Új privát üzeneted érkezett!

Jóóóó reggelt!

Katlina. azért megy a drukk... :) :)

Andi,jajj de jó,hogy minden rendben van Zsoltikával!!!Gyere és írj bővebben!

Szilbee,hogy sikerült az este?Hogy tetszett a film? :)Dév hogy van?

Évi,bízzunk benne,hogy nem lesz velük gond,és rendesen beilleszkednek az osztályba..Helyrejöttél már rendesen?

Linda,te merre vagy elveszve??Ha ma 3körül megyünk az jó nektek??

Nóri,köszi a képeket! Szupik lettek! :) Jól éreztük magunkat,remélem ti is :)
Megy a drukk a mai naphoz! :)

Tegnap kint voltunk a vadasparkban Nóriékkal,meg utána elment a jótszótérre is :) Előrre meglátogattuk doki nénit,mert Lucának folyt a nózija,de mára el is múlt! :)

Egy játszóteres képecske!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Linda,most látom miért nem tudtál írni! :) Elhiszem,hogy nehéz cipelni réka fenekét! :)
Du ott leszünk :)

Kép
Kép
tundi24

Szilvi!
Tényleg milyen volt a film?

Csajos kép nagyon szupi!

Linda!
itthon csak apa tudja,egyenlőre így látom jónak,fölöslegesen ne élje bele magát senki!
Réka szépen gyarapszik! :wink:
Jobbak már az estéitek?

Kép

Kép
katlina

Hali!

A film? Car! Nagyon... és naggggyon hosszú! Alig vártam hogy végre haza jöhessek. Legközelebb akkor megyek moziba, ha én választhatok, az tuti!

Dávid még mindig ugyanúgy. Bár érdekes hogy átaludta az éjszakát! Viszont 5-től alig tudtam visszaaltatni... mire visszaaludt, addigra meg Levente ébredt. Melegváltás... :wink:
szilbee

Katlina! :D Drukkolok!!! ;)
szilbee

Hali!

Szilvi: No, milyen vót a film? Ki tudtál kapcsolni, vagy Dávid és Levente képe lebegett a vásznon? :lol: :lol:

Katlina: Újabb teszt nincs még?

Andi: Szupi, hogy minden rendben Zsoltival!!!!

Linda: Jó kis muszklikat növesztesz akkor. Valaki beszól, csak meglegyinted és elterül. :lol:

Édesek a csajok. Érdekes, nekem még eszembe sem jutott a homokozó. :shock: Réka első dolga lenne, hogy a szájába töm egy adagot.

Tündi, Linda: hogy alszotok mostanság?

Pussz!
jaimee1

Katlina, úgy 1 hete már 10-kor alszik a kisasszony :)

Kép
pimelinda

Szilbee,kár hogy car vót a fím :? Dévnek gyógypuszák mennek! :)

Erika,nem akarom elkiabálni,de 3ik éjszakája,hogy csak 1x kelünk.7körül elalszik,és 9kor olyan üvöltésbe kezd,nem is sírásba,hogy az hihetetlen!Megfeszíti magát és csak sír+sír..aztán abbahagyja elszundít és megint kezdődik..adok neki panadol babyt és kidől...hajnali 3-4 ig bírja...utána iszik és csicsika tovább 6-negyed7ig.Remélem a pnadoltól nem lesz baja....
És nektek hogy telnek?

Kép
Kép
tundi24

Jaimee, köszi, jól alszunk :) újabban 2 szopi van éjszaka, de az nem zavar minket :)

Kép
pimelinda

Tündi, valamilye nagyon fájhat szegénynek, ha a panadol így kiüti :? ha nem adagolod túl, nem lesz baj (májkárosodást okozhat egyébként))

Kép
pimelinda

Linda! Ezt jó tudni! Mondjuk mi nem használunk Panadol-t mert nálunk nem hatott... (Leventénél)

Erika! Kicsit se tudtam figyelni a filmre... no persze nem is olyan volt, ami engem érdekel. Feszt az órám néztem. 15 percel a vége előtt már a kocsikulcsot bizgeréltem a kezemben. Utánna meg mint akit puskából lőttek ki, úgy mentün haza (az 50km/h-t azért betartottam ;) ) Otthon meg jól "megnyomorgattam" a kölköket. :lol:
szilbee

Linda! Én még mai napig azt várom, hogy mikor lassul a gyarapodása! :lol: Hiába mozog most többet... mondjuk most már izmosodik és az izom meg ugyebár fajsúlyosabb, mint a zsír...
Dávid a 8. 7re duplázta meg a súlyát. NaDe! Ő nem annyival született mint Réka! Közel sem! :lol:
szilbee

Linda,este szoktam neki adni 5ml-t...mi számít túladagolásnak??

