Drága Adri!!
Boldog névnapot kívánunk a csajokkal!!!!
Remélem Dóri is tudja, hogy ünnepnap van!!
Az éjszakát hogy viselte?? Őrült szél volt megint!
Hallod, ha megint nem kakil napok óta Dóri, akkor ne lepődj meg, ha megint produkál nagy kakilást! Szopival meg kitartást!!!! Nem lesz gond, vissza fog állni a rendes kerékvágásba. És ne hidd, hogy a pihenés segít, másodikkal, harmadikkal, ha akarnál sem tudnál pihenni - fejben döl el a dolog. Barátnődet nagyon sajnálom, én nagyon anyatejpárti vagyok, de ha egészségügyi oka van annak, hogy nem tud szoptatni, akkor ne érezze magát hibásnak (könnyű mondani, tudom), sok baba felnő tápszeren is. Amennyit tud szopizzon, a semminél több, de a legfontosabb, hogy élvezzék egymást, ne árnyékolja be ez a kapcsolatukat.
Anett!!
Jól néztek ki a képeken!!! Az utolsó tetszik a legjobban: tele van érzelem nyilvánítással!!!!
Szandra!!
Jók a képek - megint!!
, Hogy tömik a kukoricát!!
Szilvával én is megjártam már, így a csajok csak visszafogottan kapnak.
Jobbulást a Taminak, élvezzétek az együttlétet, olyan gyorsan elmúlik ez a korszak. Még akkor is, ha szeret oviba járni, és sokat fejlődik a gyerek az oviban - én is azt szeretem, ha velem vannak. Erre most már egész nap ott vannak
De az jó hír, hogy gond nélkül vették az akadályt!!
Hát Zanett!!
Akármit mondasz is, én is irigyellek!!!!
Reni!!
Szerintem az Essek nem antibiotikum párti , bocsi Kata, nekünk csak egszer írt fel, amikor a sára 8 hónapos volt, de az nagyon indokolt volt. A Lakos tényleg imádja az antibiotikumot, de valóban elérhetőbb. Igaz én ezt nem tudom, mert soha nem igényletem orvost rendelési időn kívül. Nem könnyű a válsztást rossz és rosszabb között
(döntse el mindenki melyik orvos melyik), de át kell gondolni, mertt ha hazajöttök tényleg kell orvosnak látnia. Bár akármikor válthatsz, akkor is, ha a körzetid látta el hazajövés után, hiszen az lesz a kezelőorvos, akinek leadod a TAJ kártyát. Ha nem tudsz dönteni, akkor is kötelessége a körzeti orvosnak, hogy megnézze az újszülötteket, és ha ő nem tetszik, akkor váltasz. Csak az a baj, hogy elég rámenősek tudnak lenni, és nehéz nemet mondani, főleg, ha bizonytalan vagy.
Na, megyek, mert bőre sikerültem
és hinyálnak a gyerekek - na, jó inkább csak én őket