Sziasztok,
én sem látszom ki a maratoni egyedüli gyerekezésből...Nagyon felületesen olvastam, sorry, ha valami fontos kimarad...
Szüliseknek nagyon sok boldogságot!
A házassági évfordulósoknak szintén
!
Tinu,
halk gratu
(Nekem leesett, sokan rosszak körülöttem matekból
)
Curse,
szülésznő nálam is dettó, mint Vera és Deni ( és Ancsi )...
Húúúh, azt hiszem hamarosan nem lesz munkája...
Tőlem is érdeklődhetsz,h miért nem...
Jah, és Kisün, majd nekem is privizhetnél, mert kivi vagyok nagyon a Te véleményedre is!!!!
Rylie,
vívódásod megfogott...Szerintem nagyon hasonlóan állunk a gyerekneveléshez és az elveinkhez stb. Lehet,h nem is Kamilla szorong igazán, hanem Te... LAzíts és adj fel elveket
Nálam pl az első az volt, hogy igenis leülhet E dvd-t (Kisvakond, Pingu, és mesetv) nézni. Ez kontrollálható eléggé, s 20-30-perc plusz lehetőség a napban ! A gyerektársaság kérdését átérzem, mert E-nek sincs igazi társa a játszón, és így elég nehéz neki,de ha valahova vinném, akkor meg mindig tutira közbejön valami.
Egyébként ahogy B cseperedik egyre könnyebb lesz, csak addig éljétek túl vahogy...Kitartás!
Neet,
Anna és Petitől eleinte rosszul voltam, de enyém E is odavan érte!
Barb,
Angi és az újkutty édik!!! Nővérem is SzImrét (Horváthdrval) tervez, de tegnap óta vérezget picit
Rólunk:
Eszterrel alighogy kilábaltunk ebből a fránya viszketős pöttyöződésből, most Atinak lett ótvara (!)
Tömören: Elég durva, gyorsan terjedő, nagyon fertőző sz@r. Hát, a kezelése pedig az anyakínzások egyike: hidrogén peroxydos oldattal ledörzsölni a seb tetejét (ergo véresre) napi háromszor. S mindez a combján és a kézfején. Elég annyit, hogy ma háromszor is zuhanyoztam...
Pozitívság: építési engedély megvan, pár napon belül hitelfelvétel, kb két hét és építkezünk!!
Eszter pedig elkezdte hogyúgymondjam "sürgető-szóként" alkalmazni a már szócskát
"Anya, mit csinálsz már?, segíts már! " Stb...
És egy csecsemőkori képére megjegyezte, miközben drámai mozdulattal a mellkasához kapott:
"Jaj, de édes voltam!"