Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mi is itthon vészeltük át a két meleg napot. Ill. én bilivadászaton voltam szombaton délelőtt, este meg a Tescoban költöttük a pénzt.
Takarítottam, főztem, pakolásztunk...És minden vágyunk egy medence volt. Niki! Nektek milyen medencétek van? De jó nektek....
Nincs még mosogatógépem, talán 1-2 hét...Házassági évforduló címén kapom :) :lol:
Lilla nagyon szép...

A többi baba is cuki.
Biribon!
El voltam ájulva a kisvideótól.

Bosek!
Nimót azóta egyfeszt a tapsi tapsira tanítom , meg a tánci-tánci is bejátszik. Nem túl nagy sikerrel tanulja, viszont nagyon tetszik neki, jókat kacag.

Ma élete leghosszabb alvását produkálta. Tegnap este 10-től, 8.30-ig. Olyan jó volt. Bár én 7.30-kor már türelmetlenül vártam mikor kel fel. Kétszer is jól átázott a hálóingem a görögdinnyéktől.... :?

Jó sokan eltűntek!!

Csajok! Miért nem írtok???
Én kíváncsi vagyok mi van veletek!!
Csujzi?
Fanetta?
Tand?

és még sorolhatnám.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nimó evett ma banánt, avokádót, szőlőt, krumplit, kenyeret, újságot...(sajnos tuti hogy lenyelt belőle egy csomót- legközelebb jobban vigyázok).
Ha tudnátok mennyire követeli a kaját. Majd megpróbálom levideózni a határtalan örömét, mikor kap valami szilárdabb ételt...Kacag, mutogat, esküszöm, mintha azt mondaná, hogy na nézd én mekkora fiú vagyok, ilyet eszek. :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hali!

Megtörtént a keresztelés..Isten kezébe adtam őket :wink: Olika nagyon jól tűrte,viszont Krizsikém annál jobban pityergett...szegénykém annyi új éri mostanában(kistesó,ovi,keresztelés) :shock:
Majd teszek fel képeket.

A vendégség is jól sikerült,este 6 kor ment el az utcsó vendég,annyira jól érezték magukat.Oilkát az újdonsűlt keresztanya egész álló nap pesztrálta,jól választottunk :wink:

korai nyelvtanulás:sztem is egyfajta divat lett és főleg pénzlehúzás h már a pár hós babákat is nyelvekre tanítattják egyesek...amikor Márk született a fejembe vettem h én majd angolul beszélek vele(gondoltam én h az angliában felszedett akcentusom és tudásom elég :shock: )...beszéltem egy szakemberrel aki jól észhez térített h azért anyanyelv az anyanyelv h a gyerek az anyjától tanulja meg.Az más lenne ha az egyik szülő idegen nyelven beszél folyton a gyerekkel a nemzetiségéből adódóan...úgyhogy elvetettem az ötletet...van viszont egy ismerős csajszi aki kitartóan csak angolul beszélt a kisfiához és a szerencsétlen gyerek se angolul,se magyarul nem beszélt még 3 évesen se :roll: :shock:

Az sztem más hogy pl.a Márk jár óvodai angolra ahol csakis kizárólag angol CD-ket hallgatnak(mondókákat,dalokat,kiszámolókat,verseket),közben játszanak és nincs asztalhoz ülés,meg a klasszzikus nyelv óra,csakis játék!!Ezzel a kiejtést lehet turbózni.Ezek a hangok ebben a korban(5-6-7 évesen)bevésődnek az agyukban és később majd ha iskolában tanulják rendesen a nyelvet,akkor előjönnek!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nagyon köszi Linocs! :lol:
Egyelőre megijesztett ez a csupa angol forma, de majd belemerülök, hátha!

Judit! Nem laza Nimike étvágya, főleg, ha már az újság is megteszi! Sose tudni mitől hízunk...

Panny! Örülök, hogy minden oké volt, képeket kérünk szépen!

Mni: Mire nem képes egy hinta! Kép nem készült róla??? Légyszi-légyszi

Livi
Kép
Kép
lusie

Szunyamunya és aztán ébredés az almafa alatt:

Kép

Kép

Kép

Kép

:D

feri (mni)

Sziasztok!

Végem volt már a hétvégén.............. Sírva követeltem egy kis enyhülést, de csak hajnalra lett jobb! Napok óta nem alszom, sem Nóri ebben a dögségben, annyira szenvedtem, hoyg még nyáron sem ennyire.......................

A képek nagyon aranyosak...................
Úgy tűnik nekem, hogy ez a hinta tényleg a tökéletes megoldás babaaltatásra! Asszem a párommal megvarratom!

