No, csak délelőtt tudtam jönni, és hirtelen ennyi fejlemény lett!
Köszi lányok a tippeket a telefonommal kapcsolatban, ma már el tudtam küldeni több smst, és egy visszaigazolás is megjött, miszerint a tegnapi smsem megkapta valaki ma...
De a lényeg, hogy az imént még a netbankot is tudtam használni, így nem kell becaplatnom a bankba, sorszám, várakozás stb. nagy teher lett volna még ez is holnapra. De ha továbbra is xaraxik, akkor első körben tényleg kiveszem a kártyát, hátha ennyivel megúszom, ha nem jön be, akkor marad a szervíz, csak ezt is időhiány miatt akartam elkerülni, de végülis jobb, mint új telót venni.
Kinga!
El is várom, hogy ne kivételezz és nekem is boszorkánykodj össze egy babót!
Gratula, hogy sikerült eladni a kérót, a költözés időpontja meg már tényleg részletkérdésnek tűnik, főleg, ha úgyis albiba mentek most még.
Szilvi!
Angi meg már a tesztelésnél tart?
Húhh, de izgi, teljesen le vagyok maradva, mondom, hogy belassultam!
Angi!
Hajrá, és írj, bármi van!
Durva! Egy másik topicban olvastam, hogy egy lány elment az ügyeletre, mert pozitív lett a tesztje, de elkezdett vérezni. Az ügyeleten kioktatták, hogy hogyan kell tesztelni, meg egyébként is minek jön nőgyógyászhoz, ha menstruál. Tegnap visszament a saját dokijához, ahol még uh sem volt, ott meg kézzel megállapították, hogy babát vár.
Szegény meg azért ment el, hogy nehogy méhenkívüli legyen, vagy vetélés, támogassák már meg egy kicsit a babát, erre elzavarják, még ki is oktatják. Még én is bíztattam, hogy azonnal az ügyeletre, mert baj lehet. Erre meg szegény ilyen dokival futott össze... Még egy sürgősségi hcg vérvételt sem csináltak. Nekem az volt az első, amikor bementem, mert még arra is várni kell picit, közben meg megvizsgált. Ezek olyan fura dolgok...Azért, mert "csak" ügyeletes vagyok, meg nem a saját fizetős betegem, nem vizsgálom meg lelkiismeretesen?