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Tündi! Ezek szerint áttoltam a cuccot :mrgreen:
Tesco nem sikerült..bár tudod, nem is nagy kedvvel mentem volna pénztárba :roll:
Képet én is tennék fel, a 2 kedvencet:
Kép
és a 3 csacsi
Kép
Lili hazafelé is hiányolt benneteket! Jól éreztük magunkat, majd ha lehet simogatni a mostani pocaklakót, majd megint elmegyünk a vadasba. Amúgy majd elaludt a kocsiban, elfáradt :lol:
ja..tegnap azt hittem, otthagytatok minket :) Aztán egyszercsak ott voltatok szemben :lol:

Katlina! És akkor csak jövőhéten tesztelsz? Mióta késik amúgy?

Na, leköltözök a földre és szabom a cuccokat, utána varrogatok :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na, elaludt a hercegnő....

Mi 3x ébredünk, (éjféltől reggelig) változó intenzitással szopizunk, előfordul, hogy csak a cumiját keresi, de nem találja, vagy anya hiánya van.

Mini talikat nem ér ám tartani! Irigy vagyok!

Nóri: ezek a szamarak, amiktől frászt kapott Réka. És egyáltalán, az egész vadasparktól. :shock:

Szilvi:
[quote]K írta:icsit se tudtam figyelni a filmre... no persze nem is olyan volt, ami engem érdekel. Feszt az órám néztem. 15 percel a vége előtt már a kocsikulcsot bizgeréltem a kezemben. Utánna meg mint akit puskából lőttek ki, úgy mentün haza (az 50km/h-t azért betartottam ) Otthon meg jól "megnyomorgattam" a kölköket.

:lol: :lol: Sejtettem, hogy így lesz.

Nagyon-nagyon köszi a pü.-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
jaimee1

Nincs újabb teszt!
Ferrári még nem késik,dátum szerint 14 amúgy soha nem akkor jön :twisted: ,ezért nem nagyon csinálgatok másik tesztet!

Eggyet értek Erikával,nem ér minitalikat szervezni :wink:

Szegény Luca,biztos nagyon fájhat olykor valamilye,miNurofent használunk,de ha láza van akkor csak a kúpsegít,habár Robi lázát nem egyszerű levinni :(

Nóri!
Ildiékről tudsz valamit??
Mert néztem az iwiw-en és pár napja nézte az oldalát,vagy van net-ük csak ide nem ír?

Most kaptuk a levelet,mehet az uram az apeh-hoz,teljes ellenőrzés :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Jajj de jók a képek!! :D
szilbee

Tündi, ha túl sokat adsz, vagy túl sokáig... az 5ml nektek jó, ne aggódj, nem akartalak még ezzel is stresszelni, bocsi :)

gyerkőcök szépek!

Katlina, nem lehet, hogy menstruáció előtti tüneteid vannak (premenstruációs szindróma :P ) vagy neked nem szokott lenni?

Kép
pimelinda

Szilbee, majd ha tudsz, dobsz egy szeptemberi táblit? :wink:

Kép
pimelinda

Linda!
Én is gondoltam erre,de nem szokott semmi ilyen tünetem lenni,kis derékfályás és ennyi

Kép

Kép
katlina

Linda! Jó hogy szólsz!!!! Teljesen elfelejtettem! :oops:

:!: Ha van vkinek megosztandó eseménye, ami a tábliba kerülhet szeptember kapcsán és a Nagy Tábliban nincs benne, az jelezze legyen oly kedves! :D
szilbee

Nóri,na majd más sikerülni fog!Dehogy akartalak otthagyni benneteket,csak megfordultam ,de ez a szembetalinál észlelhető volt :wink: Mi jót varrsz?

