Sziasztok lányok! Köszönjük!
Éjjelünk megint vacak volt!
Makkmarci! Szegény bébi!
Ilyen korán műtik? Ki állapította meg a szűkületet?
Nem csodálom, hogy ki voltál bukva... Ettől én is tartok. Én 10 hósan nézettem meg védőnénivel, aztán egyéves státuszon dokinénivel, nálunk is szörnyülködtek, hogy milyen szűk, de azóta tornáztatjuk és oldódik a dolog, remélem, nem lesz szükség beavatkozásra! Mondjuk aranyosak voltak, mert mindenkinek én rágtam a fülét, hogy nézzék már meg, mert én nem értek hozzá! Pedig szerintem kisfiúknál alapból rá kéne kukkantani néha szakembernek.
Nálunk nem volt tavaly cipő. Ősszel tutyit adtam rá, télen meg az overálnak volt egy felcsatolható lábrésze is.
Trimi! Huuu, de belehúzott Enikő! És már kutacs sincs? Azta!
Fogakhoz kitartás. Hogy viseli a nagylány?
Nyafi! Nálunk a feltolt popsis mászás kimaradt, talán ha egyszer próbálkozott vele!
Nem volt nagyon előzmény, már kb másfél hónapja mondjuk, hogy lassan elindul, mert Gézu is közlekedett ágyba, bútorba kapaszkodva, de amíg stabilan nem állt, addig nem indult el. Szóval először az önálló állást gyakorolgatta kb másfél hete. Talán ez volt a megelőző mozzanat!
Ma ráadtam a cipőcskéjét és leállítottam az ajtóba, amíg ajtót bezártam, cipőt húztam, összevackolódtam, és ott állt szegénykém teljesen stabilan minimum egy percig. Szerintem nem tudta, hogy most a cipőben hogy mozog a lába, nem mert leülni.
Brinza! Azért mi sem vagyunk még nagylegények, csak két lépésig jutunk, aztán csüccs. Ha fogom a kezét, akkor bármeddig elmenne!
Hányas cipőcskéje van Rebekának? Mi huszassal indulunk.
Egyik érdi anyuka meg a mindjárt kétévesének alig győz 17es cipőt vadászni! Hihetetlen, milyen különbségek vannak a gyerkőcök között!
Dolli