Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa!
Nekem tetszik a nev! A mi listankon is rajta van.
Elleszel az olvasassal egy darabig!:)

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

már megint nem győzök visszaolvasni!
Tegnap votunk a baba expon! szupi volt :D én is olyan boldog vagyok h vannak már babacucok. bevásároltunk de rendesen.
Babakocsit vettük 3 kerekű:7000ft (használt)
utazóágy 3900ft( használt)
kenguru, pelenkázó táska:3000ft (használt)
paplan, párna:2900ft (ÚJ)
és sok sok ruci amiről rakok képet a többiről nem tudok mert a párom felrakta a szekrény tetejére.

Vera!
Szupi a kocsitok!

Mellszívó!
Nálam még kérdés persze én nagyon szeretném szopiztatni csak kell e és kézi vagy elektromos?
A sogornőmnak kézi van a barátnőmnek gépi mindkettő ideadja ha kell.

Pelenka!
szerintem kinek mi válik be van akinak a libero én lehet h pelenka diszkontba szétnézek és probálgatom majd.

Nekem még a babakocsi olyan amit nem tudok mi olyat szeretnénk amiben van mózeskosár (lehet puha falú is) csakhogy téli baba és mi nem tudjuk bevinni a lakásba a babakocsit ezétr szeretnék olyat ami mózeskosaras abba bekészítem és kiviszem vag yha hazaérünk beviszem benne.

De meddgi használja a baba a mózes kosarat?
Az igaz h nem vihetem ki a levegőre télen? minusz fokban?egyáltalán?
Nagy kerekű vagy bolygósítható? elakad a hóban vagy nem?

Kép

Kép
bellanitta

Nálunk szakad az eső egész éjjel óta... :cry: De egy kicsit örülök is hogy lehűlt,felfrissült a levegő.
Mózes oviban,apa alszik,kettecskén vagyunk Jázival,most épp a kisvakondot nézzük dvd-én.pusz.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

bellanita szerintem ez logikus hogy nagy minuszban nem viszed ki a babát.Főleg kb egy hónapos koráig.Szerintem az is elég ha felöltözteted és kinyitod egy kicsit az ablakot.
A mózest addig használja a baba míg kényelmesen elfér benne.

Hogy elakad e a hóban?lehet nem is lesz hó... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép
Kiscipő az autózáshoz :)
Kép
Hogy ne fázzon...

Kép

Kép
bellanitta

jajj nagyon vagány cuccok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kép

Kép

Kép
bellanitta

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
bellanitta

Kép

Kép

Kép
bellanitta

KépKép
KépKép
KépKépKép

Kép

Kép
bellanitta

miért csak kicsiben jeleníti meg????

Kép

Kép
bellanitta

Éjjel óta zuhog itt is! :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Végre itt is esik és lehűlt. Tegnap nagyon magam alatt voltam: rohadt meleg volt, ráadásul nem pihentem ki magam a lagzi miatt így alig éltem. Apa elment focizni én meg elterveztem miket is csinálok. Szerintetek lett belőle valami??!!! ÁÁÁ dehogy! Pedig ott egy halom ruha amit ki kéne vasalni, meg elpakolni. Reggel szóltam a férjemnek, ha nincs ruhája keressen abban a nagy halomban! Na azért még talált.

A babacuccok nagyon édik. Mindenkinek gratula, jó vásárt csináltatok. Nálunk haladás történt ezen a téren: jövő héten megrendelhetem a bútort, apa rámondta az ÁMEN-t! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Éppen most hagyta abba nálunk, reggel 5 óta esik. A kert tiszta sár, nem tudom, hogy jutok el a boltba.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Iszonyú hasfájásra keltem, rohangálok a wc-re, már teljesen kivagyok....

Kép
dcili81

Én sajna ha fúúj ha esik ha zuhog ha minusz van akkor is ki kell vigyem már az elején mert a férjem nemhiszemhogy sokáig tud itthon lenni. Ez van.

szupik a képek és a babacuccok.
Már én is alig várom a 27-ét

harivera
Budapest XXI. kerület

Hali!
Jól kezdődik a hetünk...
Éjjel kint volt nálam az ügyelet. Jött az eső,l amit annyira vártam, na ez be is tett nekem. Aszthmás rohamom lett, pipám pedig nincs, mert Ráckevére tüdőgondozóba terhesen gyerekkel nem tudok 3 havonta lejárni, hogy megállapítsák, még mindig aszthmám van.Mintha az csak úgy elmúlna.. E nélkül pedig nincs gyógyszer.
Szóval pipa nélkül fulldojkoltam előbb némán, aztán már sípolva, közben szakadt rólam a víz, letusoltam, úgy sem volt jó. Egy órája tartott, közben próbáltam nem bepánikolni, de Áront nagyon féltettem. Így szóltam Apának, hogy hívja az ügyeletet. Kijöttek, rögtön ki is írta a pipámat, Apát elzavarta a gyógyszertárba, engem pedig le az udvarra.
Közben jött a szomszéd, aki taxis és éjszakás. Megbeszéltük anno, hogy éjjel, ha nincs Apa ő visz be szülni. Azt hitte menni kell, meg is ijedt.. :)
Szóval aztán Apa meghozta a megváltást, és 2 slukktól rendbe is jöttem. Ücsörögtem még lent kicsit, aztán fél 4 körül sikerült lenyugodnom.. :)