Enny tellik tőlem ma.................. Nagyon fáj a fejem is! Pfffffffffffffffffffff

Megyek főzni, takarítani, mert T-m meg egész hétvégén festett, parkettázott!

Csóközön lányok!
Olvasok azért................
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a kép dícséreteket, és a féléves köszöntéseket. :P
Tifani evett tegnap almapürét-csirkehusival úgy ette,hogy csak néztem, délután meg kimentünk Mc-Tapolcára sétálni mi ettünk fagyit ő pedig tölcsért rágcsikált,mert majd ki akarta venni a kezünkből a fagyit. :lol:

Az angolhoz visszatérve, én úgy gondoltam,hogy majd olyan oviba íratom, ahol játszva tanulhatja meg. Nekem a keresztlányom elkezdte 2 éves korába, és most 3 és fél évesen látok az egészből valami értelmet.Szerintem felesleges az ovinál hamarabb elkezdeni, szegény csemeték azt sem tudják, hogy akkor most mi van.De ez csak az én véleményem.

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Jó reggelt!
Nem volt semmi eljutni ma suliba.Ébresztések, esőfelszerelések, de már újra itthon kettecskén. :wink: Még boltba se mentünk be, mert már tiszta vizek voltunk, majd eszünk amit találunk. :wink: Van még Pétéféle Milka keksz.Igazi update reggeli. Sütök kenyeret is,ebéd van szóval nem fogok elfogyni. :lol:

Szilvánusz!
De jó, hogy már ilyen jól vagytok. :wink:

Monácska!
Mi is iszonyúan mivoltunk a melegtől!

Niki!
Ezek szerint nyerő a hinta. Télire akkor bentre lesz ilyen Lillának?

Panny!
De jó! Képek?
Kriusinek biztos azért nehéz időszak ez tényleg. :?
Judit!
Avokádó, újsápapír :shock: micsoda kulináris élvezetek. :wink:

Lusie!
Én is délután tervezem bevezetni a gyümölcsöt, nálunk is akkor van rá szükség.Elég hamar dúsítom is, lakjon is jól az én kis bélpoklosom is. :wink:

Linocs!
Hogy van a jó öreg Balaton?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz, jó a holnap is, bár reggel megyünk a zenebölcsire, utána legfeljebb hazaugrunk még egy alvásra és utána.
Hánykor gondoltad? jó lenne ha nem esne a nyomorult eső akkor tudnánk piknikelni vagy lesétálni a partra

Eszter teljesen kiszámíthatatlanul alszik, szóval fene tudja, hogy nekünk mikor lenne jó

Niki, örülök, hogy bejött a hinta, maradjon nyugodtan amíg akarjátok, csak akkor kellene ha visszakéri a barátnőm, de egyelőre tuti nem fogja
Mi is az utolsó meleg hétvégén jöttünk rá, hogy milyen jó kiülni este a teraszra, úgyhogy tegnap almaborozgattunk kicsit, mert tegnap volt a 2. házassági évfordulónk, de nem volt semmi felhajtás

köszönöm az angol hozzászólásokat, nagyjából én is így gondolom, szerintem is korai még ovi előtt

jut eszembe, kaptam nemrég egy doboz Turbó Diéta nevű port (vaníliás) amivel állítólag remekül lehet fogyni, de én rosszul vagyok az ízétől. jó drága vagy 7-8000 ft azt hiszem, ha valaki kéri szívesen odaadom, ne álljon itt. már kibontottam de még csak egy adagot csináltam meg belőle

ma megyek bölcsitúrára, megnézek kettőt itt a III. kerületben, amit ajánlottak, bejelentkezem, hogy ha jövő szeptemberben vagy rákövetkező januárban menne bölcsibe Eszter... majd meglássuk de azért jelentkezni állítólag már most kell (még azt is meg kell oldanom valahogy, hogy bejelentkezzünk a III. kerületbe...)

Linocs, milyen volt a Balcsi?

ja és tegnap eltávolítottuk az egyik macskánkat, mert már nagyon kihúzta a gyufát az állandó egértrancsírozással a lakásban meg odapisiléssel. gondoltam nem szeretném megérni amikor a kúszó-mászó Eszter találja meg az egyik döglött egeret....brrr
szóval papám gyarapodott még egy macskával, de nincs bűntudatom, jó dolga lesz ott. nekünk meg megmaradt Marcipán aki jó fej - egész nap kint kolbászol, csak aludni jár be.

KépKép
judit18

pár új kép (de én írni is szoktam!!)

Kép

állni jobb dolog mint az az fárasztó kúszás-mászás

Kép

jó játék a főtt csirkecsont

Kép

lehet, hogy légtornász leszek

Kép

csapolok apának egy sört

Kép

kicsit rendetraktam az asztalon és megkóstoltam egy szilvát..

