Sziasztok!
Úgy látom a látogatásom az ügyeleten elég nagy érzelmi lavinát indított el.
Momdanom sem kell bennem is...de már nem gondolok rá, vagyis csak próbálok, mert azóta sem menstruálok.
Pénteken (legkésőbb szombaton) kellett volna megjönnie, késni sosem szokott. Kis vérzés mindkét nap délelőttjén, ma meg már annyi se. Ezáltal elég nehéz nem gondolnom a terhességre és a látogatásomra az orvosnál.
kutyafüle: semmi görcs nincs. A szokásos haspuffadásom meg volt, de szombat reggelre lement (hihetetlen mekkorára fel tud duzzadni az alhasam mensi előtt). Akkor egy kis vér majd barnaság és azóta semmi.
nitacska: te jó ég nem néztem tegnap hiradót...de ez borzasztó. Nem értem hogy hogyan fordulhatnak elő ilyenek. Ezek után hogyan gondolja azt az ember, hogy orvosi kezekben biztonságban van...te jó ég. Jajjj én is hallottam főzés közben félfüllel a tv-ben egy sztorit, ahol meg az anyának toló fájásai voltak, betelefonált a kórházba, aztán nem jelent meg. Majd valamikor később vagy másnap nem tudom a csecsemőt megtalálták az emésztőben. Olyan dühös voltam hogy azt el sem tudom mondani. MI itt görcsölünk egy babáért, más pedig ilyet tesz...na jó ennyit erről mert megint csak felidegesítem magam.
A tegnapi rosz élményeim hatására körülnéztem a fórum más topicjaiban is, és ott is olyan rémtörténeteket lehet olvasni...van akinek a saját választott (fizetett!!!) orvosa volt bunkó, vagy nemtörődöm. Az az orvos akihez elvileg évekig járt, ismeri...most akkor kiben bízzon az ember?
Jajj lenne egy kérdésem.Tudom, hogy lenne erre a kérdésre másik hely is de mégis csak bennetek bízom ezért tőletek kérdezek.
Szóval ha az én orvosom nem rendel egy kórházban sem, csak olyan magánrendelő intézetekben ahol nincs szülésre lehetőség, akkor kell hogy legyen neki egy befogadó kórháza, ahová viheti a pácienseit szülni? Nemrég járok csak hozzá, és nem tudok róla sokmindent...eddig a baba téma pedig nem került szóba.
Ne haragudjatok hogy állandóan ennyit locsogok...be is fejezem gyorsan.
Egyébként hogy telik a vasárnap?