Regglere pedig Annám lett taknyos, mert drága Anyós elfelejtette közölni, hogy keresztfiam beteg, és ne vigyük át Annát. Másnap szólt csak... köszi.... :evil:

Zöldi:
A farmernaci és a barna vászonszerű érdekelne. Barterolnunk? :wink:

Zsuzsa:
Ha kislány lett volna Zsebi, akkor a Dóra nevet kapta volna, éppen a Dorka becézés miatt. Szóval nekem bejön :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt Csajok!

Jelentem 23:40 perc óta kisebb-nagyobb megszakításokkal Érden is zuhog! Bocsi minden napsütésimádótól, de én ezt már nagyon vártam! Talán segít az allergiámon!

Beszéltem ma a közvetlen főnökömmel: aug. 15.-től táppénz! Juhéjjj!!! De persze laptop, céges telefon marad nálam, hogy elérhető legyek. No de ezt már plusz pénzért fogom tenni!

Zölddi!
Ezen az éjszakára homokozóban felejtett babán jót nyerítettem! :-D :-D

Zsuzsa!
Tényleg nagyon szép név a Dóra!

Bella!
Nekem gyakorló anyukák javasolták, hogy bőven elég a babakocsihoz a textilmózes, mert úgysem használja sokáig a baba. 3-4 hónapos korában meg már mehet a dönthető részbe. Ha már mocorog, úgysem fog elnyugodni fekvő helyzetben sokáig. A textilmózes meg szerintem kifejzetten előnyös téli babánál: kisebb, mint a rendes babakocsira kattintható mózes, és belül jó meleg anyaggal van kibélelve.

Szoptatás:
Anyukám engem csak nagyon rövid ideig szoptatott. Állítólag lusta voltam hozzá. Abban az időben nem fordítottak erre elég hangsúlyt. Mivel nem volt kereslet, egy idő után a kínálat is alábbhagyott. Remélem nekem ennél sokkal jobban fog menni!!!

Kép
Kép
lbernuska

Mágnes!
Ez félelmetes lehetett!!! Jobbulást! Talán az eső segít!!!

Ma a 3. trimszeterbe léptem! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Irigylem azokat, akik jobban lettek az esőtől. Nekem nem akar kidugulni az orrom, még mindig szenvedek és kicsit fulladok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
dcili81

csak annyira jövök,hogy leírjam ha tetszik Bettinek ha nem,elmondjam nektek hogy egy másik topicban olvasgattam az írásait,és nagyon nem esett neki jól,hogy levettük a táblázatról már rögtön egy két nappal ,miután meg kellett szülje kibabáját!És ha emlékeztek én mondtam hogy hagyjuk bennt csak irjuk mellé veled vagyunk vagy ilyesmit.Én mosom kezeim,és nagyon elkeserit ez a sztori.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Én akkor kérdeztem.. Senki más nem válaszolt. Magam részéről pedig azt éreztem bunkóságnak, ha ott hagyom és minden egyes táblázat felrakásnál emlékeztetem azt a szegény lányt, hogy min ment keresztül és milyen is lehetett volna. Nagyon jól tudja, hogy mind vele vagyunk/voltunk és ez nem egy nyavalyás táblázattül függ. Természetesen megírom neki is, mert senki nem lett szándékosan megbántva és nem egy egyszerű semmit nem jelentő táblázaton kéne hogy legyen a hangsúly, hanem azon, hogy meghallgattuk és szerintem többen még sírtunk értük.. Szerintem ez a lényeg.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

de ha ott emliti,akkor neki biztos jelentett valamit ez a táblázat.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Igen, ilyenkor azért figyelembe kéne venni, hogy minden ember más és másképp lát bizonyos dolgokat. Én azért kérdeztem itt rá, hogy a többség döntsön, de nem válaszolt senki (rajtad kívül sarmon) a kérdésemre. Természetesen az az első dolgom, hogy visszakerül a táblázatra, ha neki ennyit jelent. Persze azt megint hangsúlyozom én nem egészen így gondolom a mellette állást, azt hiszem itt több oldalon keresztül ontottuk neki a bátorító szavakat és amennyire tudtuk átadtuk neki itt a szeretünket és mélységes együttérzésünket. És ennél semmilyen tábla nem fontosabb az én meglátásom szerint.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok,

valaki kerdezte miert fekszem. Hat ket hete elkezdett csopogni valami folyadek, de nem tudjak biztosan, hogy az nem a viz, ezert fekudnom kell...

koszonom a labfajasos tanacsokat, remelem mindenki jobbulgat.

