No, nekem is sikerült végre még a mai napon a gép elé ülnöm!
Annyi dolgom volt, hogy egész nap nem jutottam ide, pedig egyedül voltam itthon. Munka után haza, majd bevásárlás, aztán főzés, még sütit is csináltam.
Majd megint egy kis munka, de addigra már párom itthon volt, úgyhogy ő d is dolgozott a gépen. Most nézi az estét, úgyhoyg sikerült nekem is picit feljönnöm.
Anda!
Nagyon gratulálok az új munkahelyedhez! Szuper lehet, én nagyon szeretem az új dolgokat. Persze kicsit biztos nekem is fájna a szívem, de tényleg ahogy leírtad, tuti jobb lesz. Nyugisabb, no meg az anyagiakban 60 ezer
, na az nem semmi. Megérzitek majd, talán tudtok kicsit félretenni...
Angi!
Örülök, hogy segíthettem!
Kicsit kényeztethetnéd is magad, kádfürdő (persze nem forró, mert hátha baba van
), illóolaj, menj el kozmetikushoz egy jó kis arcmasszázsra, vagy párod kérd meg, hogy masszírozza meg a lábad (mi mindig masszírozzuk egymásnak és az valami isteni
) Tea mellett, jöhet még egy kis vaníliás, vagy karamellás tej lefekvés előtt, ki hogy szereti. Szóval most már aztán igazán ne idegeskedj, mert annyi nyugtató dolgot felsoroltam, hogy valamelyik hátha bejön!
Szilvi!
Még egy uccsó buli a nyáron?
Hát jó mulatást akkor neked!! Nálunk sajna tutira beköszöntött a dolgos ősz, mégha most kánikulát is jósolnak a hétvégére. Kövezzetek meg, de így, hogy dolgozni kell ezerrel, én már szeretnék jó kis őszi időjárást. (na jó, az eső nem hiányzik, de a hulló, meg színesedő falevelek,l már nagyon! )
Kinga!
Igazuk van a lányoknak, most annak kell örülni, hogy tudják mi a bibi, és ahogy így kiderült, tényleg jó kezekben vagytok annál a dokinál! Csak azt nem értem, hogy ha ez a bajod , akkor a kisfiaddal nagyon szerencsések lehettetek, hisz valszeg ez nem újkeletű probléma. Úgy hallottam, hogy ha valakinek van már egy gyereke és utána nem akar jönni a második, az általában hormonzavar, mert a terhesség után ez is megváltozhat. Erre nem mondott semmit a doki? Vagy azt amit Szilvinek is, hogy tulképp nem lehetetlen a spontán, de kevés az esélye?
No, nem letörni, hanem örülni, aminek épp lehet!
Mindenkinek jó hétvégét, nem tudom mikor jövök legközelebb. A durva egyébként az, hogy aug. 21én adtuk be a számítógépet a szervízbe és még mindig nem jeleztek nekünk, hogy kész van.
Úgyhogy jövőhéten érdeklődünk, mert sógoromnál csak szerdáig vagyunk, és jó lenne, ha addigra otthon is lenne már gép. Azért nem sietik el a javítást!