Sziasztok!
Bettó!!!
Akkor tul.képpen jó éjjeletek volt, ha csak egyszer ébredt, nem??? De örülnék, ha Milcsi is csak egyszer kelne éjjel!!!! Bár Te már gondolom arra vársz, hogy mikor alussza át az egész éjszakát, nem???
Hát igen, ez a kaja dolog!!!! Mindenki mást mond, mindenhol mást írnak, de szerintem erre nincs szabály, minden babánál ki kell próbálni amit gondolunk, és ha nincs baj, akkor adhatunk azt, amit a szívünk, eszünk diktál.
Egyébként este ha nem tud elaludni, akkor be szoktam kenni az ínyét Dentinoxal, az valamennyire segít, de fél óra után így is felébred éjjel. Nappal csak akkor nyűgös, ha unatkozik, úgyhogy igyekszem jól lekötni, ma is egész nap játszottunk, hagytam egyedül is játszani, meg együtt is, jókat bírkóztunk, meg mászott rengeteget. Azért is aludt el ma olyan könnyen!
ÉÉÉÉÉÉSsssssss, már totál ügyesen mászik, felül mászásból, és ülésből elkezd mászni! ÉÉÉééééésss, felhúzza magát az ágy szélén, és kapaszkodva térdel, és ha ott egy párna, vagy takaró, és sikerül, akkor fel is áll. Ezt mindet 3 nap alatt sajátította el. Nagyon ügyes lett hirtelen. Ha odafekszem mellé, akkor rámmászik, és úgy addig ügyeskedik, míg feláll. Ha meg orra bukik, egyre kevesebbet sír, eddig nagy üvöltések voltak, de már rájött, hogy felesleges. Meg egyre ügyesebben esik.
Driennke!
Nem baj, ha nem olvasod el, csak érdekességképpen írtam be ezeket, de én is már frászt kapok, hogy mindenhol mást írnak!
Akkor jön a fogacska nálatok is! Nekem a Panadol szirupot ajánlották, ha már nagyon nyűgös és sír, de igazából nem sír, csak nyöszörög, és ha felveszem meg is nyugszik, úgyhogy én még nem adok neki gyógyszert. Odakészítem a homeopátiás bogyókat éjjelre, ha megint ilyen nyűgi lesz, akkor azt adok neki inkább, mint gyógyszert. Tegnap is kapott este elalvás előtt 1 órával, és nem kellett altatnom, mert már a tejpép evés közben majdnem elaludt. Utána csak letettem, elfordult, és már aludt is!
Mjad ha nem leszel lusta, megírod a tejpép nevét, meg hogy mennyire vált be? Köszi előre is!
A láncot bármikor kérheted, sokat szoktunk sétálni, meg tudom venni bármikor!
Csajok! Ha bárki szeretne borostyánláncot, szívesen megveszem, elküldöm, csak szóljatok!!!
KÉPZELJÉTEK!!! Ma este is és tegnap este is cicizett!!! Ma úgy aludt el, hogy a szájában volt a cici. És még örülök, hogy nem bújt ki a fogacska, mert úgy összeszorítja az ínyével, hogy már fáj. De nem baj, legalább cicizett!!!!! Úgy örülök!!
Lau!
Nagyon jók a képek, irigy-irigy én is!!! Repülővel utaztatok? Ha igen, hogy tetszett Ádámnak?
Utóirat:
Nem felejtettem el a babákat, csak most annyi minden összejött Milcsivel, hogy nem volt időm varrni! NE HARAGUDJATOK!!!!!!!!!!!!!! Amíg otthon voltam anyuéknál, tudtam sokat varrni, de most megint nincs időm!!! Ha valakinek sürgős lenne, szóljon, annak befejezem hamar, oksi???