Till! Hát én elég sok rosszat hallok mostanság a tanítókról, de többnyire inkább csak "nemtörődömségről" esik szó. Hasonlóról, mint írtál még nem találkoztam.
Disznóság tényleg, hogy ezt nem mutatják. Talán jó tanár lehetett, ha még mindig ott tartják, adnak neki esélyt. Bát ha valakiről "szaglik", hogy iszsik, azt inkább egy elvonókúrával kellene támogatni. Na de reméljük a legjobbakat!
Till és Baba! Még mindig nem kaptam metet, KP. doki bácsi azt mondta, kérjem meg a háziorvosom írja fel, ha pedig nem teszi meg akkor majd ő felírja.
Jó ez a küldözgetés. Pedig mondtam, hogy a házidokim szerint nem is kell erre bogyó. Hát délután mindenesetre felhívom, mert ha megkérem biztos fekírja (nagyon kedves) csak azt nem tudom, majd hogyan szedjem. Csak úgy vaktában nekem ez nem tetszik. Nektek ki szabta meg az adagot?
Amina! Szegénykém, az biztos, hogy ha valami rossz történik, utána ha minden helyreáll az olyan csodálatos tud lenni.
Remélem a másik bogyóval minden rendben lesz.
Katica! Már nagyon várjuk a pozitív teszted!
Buborék! IR-rel nekem is rossz érzésem volt, egyszerűen fogtam magam kértem egy időpontot a Mensbe, (erre hamar adnak) aztán már ott is volt a kezemben a hervasztó eredményem.
Kívánom, hogy neked egy megnyugtató lelet kerüljön a kezedbe. Olyankor valahogy rögtön jobban van az ember, előtte bárhogy is érezte magát.