KépKép
judit18

Sziasztok!

Judit, nem a Tiéd a hinta? Most akartalak megfűzni, hogy add el nekünk... :) Mondjuk az még necces, hogy bent hova tudnám felrakni? Az emeleten sehova, mert lambéria van mindenhol és az nem bírja el... :( lehet valami másmilyen hintát kell néznem vagy ehhez egy állványt. :(
Monácska, én sem alszom már pár napja... iszonyat meleg volt itt az emeleten, nyáron nem volt ilyen levegőtlenség. Ma meg a viharra ébredtem többször. :( Amúgy Lilla is ébredt éjszaka, gondolom a melegtől. :(
Panny, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, nagyon várom a képeket! Judit18, még Te is lógsz a keresztelős képekkel! ;)
Juditkecskemét, nekünk egy kör alakú keményfalú medencének van, nem túl nagy 3,6m az átmérője, hűsölni viszont nagyon jó benne. Én egy úszóövre szoktam ráfeküdni és olyan jó benne ringatózni. :) Úszni sajna nem lehet benne. :(

KépKép
KépKép
mni

Jaj, de cuki Eszter! Nem félsz, hogy leesik az asztalról? Lillát sehol nem lehet otthagyni, csak a földön... onnan nem tud leesni. Ismerős a hinta, Nálatok hova volt felrakva?

KépKép
KépKép
mni

Szilvánusz, szerintem mondtam már, hogy nem vagyok magyartanár :lol: csak az édes anyanyelv szeretete késztetett a "muszáj" szó helyesen történő leírására - na, jól van, most biztos mondjátok, hogy az jövevényszó és a németből vettük át, mit jövök én itt az anyanyelvvel... Csak halkan mondom, hogy angoltanár vagyok (elnézést Lusie, hogy nem adtam neked tanácsot), meg művészettörténetet végeztem, de Pesten. Színház szak? Hmmm. Nem tudok róla, hogy arra jártam volna, de jól hangzik [/size]:lol:

Judit18, Kristóf is teljesen kiszámíthatatlanul és rendszertelenül alszik. Azt hiszem, nagyban függ attól is, hogy milyen programjaink vannak egy adott napra. Szerintem érthető, hogy az izgi dolgokról nem akar ő sem lemaradni... :D

Niki, milyen kis virgonc Lilla mosolya és tekintete a "most a számban van az ujjam" képen.

Az lemaradt, hogy én igenis kérek képeket a kicsinyekről! Egy időben pont sokan azt kérték, hogy képeket töltsünk fel, mert kevés az idő az olvasásra-írásra ill. így könnyebb a nevekhez arcot kötni.

Úgy látszik, hiába szerkesztgetem a hsz-t, nem sikerül a megfelelő betűméretet beállítani, csak azt írja oda, hogy "size"...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.08 08:43-kor.
Vendég

De édi Esztike!
Minden képen más a pofija, ez aztán a fényképarc!!! :lol: Nagyon tetszik a hinta, a csontról, na és persze a sörcsapról nem is beszélve! De jól esne most egy kortyintás...

Kiborult a bili nálunk is. Úgy látszik kemény volt a múlt hét ovikezdésnek, mármint, hogy öt napot kellett egyhuzamba beszoktatás nélkül járnia. Reggel két ovónéni vakarta le az apjáról, még szerencse, hogy ma nem én vittem. Így is megszakad a szivem, pláne, ha rólam szedték volna így le. Öt perc múlva már semmi baja nem volt (Apa visszament hallgatózni) szerencsére. Bár már tegnap is mondta, hogy ő nem akar oviba menni, kiváncsi vagyok a folytatásra.

Krizsikével mi újság???

Lehet, hogy megköveztek, de sokkal inkább ilyen idő legyen, mint a tegnapi kánikula. Éppen ráfér a kertre is.

Livi
Kép
Kép
lusie

...és szomorú vagyok, mert tegnap senki nem mondta Petikének, hogy boldog félévet.... :cry: :roll: :cry:

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!