Erika,általában mi is ébredünk 2-3x,ezek az 1x kelések tuti véletlenek!!!

Katlina,akkor még lehet azért nem mutatta ki a teszt,mert nagyon korai időszakban vagy! :) Megy a drukk :) Ma is voltál már rosszul?

Linda,hát egy kicsit ijesztettél meg.:) Remélem,hogy nem lesz baja Lucának...Na de majd du kitárgyaljuk...

Kép
Kép
tundi24

Na, varrás kész...egy csipkeblúzt varrtam..inkább tunika, meg egy csípőbetétes szoknyát.

Ilyet :shock: ! Felhívtak a banktól, hogy mennyire vagyok elégedett velük? Kérdeztek erről-arról, aztán osztályoznom kellett. 6/5 lett

Katlina! Van Ildiéknek netjük, de azt mondja, már csak ritkán olvas ide :cry: . Skype-od nincsen? Ott fent van néha... Elküldjem az elérhetőségeit priviben?

Linda! Olyan oldalunk már van, ahol fotók meg videók vannak 8) ! Most olyat csinálok, ahová gyerekzenéket meg meséket, könyveket fogok feltöltögetni. Vagyis folyamatban van. Aztán majd TI jól leszeditek :wink:

Erika! Tul.képp Lilire nem jellemző, hogy fél állattól. Kutyától tart, de a vadasparki állatoktól nem félt. Volt, hogy közelebb ment 1-1-hez, de mikor az is közelített felé, hogy megszagolja, akkor Lili visszább lépett :lol: . De jó ez így.
Én is átestem a tűzkeresztségen, mert lovat még életemben nem simogattam, de ezek olyan szépek voltak, hogy muszály volt. De a csacsit meg az antilopot is megsimiztem. Kecskékről nem is beszélve :roll:

Na, most már eszem valamit...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na eddig tartott a nagy öröm,megjött a ferrárim,így ennek letudom a rosszullétet,soha nem adott még ilyen jelzést előtte,de most már ezt is tudom :( :(

Nóri!
Sajnálom hogy Ildi már nem ír ide :( :( ,csak mnsm van,de ott is ritkán vagyok,ha vagyok is a saját oldalra rakosgatom a képeket

Kép

Kép
katlina

Jóu reggelt!

Na én is régen nyitottam napot....Ez a lány lassan leszokik az alvásról. Tegnap is kihagyta a délutáni szundit, este is alig tudtam letenni, nyugtalanul alszik. Már falra mászok, ha valaki azt mondja "biztos a foga". :twisted: :twisted: :twisted:

Katlina: Nekem folyton ez van piri előtt. :roll: :roll: Majd legközelebb! :wink:

Na még reagálnék, de túl korán van agyilag....

Szép napot!
jaimee1

Nóri,biztos szupik lettek a rucik :) Nem tudom melyik bank volt,de akkor jól értékelted őket! :) :)

Katlina,sajnálom,na majd legközelebb!!!Mns-en tényleg nem látlak sohasem :shock: :(

Erika,ne is mondd...mi 4 hónapos korától azt halljuk,hogy a foga,és végülis lehet benne vmi :twisted:
Mi ma panadol nélkül aludtunk el,helyette adta neki homeos bogyót.És talán a hasa fájhatott,mert jó nagyokat pukizott,csak azt nem tudom,hogy mitől fáj neki,mert semmi olyat nem evett,vagyis du banánt :roll: talán attól???

Linda,Réka még mindig egy tünemény! :wink: Várunk benneteket majd ha ráértek! :)

Jajj,én meg olyan izgatott vagyok,9re viszem a bnőmet Jakab dokihoz,remélem ő is megerősíti a pocaklakó ottlétét! :)

És,hogy ne mondjátok,hogy kistalikra járok :wink: én már mondtam,hogy nálunk lehet nagy babatalit rendezni!!!!!Hely van!!
Írtam is a múltkor,hogy időpontokat mondjatok,kinek mikor lenne jóóóóó!!!!!ÉS összehozzunk,csak szervezés kérdése.Ha kiválasztunk egyet,és tudjuk,hogy akkor tali van,akkor nem szervezünk más progit arra a napra...és akkor össze is fog jönni :P :wink: Úgyhogy szerintem csak akarat kérdése :wink: És természetesen apukák is jöhetnek,ha van kedvük!!!!
Szóval időpontokat kérek!!!!

