Itt aztán tényleg zajlik az élet, alig bírok visszaolvasni
Főzés, hát most ebben a pár napban meghaltam volna, ha főznöm kell. Szerencsére volt elég maradék, azt ettük, ma pedig drága anyukám felhívott, hogy ugorjak autóba, főzött pörköltet, paradicsomos káposztát, tankoljak fel és legalább most újabb két napig nem kell főznöm
Húú, már nem tudom, ki írta, hogy vett: A Tena bugyi-csomagban mennyi volt? És mennyibe került?
Mi is tegnap voltunk dokinál, méhszáj szép zárt, azt mondta, nagyot nőtt ez a gyerök:) Kétszer is megmérte a hasamat. Szerencsére a kilóimmal is meg van elégedve, eddig 4 kilónál tartunk, de azért szólt, hogy nem elengedni a gyeplőt.
Szülésfelkészítő tanfolyam. Két hét múlva kezdődik, 8 hétig tart. Hát nem vitték túlzásba, hogy időben elkezdjék. Sebaj, max privátba nézem meg a szülőszobát, ha Olivér kicsit előbb szeretne világra jönni, mint december 5.
Egyébként ma kicsit lustább volt a lurkó, de én is olyan voltam, mint akin átment az úthenger, de azért nem örülök, hogy ilyen gyenge volt a mai mozgás terén. Hallottam, hogy valamelyik héttől már kicsit finomabb lesz / kevesebb a mozgása a babáknak, nem tudjátok, mikortól érdemes figyelni a napi 10 megmozdulást?