Krizsike is már tegnap elkezdte mondogatni hogy nem akar oviba menni...én meg erre mindig elkezdtem neki fényezni az ovit és felkészítettem hogy igenis megy...annyira sajnálom én is szegéynt,de meg kell nekik küzdeni a kicsiny életük első akadályával...
Éjjel alig aludtam,erre reggel elaludtunk,a srácokkal fél9-kor keltünk...felhívtam apát hogy ugorjon haza értük és vigye őket oviba...arra számítottam hogy apa nem tudja majd ott hagyni Krizsikét,nem bírja ha sír....erre csodák csodájára csak egy szájgörbítés volt,semmi sírás,persze vagy 70 puszi :wink: és szépen bement Krizsike a csoportba :wink:
Persze azért még ebéd után megyek érte.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Peikének Boldog Félévet!!! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

köszi Panny! :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Niki!
Nagy nehezen sikerült átszállítani a csapatot a folyón de meg nem tudom mondani hogy hogy.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok

Szörnyű hétvégén vagyunk túl mi is. Korán lefekvő pisisem 10 után aludt el, de addig délutántól kezdve sírt semmi nem volt jó.
Nappal ő sem alszik szinte semmit, de most aludt egy órát, ami nála nagy szó.
Járókába szoktatás folyik nálunk, mert nem lehet már a földön sem hagyni. Olyan mint a kiskutya, rástartol a papucsokra. Nem nagyon tetszik neki, mert ugye van határ. :)

Judit18
Ezt a hintát hol lehet beszerezni, mert én még terhesen láttam a babavilág műsorban és akkor nagyon megtetszett.

Rossz passzom története folyamatos, mert anyós após csinálja a fesztivált már 4 hónapja. Már le se írom mert tragédia.
Párom is ideges miatta teljesen lefogyott. ÁÁÁÁÁÁÁ készek vagyunk tőlük.

Lusie
Boldog 6 hónapot Petikének!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Eheti hófordulósaink: Sok-sok Boldog Hófordulót Nekik!!!

0bea0 Kristóf 2008.03.08
xien Diána 2008.03.08
livcsi Dániel 2008.03.09
melinda80 Dóra 2008.03.09
pété Lívia 2008.03.10
Szilvánusz Marcell 2008.03.10
fnora82 Erik 2008.03.11
Judit18 Eszter 2008.03.11
csujzi Lujzi 2008.03.12
lexus Panna Lilla 2008.03.12
Mzx Laura 2008.02.13
haga Albert István 2008.03.13
mommy82 Joseph 2008.02.14
eszter.eu Balázs Örkény 2008.03.14
ginger1 Barbara 2008.03.14
juditkecskemet Nimród 2008.03.14
kacika Petra 2008.03.14
kisanni Alexandra 2008.03.14
renyo Bori 2008.03.14
linocs

Tündérmanó, http://www.adamo.hu/

KépKép
KépKép
mni

Tündérmanó!

Ha ez vigasztal :? az én anyósom is csinálja a fesztivált rendesen.Tegnap volt a kerseztelő ahova a férjem őt nem hívta meg...enek megvan a maga nyomós indoka .10 évig lelkileg zsarolta,ellenem hangolta,tűrt neki és most áprilisban besokalt és vége...10 év alatt felgyülemlett düh és harag...én aki ebben élek vele teljesen megértem...a keresztelő utáni kerti-partyn idetelefonált és kellőképpen felidegesítette apát :cry: :cry:
Utálom ezt a hülye pics@t...szó szeint egy hárpia aki nem bírja elfogadni hogy már nem őa van a fia életének a középpontjában!!!
Úgyhogy nálunk is van hangulat rendesen... :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És akkor kicsit magunkról, és egy-két kérdés:

Szóval pénteken elmentünk Siófokra, hogy egy kicsit pihenünk. Jó volt, csak aludni nem tudtunk. Siófokon ugyanis még egy kis nyárbúcsúztató hétvége volt: mindenhol dübörgött a zene, ordibáltak a részeg fiatalok (bezzeg a mi időnkben ;) ), szóval alvás nuku :( Fruzska is kétszer kelt mindkét éjszaka (ilyet utoljára 6 hetesen csinált...) Viszont a kisasszony megtanulta a másik oldalra a fordulást hátról hasra, szóval már "teljes" a repertoár: hátról hasra mindkét irányban, hasról hátra mindkét irányban, négykézlábazás, és valamiféle helyváltoztatás, aminek a mikéntjére még nem jöttem rá, de mindig eljut valahogy A-ból, B-be :) Például szombat reggel meglátta a cicimet ééééééééés nem elsírta magát, hanem odajött, és evett - magától!!! Persze ez a kivételes pillanatok egyike, azért még nem az igazi, vagyis hát nekünk ez a megszokott :)
Viszont a láz, és az akkori elesettség eredményeképp bújós lett a lánykánk. Mert idáig tolt el magától, ha ölelgettem, most már elviseli, sőt ő maga is bújik. És mintha ma puszit is adott volna (persze az anyai büszkeség, biztos csak valami "finom" volt az arcomon) És imádja, ha bohóckodunk neki, tegnap egész nap vigyorgott.
Azért most már van "eredménye" a nemevésnek: csütörtökön voltunk a BCG oltás ismétlésén, amikor is megejtettük a 6 hónapos mérést is: 7800 grammos a kisasszony, és 70 centi. Ami azt jelenti, hogy augusztus 12. óta kemény 5 dekagrammot hízott (vagy épp nem pisilt előtte...) szóval stagnál a drága... De mind a dokinő, mind pedig a védőnő szerint minden okés.
Gyanakszom amúgy, hogy a kórházban nem kapta meg a BCG oltást, mert aznap sem látszódott semmi a karján, mikor megkapta, most meg azóta is látszódik az oltás helye. Mindegy fenyő, a lényeg, hogy most megkapta!
Vasárnap "átugrottunk" Szigligetre, ott találkoztunk barátainkkal, ahol van egy 9 hónapos lány ikerpár, és volt még egy Fruzska-korú kisasszony. Fruzskán kívül a többiek már főzeléket, gyümölcsöt ettek. Mert bizony, a kisasszony még mindig anyatejezik. A múlt heti láz, és egyéb nyavaják miatt elmaradt a főpróba, de ezen a héten mindenképpen megejtjük.