Kép
Kép
tundi24

Hall! készül az aktuális tábli, de eddig csak 2 esemény lesz ebben a hónapban! :shock: De azért felteszem...

Fog: Nálunk (mint kiderült) tényleg a fogzás volt az ok 6-7 hónapos korától Dávidnak. Tehát tényleg lehet olyan, hogy hónapokon kersztül bántja.

Mini-Tali: Szerintem tök normális dolog. Olykor én is összefutok pár emberrel... vagy hogy véletlen, van hogy direkte... de szerintem ilyenkor lehet a leginkább beszélgetni, megismeri a másikat. Tegnap Szolkatáék jöttek el ide a Fiatalok házához. :)
szilbee

Kép
szilbee

Sziasztok!

Tündi, örülök, hogy meglátogattatok minket! :)
Anyunak és Kati néninek is nagyon tetszett Luca! :)
Barátnődnek drukkolok :wink:

Erika, mi ezt 3 hetes korától 2 hónapos koráig csináltuk :? és babuci nem fogzik... sajna még mindig nem jöttem rá, mi a megoldás :( egyszerűen ki kell bírni :roll:
tegnap ugye én is elújságoltam nektek, hogy 1 hete már 10-kor alszik Réka... erre tegnap este 11-kor tudtam letenni :? még utána fogtunk hozzá vacsizni apával :P

Kép
pimelinda

Linda! És Réka önállóan alszik már el?
szilbee

Sziasztok!

Hű, de szép idő ígérkezik ma :? Reggel abban a 10 percben esett az eső, amikor mentünk suliba. Hétvégére meg már nagyon hideg lesz. Lehet venni az őszi cuccokat. :(

Katlina, sajnálom, de majd legközelebb :wink: Viszont ez az APEH ellenőrzés nagyon rosszul hangzik! Vagyonosodási vagy teljes adó és járulék? Végül is tök mindegy, mert nekem jó tapasztalataim nincsenek az ellenőrzéssel... :(

Vali???? Van már hír a tanfolyamról????

Nóri, én is szeretnék megtanulni weblapot készíteni.... netről lehet valami tanfolyam jellegűt letölteni? Vagy vállalsz oktatást??? :wink:

Tali.... nekem a jövő hét nem jó egyelőre, de a következő hét jöhet!

Erika, kitartás!!! Tudom milyen nehéz, átéltem ezt Csongival. Éjjel többször keltünk, nappal rajta semmi nem látszott, bezzeg rajtam! Okos tanácsot sem tudok adni... miért nem aludt délután? Játszott inkább vagy sírt?
Ja, olvastam a blogodat, szerintem jó így a kaja beosztás, majd mesélj, hogy vált be!

Betti, még neked akartam írni, hogy ezek a rosszullétek nagyon rosszul hangzanak! Az meg felháborító, hogy ilyen későre kaptál időpontot, az agyamra tud menni az ilyen! Hát akkor megyünk orvoshoz, amikor baj van, nem két hónap múlva...
Nem próbáltad még, amit javasoltam? Koezim Q10 illetve a Magne B6 nagyon sokat tud segíteni!!!

Szilbee, tegnap este kisuvickoltam a cipőt, szerintem nagyon jó állapotban van! Alig látszik rajta, hogy használt (na, nem is sokat volt a gyereken..) Jöttök holnap? (mondjuk a lakás romokban, apa tegnap elment, nekem meg élni sincs időm...)
Tudsz valamit arról, hogy Norbinak hogy tetszik a suli? Csongi szokta emlegetni, hogy "nagy a szája", jelentkezés nélkül bekiabálja a megoldást :wink: :lol:
Mondjuk pont a másik oldalt ül, mint Csongi, így egyelőre sok kapcsolat nincs köztük.