Ami a szoptatast illeti, en mindent megtettem, de nekem csak 6 hetig volt tejem. Pedig a gyerekorvos javaslatara meg napi ket liter vaniliapudingot es egy csomo szenhidratot is kajaltam, aminek az lett az eredmenye, hogy felszedtem egy het alatt 10 kilot, de a tej elment... a nodoki kiaakadt, hogy kivolt az az ertelem, aki ilyet mondott...

Na pusz,
K

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Íme a bettire is emlékező táblázat (ha vmit kifogásoltok várom a kritikát):
Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: köszi a táblát.
Légyszíves ne vedd magadra, szerintem te jól döntöttél mi meg nem igazán segítettünk. Őszintén én nem tudom mi lett volna a jó megoldás. :(
Vendég

Aida:
Én is úgy gondolom ,hogy igazad van, többünknek kellett volna ezt eldönteni. Sajnos nem tettük..

A táblába beírnád a névhez, hogy Áron?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szasztok!

Húúú már megint milyen bő termése volt a topicnak az elmúlt 2 napban!

Én nagyon vacakul voltam kb.szombat du.-tól. Nagyon fájt a derekeam és a gyomorszám!
Állitólag lesz még rosszab is a derékfájás azt mondat a dokim, mert hát húzza a gyerkőc.

Nem tudom ki hogy van vele de az eső szinte megváltás! Bocsika a napsütés és meleg imádóktól, de ez már nekem sok volt. :oops:

Szia Wruska én is üdvözöllek! :)

Mush:
Nagyon szupi dolgokat vettél!
A hálózsák nekem kifejezetten nagyon tetszik. Teljesen beleszerelmesedtem olyan édi.
A kocsik közül az első jön be nekem. Tök jó. A másik kettő nekem nem nagyon jön be.

Zöldi:
Irigyellek a varrástudományod végett. Én mindent megkreatívkodik, de sajna a varrás az nem megy, ahoz nagyon béna vagyok. :roll:

Aida, Sarmon:
Szépen nő a ti pocitok is! :)

Sarmon:
Ha kell vmi segitség a miskolci nyaralással kapcsolatban akkor szólj bármiben segitek nagyon szívesen! ( igaz tudom jövő nyár még odébb van). De csak itten élek 35 éve és meg egy ici-picit aztán irány Fejér megye. :wink:

bellaanita:
Nagyon jók a babaholmik. Nagyon vagány lesz benne a kislurkó.

Vera:
nagyon édi a kép! :D :D :D
Vendég

Lányok!
Ez már a múlt, ami akkor tényleg nem esett épp a legjobban, de abban a lelkiállapotomban ezen nem is lehet csodálkozni.
Bennem nincs harag vagy sértődés ezzel kapcsolatban.
Ez már épp 4 hete történt én azóta nem is gondoltam a táblázatra, egy régebbi írásomban benne volt, de ennyi.
Rendszeresen olvaslak Titeket, mert érdekel, ki hogyan viseli és kivel mi történik, sőt remélem, hogy mikor szültök én akkor már a következőt várhatom majd.
Szóval mindenkinek boldog és problémamentes várandósságot kívánok, a táblázat pedig úgy jó, ahogy volt.

Betti
Kép
betti0412

betti:
örülök, hogy írtál!
Mikor próbálkozhattok ismét??

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes:
Rendben, akkor Áront beírom.

betti:
Írtam privit megint és örülök, ha azt mondod, hogy most már nem haragszol, én soha nem is akartam volna, hogy haragudj rám. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Betti ha nem olyan fájdalmas a számodra akkor szerintem ne nagyon menj ki a topik életéből hiszen te is részben idetartozol. Ne csak olvass minket hanem írd le nyugodtan az érzelmeidet hogy épp mi történik veled hogy együtt izgulhassunk a pozi tesztednél is:wink:

ugye lányok?????

harivera
Budapest XXI. kerület

Egyetértek Verával, Betti maradj közöttünk, ha tudsz és meg fogod látni, hogy mindig melletted álltunk és melletted is fogunk!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida légyszi majd a táblázatba az én kisfiam nevét is írd be. Dániel lesz. Nagyon köszi.

Én megmondom az őszintét nem olvastam a másik topicon Bettit, de egy kicsit kiakadtam, amit írtatok. De ez az én véleményem.