És akkor a kérdések:
1. Fruzskánál már előfordult párszor, hogy a pisis peluson rózsaszín folt volt. Volt valamelyikőtöknél ilyen? Utánaolvastam: bizonyos sók, ha nagyobb koncentrációban vannak jelen, akkor keletkezik ilyen elváltozás, meg ma jön a védőnő is, megkérdezem tőle, de mégis érdekel, volt-e már valakinél ilyen.

2. A babáitoknak szokott nagyon-nagyon erőteljesen lüktetni a kutacsa?
linocs

Kép Kép
linocs

Linocs
Nagyon szép Fruzska
Nekünk van erős kutacslüktetés...nem állandó jelleggel.
Szerintem ez normális, Ádinál is volt.
A másik kérdésedre nem tudok reagálni, mert ilyennel nem találkoztam még Rékánál.

Panny
Amikor agyalok ezeken a buta embereken, hogy miért jó megkeseríteni a saját gyerekük életét mindig te jutsz eszembe, hogy nálatok is ez a helyzet. A páromnak is titeket hoztalak fel példának.

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó, látom Niki már válaszolt, nekünk egyébként nem igazán jött be a hinta, azért van Nikiéknél.
most már fekve el sem fért benne Eszter, ha meg kilógatja a lábát belőle akkor rögtön ülni akar benne (ld fent)

Niki, Attila valahogy az ajtófélfára szerelte fel, én nem akartam emiatt a plafont kifúratni, amúgy úgy lehetett volna
mi sem hagyjuk egyébként az asztalon egyedül, ott vagyok mellette, bár ő nem fordult még hasról hátra, de ki tudja mikor kezdi

Panny, sajnálom, hogy elrontották a keresztelő hangulatát, azért remélem jól sikerült, várjuk a képeket!

Linocs, én még egyszer sem láttam lüktetni a kutacsot.
kis vérzés volt Eszternél még a legeslegelején amire szintén mondták, hogy normális, de szerintem ez más amire te gondolsz.
Eszter nekem is most kezdte "puszilgatni" az arcom. megfogja a kezével és odabújik meg nyálaz...
Erre a korra mondják, hogy stagnál sokszor a súly. Én ünnepélyen elraktam a mérleget. nem idegesítem magam. majd a dokinál megmérjük legközelebb.

Lusie! boldog szülinapot Petikének!!

meg is jártam 2 bölcsit, az egyikben jövő szeptemberre a 40 helyre már 60 jelentkező volt!!! azért feliratkoztunk.
a másikban még szerencsére mi voltunk a 23ik jelentkezők, szóval ott jó eséllyel indulunk, bár persze a másik hely szimpibb volt...

KépKép
judit18

Linocs!
Végre képek Fruzskáról. Tegnap magamban nagyon hiányoltam a róla készült képeket. Nagyon tündéri....

Niminek nem szokott lüktetni a kutacsa, vagy legalábbis én még soha nem vettem észre.

Judit!
Eszter is nagyon kis édi, és olyan csajos....
Engem érdekelne a fogyi szer de sajnos én messze lakok. Biztos akad közelebbi jelentkező is. :) Ha nem akkor természetesen állom a postaköltséget, és a mindkettőnk számára kedvező árat is kifizetem....Férjem át tudja utalni a számlátokra, a tesz-veszen is így vásárolok...
De nyugodtan add oda másnak, ha kéri valaki ott a közelben...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszi csajok a dicséreteket!