Ja, és kemény lehet ez a mindennapi tesi óra, tornatanárral. Képzeljétek, Csonginak izomláza van! Pedig ő aztán edzésben van! Ja és olyan jót mosolyogtam, mesélte, hogy a tanárbácsi mondja nekik: Jó napot kívánok! Nekik pedig vigyázban kell állni és azt kiabálni: Erőt, egészséget! :lol: Nem is tudtam, hogy van még ilyen!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Igen elszaladnánk, de nem akarunk felmenni mert utána Falvára megyünk ki anyósékhoz (holnap is). Mikor végzel? Mármint mikorra mehetünk érte? Akkor igyexunk ott lenni... Találkozhatunk esetleg a játszónál?
Na igen! Norbi ilyen! :lol: És nem csak az iskolában! Múltkor mesélte, hogy majdnem kapott egy pirosat (első nap a sulinban), de nem kapta meg, mert nem várta meg míg felszólítják. Hát igen, ezt még meg kell szoknia. Nehéz dolog, mert annyira bizonyítani akarnak ilyenkor a kölkök.... no meg nagyon fel vannak spanolva, hogy tudják a választ. :)
Majd 7végén talizok egyébként velük, akkor tudok majd kérdezni tőle... már ha hagy a kérdésre időt! ;)
szilbee

Szilbee, fél 5-ig van Csongi suliban. Te mikor mész Leviért. Mert esetleg akkor útközben is összefuthatnánk, odaadom, hazaviszitek, felpróbáljátok, aztán majd megbeszéljük. De én szerintem fél 4 körül már otthon vagyok, szóval mondj Te egy időpontot!

Hát igen, Csongiban is nagyon benne van a bizonyítási vágy, emellett szeret szerepelni és nagy benne a versenyszellem is. Azt számolgatják, hogy kinek van több pirosa. Próbálom neki megmagyarázni, hogy nem a másikat kell legyőzni és nem ez a lényeg, de hát egy kis sportolónak magyarázd ezt meg :?

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Írok pü-t! :)
szilbee

Szép napot!!

Hát, remélem, vagyis biztos vagyok benne :wink: , hogy süt még ma a nap!! Épp mára terveztem, hogy megyünk Lilivel a Cosmosba felsőket venni, mert tegnapelőtt, mikor Zsúval arra csavarogtunk, sok jó rucit láttam. 1 szép bordó cipőt is kinéztem neki a Winkben, de nem volt mérete, talán a jövőhéten...addig viszont nem várhatunk :?

Tegnap mesélte Marika néni, hogy Lili műsor adott alvásidőben :lol: . Felébredt és elkezdett társalogni, játszani, mire a dadusa rászólt. Erre az én lányom kikérte magának és hisztizett...hükkögött, rázta a fejét, a yála folyt neki literszámra, de könnye egy csepp sem volt :lol: :lol: Aztán kicsi hidegvizet fröcskölt rá Marika, attól nyugodott meg. Mondtam, itthon is szokott így hisztizni, nem kell sajnálni a hidegmosdatást tőle.
Meg tegnap venni kellett neki papucsot bentre, mert már szobatiszta, és ha ki kell neki mennie, akkor ne a szandáljával kelljen bajlódnia.

Jaj, Évi!!! Ez nem weblap!! :shock: Ahhoz nagyon kicsi vagyok!! :cry: És bár töltöttem le tankönyveket ebben a témában, de még ennél tovább nem jutottam. :roll: Ez a multiply.com -on van, csak szépen lehet csinosítgatni, testre szabni, nem csak az a sima fájlmegosztó oldal... :wink:

Tündi! Várom a híreket a barátnődről...vagy -től :wink: :lol: ..esetleg? Friss husit kérünk!! :lol:
Gulyásfesztre akartok még jönni? Van már programfüzet is!

Katlina! Akkor majd később lesz hugi...mennyire sajnálod? Már, hogy amúgy sem volt tervezve?
Tegnap beszéltem Ildivel :wink: Imike szokik be az oviba, de most épp otthon volt, mert náthás. Kis hőemelkedése volt már csak, de természetesen nem vitte a többi gyerek közé.
Meg készülnek a lakásfelújításra.
Asszem, jövőhéten meglátogatjuk őket, de még majd pontosítunk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Sajnálom,de az eszem tudja talán a szervezetem is hogy várni kell még,mert hát valljuk be ez az egy szoba elég kicsi már hármunknak is
Ildit üdvözlöm!!!

Évi!
Nem ír vagyonosodási ellenőrzésről,a létszám amit ellenőriznek a könyvelőnk szerint,de csekk nélkül úgysem ússzuk meg,ha abban nem, másban találhat hibát :twisted: :twisted:
Csongi pedig igazi sportoló,bizti kemény lehet a tesi óra ha izomláza van!

