Fentiek alapján nálam most a tampon szóba sem jöhet, egyszerűen átázik azonnal, a betét is, kicsit ideges vagyok.
De ha most felhívom a dokit, aki férfi, biztos hisztis picsának gondol. Figyelgetem ma, aztán ha holnap is ez van, telefonálok.
Tünci
Posta megjött!
Melcsi
10 éves koromban váltak, most vagyok 30, nem volt szép válásuk, azóta nem is beszélnek, de engem az ő múltjuk nem érdekel, nem is akarok róla hallani, ki hogy volt hibás, ki hogyan szúrta el, van az én életemben elég, nem kell ezt még fokozni.
Engem nem zavar, hogy újra van felesége, meg gyereke, a másik 3 tesóm is anyum új kapcsolatából van, csak velük együtt nevelkedtem, így közelebb állnak hozzám.
Olyan igazi apa - lánya kapcsolat nem hiszem hogy kialakul majd, nem is ismerem, ő sem engem, de annál lehet jobb, mint ami most van.
Ezt az elején tisztáztam, hogy nem érdekel a múltjuk, az anyám hibáztatása, mert ha hibás is volt, ő nevelt fel, ennyi tisztelet jár neki, kezdjük a mai naptól a történetet. Néha azért be-be mondogat, próbálja elmondani, mennyi mindent nem tudok, de hárítom, hogy nem is akarok.
Igazából nem erőltetek semmit, most még én is figyelek mi is lesz ebből. De semmi negatív érzés nincs bennem.
Anyum még nem tudja, na az lesz az igazi még majd.
Boboka
Úgy legyen! Babázzunk együtt!
Én az elsőnél magam számoltam és a szülinapomra esett, meg is próbáltuk és azonnal össze is jött. Érdemes számolni, mert az esély kicsit nagyobb.