Sziasztok,
én is itt vagyok ám
Dita,
még van egy órád a kezdésig!
Ancsi,
megdöbbenve olvastam a tüszőtlenséget és a miómát. Nem lehet, hogy a tüsződet nézte a doki miómának? Mert nekem a lombiknál pont fordítva volt, tüszőnek nézték uh-n az endometriózisomat és csak a műtétnél derült ki, hogy az nem is tüsző
Na akkor én is kétségbe estem, mégis sikerült a lombik.
Jól teszed, hogy elmész más szakemberhez, hátha kiderül, hogy csak vaklárma volt az egész.
Czinki,
gratulálok a sörhas nyereményhez. Nyugodj meg, van még bőven időd mindenre. Mi is komoly átalakításokat tervezünk a szobán, festés, új szőnyeg, polcok stb... és mi mindezt leghamarabb csak januárban tudjuk kezdeni, lesz majd kapkodás.
Viki mami,
a kisfiad imádnivaló
Zsuzska,
elkérhetném majd a 4 D uh elérhetőségét priviben? Mert nálunk legközelebb csak Kecskeméten van ilyen és ott is 3-4 hónapos a várólista, én meg annyit nem tudok várni, úgyhogy szívesen felugrunk Pestre ha ott hamarabb sorra kerülünk.
Linácska,
ennyi gyönyörű tüszővel tuti lesz 1-2 babád! Ebben biztos vagyok. Nekem azt mondták anno, hogy 25 mm felett repednek a tüszők maguktól.
Mara,
megértem, hogy lazítani akarsz, szeretettel várunk vissza
ELőször is pótolnám a tegnapi elmaradásom, íme Pindurka lakhelye:
Ma reggel a munkahelyemen kezdtem a napom, az utódomat tanítom be, így lesz egész héten. Nagyon kedves csajszi került a helyemre átcsoportosítással, úgyhogy már régóta ismerem.
Utána főztem a férjem lánya kedvenc ételét mert ma van a szülinapja, és mivel köszönteni csak hétvégén fogjuk az ebéddel akartam neki kedveskedni.
Este meg elmentünk vettünk neki egy laptopot szülinapjára, nagyon jó áron kaptunk egy új szuper kis gépet. Persze nem csak mi álljuk a költségeit mert az egész család megbeszélte, hogy mindenki fizet bele és együtt adjuk, így senkinek nem nagy érvágás.
És most itthon vagyok, mindjárt kezdem a könyvelést, tegnap is este 10-ig csináltam.
Úgyhogy nem sok szabadidőm van mostanában.
És a védőnpvel még nem is beszéltem a heti vérnyomásmérés miatt...