Erika!
Robinak is szoktak ilyen ídőszakaki lenni,hogy alig alszik se éjjel se nappal,nálunk is a fogra van fogva,de szerintem nem attól van,de hogy mitől az rejtély

Tündi!
Drukk a barátnődnek!
meginvitálhatnád ide! :wink:

Szilvi!
Beírnád Robika oltását a tábliba 15hós 09.16

Kép

Kép
katlina

Katlina! Persze! :)

Kép
szilbee

Köszi! :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Évi!
Ne is kérdezd a Munkaügyiközpontot....nagy nehezen felhívtam tegnap délelőtt őket és végre még ügyintézőt is kapcsoltak erre azt mondja,hogy ő nem adhat felvilágosítást az ügyben holott ők mondták,hogy lehet érdeklődni telón :( Teljesen kész vagyok most még mindig ott tartunk,hogy nem tudom felvettek vagy nem??? :(

KépKép
diÁcska

Hali!

Megvolt a 9 hós vizsgálat.

Popi gyarapodott 360 g-ot, vagyis 8240 g. 72,5 cm magas. :P
80 g-okat enni kevés a dokinéni szerint, hogy mégis gyarapszik, az a tejem miatt lehet.

A doktornéni az ingyenes Prevenar-ról még mindig nem kapott hivatalos értesítést. Azt mondta (amit én is gondolok), hogy Majd akkor elhiszi, ha írásban látja. Már vagy 5 verzió forog közszájon, de egyik sem lett eddig hivatalos. Na remélem, ez az lesz. Ha nem, akkor decemberben megkapja az első oltást mindenképpen.

Na megyek, folyton időzavarban..... :roll: Pussz!
jaimee1

Hazaértünk a mai csavargásból :wink:
Barátnejesem jól van,2-3 hét múlva kell neki menni a genetikai uh-ra.Mondtam neki,hogy jöjjön írjon...aztán majd meglátjuk!
Délután meg elmentünk Lucusnak cipőt venni,és nagyon baráti áron 7ezerért vettem neki egy siestát.
Kép
Szerintem aranyos és ügyesen megy benne!

Linda,örülök,ha így vélekedtek Lucáról :) Jó későn engedett akkor vacsorázni benneteket Réka.

Nóri,igen érdekelne,hogy mikor lesz és mik lesznek,az is egy kis kikapcsolódás lenne!!

Évi,ez a tanár bácsi biztosan komolyan veszi a testnevelést,és azt ,mondom jól is teszi!!Minden tesi tanárnak így kellene,mert a mai gyerekek nagyon puhányak,iszonyat tartásuk van..stb...persze tisztelet a kivételnek,mert azok mindig vannak azért szerencsére!! :) :)

Erika,szép kis gyarapodás ez azért! :) És hát nem éhezik Réka ..szép formás,ügyes,okos jány :)

Vali,hát pedig már jelezhetnének vmit!!!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Mi is voltunk shoppingolni. Kapott Lili felsőket, sapit, kabátot, cipőt. Cipőből végül a kettőből a 3-t vettem :P Kéket...ami nem baj, mert a kabátot is a kéket választottuk ki :lol:
Itt a program, szép hosszú a lista, csemegézzél:

Gulyásfesztivál fő programjai

Szeptember 11. - csütörtök:
16. / 17.00 „Gulyás” beharangozó motorozás a városban

Szeptember 12. - péntek:
FVM-AMC „Hungarikum és HÍR program” konferencia:
Helyszín: Damjanich jános Múzeum
Gasztro bemutatók az udvarban.

