és nem múlik, akkor doki.

Zitus, látod nem kell parázni, szépen fejlődik a Csajszi is! :D Hamarosan nem győzöl majd utána szaladni. :wink:

Kép
szilcsi

Anna!
Neked is hullik a hajad? Azért van a góckutatás? :cry:
Vettem Varga hajcseppet, elhasználom, aztán meglátom segit e? :wink:

Szanditól is vettek vért, vérszegény, mehet a folsav, maltofer Neki. Meg magas lett a thrombocita szám, azt mondta a gyorvos, hogy ilyen kicsiknél ez normális. Tudtok erről valamit?

Szilcsi!
Szerintem mélykocsit már ne vegyetek, csak akkor ha majd akartok másik gyereket is. Én a helyedbe olyan tipusut vennék, mint amilyet Zituska árul. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi!Sznanna!Zita!

Igen,én is úgy tudom,hogy sokaknál egyszerűen hormonális a hajhullás,és idővel rendeződik.Sok kismamát,és szoptatós anyukát hallottam panaszkodni ezügyben.
Hanna pl. nagyon megboritotta a hormonszintemet és borzalmasan hullott a hajam terhesen és szoptatósan egyaránt,aztán ezt Kevin helyreállitotta.Vele egyáltalán nem hullott-megállt- mikor a pocimban volt(ebből is látszik,hogy a hormonok miatt volt anno)Most kicsit hullik de nem vészes.
Állitólag tavasszal meg ősszel normális,ha kicsit hullik.
Na persze ha szopi után sem áll meg a hajhullás akkor nem árt vérkép és egyebek...

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Életjel :)
Élünk :D Na nem mint Marci Hevesen, de azé megvagyunk :)

Vius nagyon szereti az ovit, nagyon örülök, hogy végülis oda irattam! A fejlesztések hatása már látszik a beszédén :D És annyira figyelnek rá, hogy napközben nem folyik be a pisi se, rendszeres időközönként megpisiltetik ugyanis.... :)
Úgyhogy maximálisan elégedett vagyok :)
Bogi is ovizik, Zaza nagy kópé, a szeme se áll jól, nagyon imádom a kis mosolygyárost :D

Matteo: Mikor terveztek jönni Szegedre? Mettől meddig kb? A fiad csudi helyes :D

Szilcsi: én is vagy ilyet vennék, mint Zituskáéké vagy sportkocsit :wink:

Zsuzsu: jól vagy? Sokat gondolok Rátok! Drukkolok nagyon :) Szép a pocak és a testvéri szeretet :D Hogy áll Ábi a beszédfejlődéssel??

Hajhullásra a Vichy hajhullás ellkeni samponja nagyon szuper, sajna jó drága, de viszont használ :) Van ampulla kezelés változata is, azt nem próbáltam, de bizti az még hatékonyabb...... De a sampon is elég sztem a szülés utáni hajhulláskor....

Most csak ennyi eldugultam... :)
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Halihó!

Ismeri vki a Gekko játszóházat v. fejlesztőt?Milyen?Mik a tarifák?
Az Odu fizetős?
Az Eko park-i játszóban mennyi az annyi?
Köszi.
E.

szilde
Szeged

Szilde: Gekkó baromi drága, oda ne menjetek. Odú az ugyanolyan jó (sőt szvsz sokkal jobb) és ingyé van! Időpontot lehet hogy csak 1-2 hónap múlvára fogtok kapni, úgyhogy érdemes minél hamarabb felkeresni őket ha meg szeretnéd nézetni valamelyik gyerkőcöt! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko: okt. elso hetetol 20 napos maradassal....most mar csak a lakast kellene megtalalni, ha mast nem talalok, bekoltozunk egy vendeghazba, ami mocsok draga es nem is kenyelmes a poronttyal....
Orulok, hogy Viussal minden ok., es koszi a bokokat a Teo neveben is!
pusza

sziasztok
matteo0808

Sziasztok! :)

De jó, hogy megoldódott a csomókérdés!!! Nekem is volt soxor ilyen Botival, és nekem se jött le mellszívóval, csak a gyerek tudta kiszippantani, addig meg sikítozni tudtam volna, úgy fájt. :roll:

Enikő :)
Végre életjel!!! :D :D
Hiányzol.... :cry:
Örülök, hogy Viusnak tetszik az ovi, meg hogy jól vagytok! :)

Kriszta :)
Nekünk van a sárgán egy üdülőnk, csak azért nem ajánlgatom, mert sztem októberben már hűvös lesz ott a kicsivel!

Szilde :)
Fogalmam sincs, mitől jött a krupp Botinál...
Azóta sincs különödsebben semmi baja, minimálisan folyik az orra, meg ma hajnalban köhögött kicsit, de napközben semmi.
Doktornéni szerint sincs semmi komoly baja, csak lándzsásutifüvet adok neki hurutoldásra.

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Ha van furdoszoba es fozesi lehetoseg szerintem jo lenne (ha kiadjatok), a hideg ellen meg be lehet rakni valami hosugarzot....
Lehet nagy keres, ha kiadnatok...raknal kepeket.....en nagyon orulnek neki es a paromnak meg epp ez volt az alma amikor utoljara otthon voltunk...a vizparton felebredni...
Botinak jobbulast!
pusza

sziasztok
matteo0808

Gyors életjel,velünk inden ok,dolgozom(1 hónapja),a Reál Élelmiszer nagykerben,Barni bölcsizik,úgyhogy minden OK!!!!

Zita,3 hónapos volt a Barni,mikor elkezdett hullani a hajam 2 marokra, külön lepedőt tettem az ágyra,ahol én feküdtem,ne legyen minden tele hajjal!!! :?
nekem azt mondták,hogy ez normális,a hormonszint változás miatt van,és kb. 2-3 hónap múlva el is múlt!!!! :wink: :wink: :wink:

Zituska,Barninál is volt krupp,nálunk sem az a durva,nekem azt mondta a doktornő,hogy a hideg friss levegő a legjobb rá!!! :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Anna: Te a hajhullás miatt járod az orvosokat?

Zita: Igen, nekem is hullik már jó ideje, szerintem már vagy 2 hónapja. Először nagyon nagyon, most már kevésbé, de még mindig jócskán. Ez hormonális. Gréti születése után is volt ilyen. Amikor pocakos voltam akkor meg egy száll se hullott ki és most bepótolja.

Mi jól vagyunk. Az ovizás a kezdeti lelkesedés után egyre rosszabb lett....most mindennaposak a sírások, itthon überhisztik....jó ez a korszak :?
Most épp azon nyafog hogy holnap ne menjen oviba....

Vesm: Oviról még nem nyilatkozok, majd hónapok múlva :) Egyenlőre annyi, hogy nem vagyok 100%-osan elégedett....de gondolom másikkal se lennék. :shock:

Levi 1 hete 7890 gramm és 79,5 cm volt.

Betegeknek jobbulást!

Pocakosoknak boldog pocaknövelést. Kicsiknek problémamentes beszokást az intézményekbe, a többinek meg szép játszós napokat :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?