Sziasztok!
Azért nem igen jöttem mostanság, mert kissé szét vagyok csúszva.
Kende teljesen megbuggyant. Mintha nem is ő lenne. Egész nap mint egy kis ördög.
A legújabb, hogy visszafelesel, mindig az övé az utolsó szó, és ráadásul elkezdett engem és az apját verni. Visszaütni nem merek, mert ugye akkor azt hiszi ez jó dolog. Szóval kezdek csődöt mondani a nevelés terén. És ami a legújabb fejlődünk visszafelé. Már hónapok óta szobatiszta, de most kb 1 hete lassan megint bepisil. Én meg mint egy mosómedve állandóan mosom a pisis cuccokat, és takarítok utána. Már éjjelre visszaadom rá a pelust.
Közbe após meg körfűrésszel levágta az egyik ujját, és visszavarrták neki. Oda is egyfolytában rohangálunk. És mivel egyedül él, így mi visszük neki a kaját meg mindent. Persze tőlünk 10 km-re lakik, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog.
Menetközben a gyes/táppénzes ügyeimet is intéznem kellett, mert most elvileg ha jól intéztem a dolgaimat akkor táppénzen vagyok.
Közben a lakás szalad. Az egyik nap elkezdtem a nagytakarítást, de még a konyha, fürdő hátra van.
Szerencsére pocaklakóm jól viselkedik. Néha émelygek egy kicsit, meg időnként egy picit szurkál, de elviselhető. Sokkal jobban bírom, mint Kendével bírtam.
Dokihoz csak jövő héten megyek. De már várom nagyon.
Ma voltunk doki néninél Kendével. Lemérték és 12 kg és 90 cm. Nem csoda, hogy nem jó rá egy ruhája sem.
Kapott szurit is. Először bátran mondta, hogy melyik lábába kéri, aztán volt nagy sírás, de szerencsére hamar megnyugodott. Utána meg kivittem játszóterezni, de ott már semmi baja nem volt.
Tea: nekem se lett semmi allergiás reakcióm a szuritól. Annyi „mellékhatása” lett hogy babás lettem
Till: sajnálom, hogy nem zökkenőmentes a suli. Lehet tényleg érdemesebb lenne váltani. A végén még kicsinálják szegény gyerkőcöt.
Kat: de jó lehetett nektek a kis nyaralás. Te kaptad szülinapodra, vagy kinek volt szülinapja?
Drukk, hogy ne legyen sok mellékhatása a gyógyszernek!
Rena: ti hogy álltok? Ugye projekteztek rendesen? Hol tartasz a ciklusodban?
Dita: aranyos, vagy hogy felköszöntötted Kendét. Köszönjük. Nagyon tetszik a vonalzód. Most is volt inszem? Hatalmas drukk péntekre!!!! Érzel valami előjelet?