Szórakoztató programok – CORA színpad
18.30-19.15 Korona zenekar (klasszikus rock)
19.30-21.00.HitRock – Pink Floyd emlékzenekar
21.00-00.00 Benji retro disco
Helyszín: Szolnok-Tiszaliget, MOMENT parkoló (a Tisza-híd lábánál)

Szeptember 13. - szombat - GULYÁSFŐZŐ FESZTIVÁL NAP
Hagyományőrző gulyásfőző fesztivál bel- és külföldi csapatokkal - gasztronómiai bemutatók - kézműves, minősített árus kirakodó vásár - termék bemutatók, kóstolók, vásár - gyermekeknek vidámpark - minőségi vendéglátás

Fesztivál Díszvendége:

Joanna Stempinska úrnő, a Lengyel Köztársaság Budapesti nagykövete
Turisztikai díszvendégek:
Lengyel megyei / testvérvárosi küldöttség
Pécs 2010 EKF promóciós sátor és főzőcsapat, Pécs
Szolnok testvér városai
Gasztro-turisztikai díszvendégek:
Kolbászfesztivál, Békéscsaba – Karcagi Birkafőző Baráti Kör, Karcag – „Bogrács testvérek”, Cegléd - „Gasztrofesztivál - Kamocsa”, Szlovákia – „Vajdasági főzőmesterek - Magyarkanizsa”, Szerbia-Vajdaság - Szikvizesek Országos Ipartestülete – Szolnok MJV Lengyel Kisebbségi Önkormányzat – Szolnok MJV Cigány Kisebbségi Önkormányzat, Szolnok – Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola, Szolnok

Szolnoki Gulyásfesztivál kiemelt főzőversenyei :
Ki lesz Magyarország Gulyáskirálya 2008-ban
Huszárkonyha 2008

Szolnoki Gulyásfesztivál Ifjúsági főzőversenye:
10 évesek Gyermekfőző versenye - "Gulyáskirály kiskuktája" díjért

Társ főzőversenyek:
„Két jó barát…” Lengyel Kisebbségi Önkormányzat főzőversenye
V2 Bikers Szolnoki Motorosok Baráti Köre főzőversenye

Meglepetés program !!!

Szakács párbaj 10 + 1 résztvevővel

Gulyásfesztivál „Kiemelt társrendezvényei”:
Észak-alföldi Régió hungarikumai és HÍR termékek - FVM-AMC
„Történelmi forgatag” - korok táborépítési és főzési szokásai - Gladius Egyesület és társszervezői részvételével
Fűszerpaprika Terméktanács prezentáció
2. Kárpát-medencei ifjúsági főzőcsapatok találkozója
„Tiszán innen Dunán túl” Országos Nótás találkozó
DAN-TON produkció, Tiszaliget, Sportcsarnok
A Sportcsarnokban egész napos minősített amatőr együttesek és szóló előadók, elismert hivatásos művészek programjai.

09.00-09.30 Megnyitó
Megnyitó: Fejér Andor, J-N-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke
Dr. Hegyesiné Orsós Éva az „Életet az Éveknek” Országos Szövetség Elnökhelyettese
Dr. Göndöcs Zsigmond, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatója, mint fővédnökök, ünnepi beszéde.
09.30-15.00 minősített amatőr együttesek és szóló előadók, óránként 10-15 perces időközökben Szolnok térségi minősített előadók bemutatkozásai
12.00-14.30 ebéd (zártkörű, csak a jeggyel rendelkezőknek)
16.00-18.00 gála műsor és születésnapi köszöntő:
· 60 éves Bokor János, Fejős Jenő, Miklóssy József
· társ fellépők: Drágán Lajos, Hatvani Kiss Gyöngyi, Kátai Zsuzsanna, Kolostyák Gyula, Madarász Kati, Monzinger Ferenc, Sűlyi Károly, Szabó Eszter, ..
18.00 tombola
20.00 közös tánc
22.00 zárás
Részvételi díj személyenként 2.000,- Ft/fő, mely magában foglalja az ebéd árát, parkolást és egy emlék pólót. Tartalmazza ezen kívül a Gálaműsor belépőjegyét is.
A műsorról TV felvétel készül és a legjobb fellépőket DVD-n örökítjük meg, melyet az ATV, Duna TV, Budapest TV-hez eljuttatunk.

Kiemelt bemutatók, programok:
Promóciók: Szerencsejáték Zrt., MÁV-START Zrt.,
Termék bemutatók: népi hagyományos ételek, pálinka- és borkóstolók, vásár, stb.
Kézműves sor: kézműves, minősített árus kirakodó vásár, „Zsanna-Manna reform édességek”..wellness kávé, ... stb.