Tündérmanó, Panny: én sem értem, miért van, hogy a szülők nem a gyermekük boldogságát nézik, hanem a saját lökött elképzeléseiket... teljesen át tudom érezni a helyzeteteket: apám 7 és fél éve nem fogadja el a Kedvesem. A 7 és fél év alatt kb. 6-szor, ha találkoztak. Ebből 4-szer ebben az évben (!) Fruzska miatt. Amikor náluk vagyunk, akkor vágja a pofákat. Én, nagy lelkesen arra gondoltam még, hogy egy hetet otthon töltök Fruzskával, hogy a szüleim is lássák huzamosabb ideig a lányt, és hogy részesei lehessenek a mindennapjainak... Hát így nem. Csak az a baj, hogy így anyut is büntetem (habár nem tudják azt, mit terveztem...)
linocs

Köszi Csajok így utólag is a köszöntést! (ha már kiharcoltam, igaz :lol: )

Ma Obea Kristófjának kívánok én is boldog félévet!!!

Linocs: Nálunk a kutacs lüktetés nagyon melegben volt csak, és ha erőlködve sírt. Szerintem ne aggódj. A másik problémára nem tudok semmi okosat, védőnő biztos megnyugtat.
Én is kaptam már nyálpuszit! Nyugodtan elhiheted, hogy ez már az, szépen lassan igazi puszi lesz belőle! Fruzska nagyon szép! Én is hiányoltam már képet.

Az Anyósoknak az a dolguk, hogy megkeserítsék az életünket. Ez van. Ha belegondolok, szegény menyemet már előre sajnálom (Blanka baby! Te most ne figyelj!) Remélem nem fogom túlfeszíteni a cérnát, de tuti nem lesz egyszerű szegénynek. Egy dolog viszont tuti: A fiam érdekeit nézem mindenek előtt. És ugyebár, nálatok, nálunk valahogy ezt elfelejti Anyós-, Após-pajti. Nem veszik észre, hogy mi egy idő után ívesen kakkantunk a fejükre, viszont a férjeinknek nagy fájdalmat okoznak! Nálunk már volt a "válassz, kire van szükséged" szint is! Kegyetlen!

Petike mostanság négykézláb hintázik, majd hasravágja magát és inkább kúszik. Tegnap úgy kitekeredett kétszer is, hogy felborult. Nagyon kiakadt!

Livi
Kép
Kép
lusie

Linocs: Jut eszembe, mára egy vérpezsdítő latin-szerenád féle ajánlat nincs???

Livi
Kép
Kép
lusie

Bocs, Lusie!
Én sem vettem észre a vonalzón, de Törpetinek sok boldogságot kívánok, fél éves szülinapja alkalmából....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie!
Még sok boldog félévet Petikének!
Valahogy inkább a náthátokra koncentráltam. :oops: :wink: Elképzeltem ahogy kitekeredve Peti felborul. Hát tudnak extra dolgokat produkálni.

LInocs!
Lehet, hogy nem Siófok volt az ideális hely. :lol:
Annyira jól áll Fruzsinak a barna fölső, már az Ikeában is megállapítottam. Nem tipikusan babaszín, de az ő barna szeméhez....
Kutacslüktetést még én se tapasztaltam. A másik jelenségre se nagyon tudok mit írni. Kiváncsi vagyok mit mond a védőnéni.
Súlystagnálás tipikusan a 6. hónap jelensége. Mi is megrekedtünk 8550 grammnál, Így is több mint 5 kiló az össz gyarapodásunk, szóval biztos minket is rendben talál a doktornénink.

Judit!
Eszter se kis pályázik már. Mint egy igazi hölgy kihúzza magát, és úgy feszít a kanapénál. No meg az asztalon. Hihetetlen, hogy ilyen hamar el kell kezdeni intézni a bölcsit. :shock:

Tündérmanó. Panny!
Mindig elszomorít, ha rosszul alakulnak a kapcsolatok anyóssal apóssal.
Sajnos én anyukámmal nem vagyok jóban az utóbbi években. Semmi vészes, csak valahogy megváltoztunk mind a ketten, és nem egy irányba.
Most egyedül a hozzátáplálás, szoptatás téma volt amiben nem értünk egyet. Szóval azért az ilyen kijelentés nemigazán esik jól: -Atyaég Zsombor nem kap semmit? Semmmit? Kérdem én akkor hogy lett 8,5 kiló?
Ja és hogy nem kéne már éjjel ennie? Én kelek fel hozzá és nem igazán probléma nekem. Csak egyszer hagynám vele kettesben Zsombort, bizti megetetné mindenféle finomsággal. :lol: Tesómék kislányát is megetette olyan dolgokkal, amire nekem azt mondta, hogy nem kell az anyjának tudnia. Csak akkor én egyből elképzeltem, hogy amikor az enyémet eteti valamivel majd ugyanezt mondja sógornőmnek. De szerencsére már csak ritkán próbálkozik be.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Halihó!