Szórakoztató programok – Nagyszínpad
Fesztivál háziasszonya:
Magony Szilvia, - Magyar Turizmus Zrt., E-Commerce Igazgatóság, Itthon otthon van… országos program magazin vezetője
14.00- től műsorvezető: Nagy Szilárd
09.00. Megemlékezés az 1935-ös Pásztortalálkozóról – Kossuth tér
09.15. Felvonulás és menettánc a Kossuth tértől a Tiszaligeti Színpadig (Cuháré néptáncegyüttes, Pásztor találkozó és Korok táborai résztvevőinek felvonulása)
10.00 Fanfár
10.05 Fesztivál megnyitó a színpadon
10.20 Pásztortalálkozó 1935 - megemlékezés, pásztorok útra bocsátása
10.30 CUHÁRÉ néptánc együttes műsora
11.00 egyeztetés alatt
11.30 Kozák János népzenei CD bemutató
12.00 Jó ebédhez szól a nóta
13.00 Lengyel népzenekar és táncosok
13.45 Gladius "Rabszolgavásár" és "elfogadó tánc" (hastáncosok)
14.30 Cseh (Lovosice) zeneiskola zenekara
15.30 Éneklő szakácsok - Karcag
16.00 Főzőverseny eredményhirdetés, Díszpolgár díj átadás, egyéb eredményhirdetés, INDEZIT sorsolás a véradók között
17.30 Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar – PÉCS 2010 Programiroda
18.30 Dósa Mátyás CD bemutató, Cosombolis, Szigligeti Színház musical bemutató
20.00 egyeztetés alatt
Hungarikumok bemutatása a színpadi programok közötti átállási szünetekben.

V2 Bikers színpad
Megyei amatőr zenekarok bemutatkozása.

Szórakoztató programok – CORA színpad
14.00 Csányi Erika demo lemez bemutató
14.30 Vaszlavik "Gazember" László a „Szabad csapat és a Huszár Rock” Vaszlavik "Gazember" László „Bordalok”
15.30 Interaktív gyerekműsor
16.30 Cora Tini Disco tiniszépség- és táncverseny
17.30 That’s All Break
18.00 Emlékfotókiállítás díjátadó
18.30 Cora Hangja – karaoke
19.30 Terjáki Kata
20.00 Szandi
20.30 Dévényi Tibi – nosztalgia disco
23.00 Zárás

Vendéglátás - a „Gulyás csárdák” magyaros ételkínálata

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Elin.de jó,hogy leírtad a programokat.szívesen elmennénk,remélem nem lesz ramaty idő :?
Szerzemény rucikról dobhatsz képet :D

Tündi.nagyon csini a kis cipőcske.látszik,hogy jó minőségű :)

Vali.szegénykém :( ha megtudod,hogy mi van írj ám :) Dius?
Zoltika?
A munkaügyi kp-ról annyit--hogy kaptam én is kiközvetítő levelet-de 1.az állás már betelt addigra 2.egész már végzettséget kért :x

Szilvi.tábliba ha gondolod: szept 16 -8.házassági évfordulónk :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!

Tündi!!

Nagyon aranyos kiscipőt vettél Lucusnak,kis csajos!
Lucus szalad már?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Tényleg Szolnokon van Siesta üzlet???????

Erika!
Már kérdeztem de biztos nem figyelted!Ez az alma már eláló,mert ha igen akkor valószínű hogy kellene

Kép

Kép
katlina

Na jók vagytok, hogy mindig újra szerkesztetitek a táblit! :lol: De naná hogy beírom! :D Csak vicceltem... nem nehéz bevarázsolni az adatokat. :wink:
szilbee

Nóri,nagyon köszike,hogy feltetted a programokat! :) Te is rakhtanál képeket a mai ruci szerzeményekről! :)

Andi,8év házasság az már szép idő..gratulálok nektek!!!:) :)

Katlina,igen van siesta cipőbolt a színház mögötti utcában,csak nem tudom mi a neve,a Táncsics utcávval párhuzamos...jól mondom csajok? :oops: :oops:

Ivett,már majdnem szalad Luca :wink: nagyon ügyesen megy már :) Néha azért még kel-fekszik :)

Kép
Kép
tundi24

Mármint a színház mögötti utca nevét nem tudom :oops: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Kép
szilbee

Jóóóóóó reggelt! :P

Kép
Kép