Linocs!
Petránál még nem láttam, de Petinél sokszor észrevettem kutacslüktetést. A lányomnak jóval kisebb is a kutacsa.
Petrám is ugyanezeket csinálja mint Fruzsi.

Panny, tök jó, hogy Krizsi már nem sírt.
Ha nem lesz mostanában betegség miatt hiányzás, akkor már nem is fog. Nálunk a kb egy hetes kimaradások után kezdett megint sírdogálni reggel.
Kérünk keresztelős képeket!

Lusie, Peti aranyos a képen, és boldog fél évet neki!

Mni, de jó ez a hinta!! Édes benne Lilla.

Judit18, de jó képek! Eszter már így áll? Petra lábai néha még összecsuklanak.
Az komolyan egy sörcsap?

Pumperka, már csak 3 nap, és itt a csütörtök :wink:
Nagyon nehéz a három gyerkőccel egyedül?

[/b]
Vendég

Niki!
Bármennyire is tetszik a hinta, nem szeretnék fúrni miatta én se, szóval nálunk marad az állványosok vadászata. Zsombor se hiszem, hogy fekve jól elférne benne, azt meg nem bizti, hogy szeretné, ha ki van dugva a lába.
Igen, ez nyárra lett volna jó a kertbe.

Monácska!
Tényleg el is felejtettem írni. Lett szép tágas jól téliesíthető babakocsink. Végül nem onnan ahonnan Te rendelted, de totál az a felépítés,méret. :wink: Bergon kocsi. Olyan Toyota terepjáró kategória. :lol: Fekete, szürke, igazi férfias. Szóval télen is aludhatunk kint, most már mi is. :D
A pici kocsi meg megmaradt plázakocsinak. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika!
Meglepő módon nem nehéz a hárommal. Hétvégén semmi gondom nem volt. Egyedül a ma reggeli szutyok időben való elindulás volt egy kicsit zűrös. Nem találtuk Áron Dzsekijét, a másik kettő, meg teljes menetfelszerelésben várakozott.
Prózai módon, hiányzik a férjem az a rossz. Én már csak ilyen maradtam 14 év után is. : :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, húúúúh de durva. Stikában etette meg anyukád a tesódék lányát? Erre én nagyon haarapok, csak nálunk anyós csinálta ezt annó Petinél. 7 hónapos lehetett, amikor kanállal tejet alart neki adni. Állítólag nem fogadta el, és nem lett baja persze, de az elv. Merthogy mindezt végül a sógornőm mondta el, később vagy 2 hónap múlva...addig vacillált mi legyen.

Fruzska képek csodaszépek!!!
Linocs, és a Kedves mit szólt az ötletedhez, miszerint egy hétre elmentél volna haza a lánnyal?
Vendég

Pumperka, elhiszem hogy hiányzik :lol: :lol: , nekem is hiányozna az enyém, szerencsére neki nem kell utaznia.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, de szeretném hangsúlyozni, hogy nem bántódom meg, ha valaki véletlenül most nem köszöntené fel Kristófot. Nem fogom kevésbé szeretni attól. Tök jó, hogy Linocs kitalálta ezt a "heti köszöntés" dolgot, mert szerintem ez teljesen korrekt. Hozzá kell tennem, hogy a párom tágabb családja 16 tagot számlál, és szinte mindenkinek külön szüli-és névnaptartás van, plussz karácsony, húsvét, és egyéb ünnepek. Szóval, anyósom most próbálja bevezetni, hogy valamilyen szinten lehessen egybetartani pár ember születés-és névnapját...

Anyós-téma: örök konfliktus, és ha a mélyére nézek, akkor tulajdonképpen arról van szó, hogy egy új családot kap az ember 20egynehény évesen és kiforrott embereknek összeszokni, együtt és zökkenőmentesen csinálni dolgokat tök nehéz. Sok intelligencia, türelem és nyitottság kell hozzá. Főleg az idősebbnek kellene okosabbnak lennie. Mindesetre, én nem merek ebben a témában nagyon konkrét dolgokat nyilatkozni, mert tuti, hogy 25 év múlva, amikor én leszek anyós, nekem is nehezemre fog esni, hogy teljes mértékben elengedjem a fiamat egy olyan nővel, aki talán nem is lesz annyira szimpatikus nekem, mert mondjuk másképp gondolkozik, mint én. És a menyem biztos azt fogja gondolni, hogy fölöttem már elhaladt az idő, ő jobban tudja a dolgokat, mint én, még ha jót akarok is, akkor se szóljak bele az életükbe. Csak azt tudom, hogy igyekezni fogok, ahogy most is, hogy normális legyen köztünk a viszony. Remélem, erre majd 25 év távlatából is emlékezni fogok :wink:

Ahhoz képest, hogy nem akartam nyilatkozni ebben a témában, egész sok mondanivalóm akadt :lol: :lol: :lol:

Engem egyébként - amint ez látszódik a hsz-omból -, nagyon foglalkoztat ez a téma. Hogy ki hogyan próbálja elsimítani a konliktusokat a párja családjával, milyen módon próbáljátok közelíteni az eltérő nézőpontokat, hogyan próbáljátok megbeszélni a problémákat pl. az anyósotokkal. Szóval, bármi érdekel ebben a témakörben, amit én is felhasználhatnék - persze, csak ha nem bánjátok, hogy koppintok egy-két dolgot :D
Vendég

JuditK, készül már a szakdogád? Megvan a címe?
Vendég

Köszi Kacika Neked is!
Nem laza! Hét hónaposan tejet adni, még szerencse, hogy nem kívánta. Fini lett volna pl. egy korai tejallergia.

Obea: Én sem sértődtem meg, mert elfelejtettétek Petikét említeni. :lol: Anyós témához meg még annyit, hogy itt sajnos nem a türelem és az intelligencia dönt, mert ha a féltékenység elkap egy anyát, az egyszóval: BRUTÁLIS.
Egyébként szerintem a féltékenység tudja kihozni a legdurvább és legkiszámíthatatlanabb (hú de szép szó) állatot az emberekből. Ott már nincs se ész, se türelem. Max. a másik fél lehet toleráns, de egy idő után nehogymár!!! Ami sok az sok, nálam ez főleg a gyerekek születése után jött elő, már mint a türelemszakadás. (szerencsére én egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, remélem ez később sem változik)

Nem olyan látványos, mint a Ti videóitok, de nagy büszkeségem, hogy sikerült feltöltenem:

Na idekukk:
http://www.youtube.com/watch?v=LFuksXdGeLg

Livi
Kép
Kép
lusie

Kép
linocs

Szó volt a habtapiról, meg hogy le kell ragasztani. Hát igen, a kisasszony szépen, módszeresen kezdte lebontani, elkezdte az 1-sel, és jól meg is kóstolta:
Kép
linocs

Linocs!
:D :D
Tudom, hogy Te a mindmegette.hu - n szoktál keresgélni. Egy jó ideje én nem tudok oda belépni. Mi lehet a baj? Te be tudsz lépni?

Kacika!
Felért egy arculcsapással...Szakdolgozat... :shock: Mindent csinálok csak azt ne kelljen.... :cry: :cry: :cry: :x :x

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemet: fura, mert beírtam a honlap címét, és azt látom, hogy babus6-ként vagyok bejelentkezve, pedig csak a honlap címét írtam be, és durva mód még módosítani is tudom az adatokat...
Nagyon rég nem jelentkeztem be, de megpróbálok visszaemlékezni a jelszavamra... Amúgy keresgélni lehet bejelentkezés nélkül is!

Pumperka: igen, szerintünk is jól áll Fruzskának a barna, és nem igazán baba-szín (és ez össze is vág a valaha volt antirózsaszínességgel (nyelvművelők figyelem! ;) )
Te szegény, "pártalan", de már csak keveset kell aludni, és itt a férjed!

Biribon: hihetetlen a gyermeketek! Mutattam a Kedvesnek, és ült tátott szájjal, és azt mondta, hogyha még valami programot el is indít... Nagggyon-nagggyon ügyes!!!

Lusie: nagyon helyesek a tesók! Ahogy a nagyobbik békésen tűri a kisebbik vizsgálódását....

Kacika: nem tiltakozott az egy hét különlét ellen (szerintem, nem fogta fel, hogy az nem csak az én hiányomat jelenti, hanem Fruzskáét is ;) )
linocs

Linocs!
Én beírom a honlap címét, és nagy üres fehérség, holott azt írja ki, alul, hogy kész...
Tehát be sem tudok lépni...
Küldenél egy hivatkozást!
Lehet hogy blokkoltam vagy ilyesmi???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

linocs

És akkor zenei ajánlatom mára, ugyan nem tüzes, latinos, de szerintem nagyon kedves (gyerekzene cd-ről való):

http://www.youtube.com/watch?v=F23u1E-FCPE

És még egy tőle:

http://www.youtube.com/watch?v=JWNWXD8H ... re=related

No még egy:
http://www.youtube.com/watch?v=zDxwH8tV ... re=related
linocs

Köszi Linocs!
Nem működik, nagy fehérség és kész!!! :evil:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemet: nincs letiltva Nálad a honlap?
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?