Kép
dcili81

Nagyon rendesek vagytok, és tényleg nem akartam vihart kavarni a táblázattal.

Mágnes
Decemberben lehet újra próbálkozni. Ma 4 hete, hogy szültem, még nem jött meg azóta, de a doki azt mondta 4-6 hét. Én még soha ennyire menstruációt nem vártam, nem azért, hogy rögtön megpróbáljuk, mert nem lehet még, hanem azért, mert az nekem részben azt jelentené, hogy a testem helyreállt, újra rendben vannak a hormonok. Meg kell várni legalább 2-3 ciklust, és utána lehet.
Előbb nem is akarom, nehogy ne legyen elég erős a méhem és nem tudjon megtapadni, kihordani egyéb.

Aida.
Minden nap itt vagyok, mivel csak október 1.-én kezdek munkába állni, van időm olvasgatni és érdekeltek is, csak írni nem szoktam, mert úgy éreztem, nem a rossz dolgokkal kell most foglalkoznotok, hanem a boldogsággal, én meg nem mindig vagyok pozitív, bár már egyre gyakrabban.
Van egy másik topic, ahol a hasonlóan járt lányok vannak, őket szoktam terhelni inkább.

Egyébként a múlt hét óta folyamatosan megyek emberek közé, nekimegyek a kérdéseknek, próbálok minden régi közösségemben megfordulni, lassan visszatérni az Életbe, mert a franc egye meg, az bizony nem állt meg a kedvemért.
Elkezdtem újra mozogni, ami nagyon jót tesz és igyekszem felkészülni a munkára is újra.
Kislányom emlékéről maradandóan gondoskodtam, és minden hétfőn gyertyát gyújtok érte, ez mindig az ő napja marad majd.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Betti, örülök, hogy már nem neheztelsz ránk (én akkor azért nem válaszoltam a táblás kérdésre, mert nem tudtam, hogy mi lenne kevésbé fájdalmas számodra)
Az is a lelki erődre utal, hogy tovább olvasod a fórumot - én nem tudnám.
Szurkolunk neked, és csak megerősíteni tudom Verát, hogy jelentkezz be időnként, mert minket is érdekel, hogy mi van Veled!

Kép
trombibébi

Sziasztok,

Aida: szerintem jól döntöttél a táblával kapcsolatosan, hiszen tényleg többször megkérdeztél minket, nem sok választ kaptál, én is így tettem volna a helyedben.
És látod Betti is téged igazolt.

Képzeljétek ma voltunk első nap a bölcsiben. (Jövő héten lesz 21 hónapos) Még csak 1 órás ismerkedés volt, holnap kettő, utána már ebédelünk is, aztán Dávid dönti el a továbbiakat. Elvileg max. két hét, és egyedül lesz a drágám a bölcsiben. Hát kíváncsi leszek. Heti 2-3 napot fog csak járni, de szerintem csak jót fog tenni neki, hisztik csökkenését is várom. De nagyon!!!

Ibernuska:
Itt Érden csak maszek oviban, bölcsiben látom a megoldást, de azok elég drágák, ki is tudnánk fizetni, csak fölöslegesnek tartom, és megnéztem kettőt, abból az egyik vacakabb, mint egy önkormányzati bölcsi. Mi most Gazdagrétre járunk, ugyanoda ahova a nagyfiam járt, ugyanabba a csoportba, még a régi jelet is megkaptuk (kék bögre). Aranyosak, örültek, hogy menni fogunk. Sajnos nem tudják felvenni 5 naposra, mert én nem dolgozom. Ez törvény. A bölcsi mellett van a régi ovink, ott vannak a régi óvónénik, majd jövőre oda szeretném továbbvinni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Niki:
Mellszívóról beszélünk, Tiéd, ha megtalálom. Bocsánat. Mennem kell, felkelt Dávid.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Na akkor szerencsére a táblázat ügy elrendeződött,bocsi hogy felhoztam a témát,de engem nyugtalanitott.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

aida. nem olyan konnyu tabli felelosnek lenni! ne hibaztasd magad. mi sem segitettunk.

betti. remelem jol vagy! en is orulnek, ha irnal neha hogy mi van veled!

szorsolya. sarmi. csak ketto kocsi van. az elso es a masodik kepen az egy es ugyanaz a kocsi, csak tobb cucc van hozza. a harmadik kepen van a masodik kocsi.

ehes vagyok, pedig mar megettem ket kicsi almat, ket oszibarackot, egy nectarint, meg egy kortet! es meg egy ora van ebedig! :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Niki: megvan. Tiéd.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

mush maradjunk annyiban hogy van egy zöld meg egy piros kocsi,na én a pirosra szavazok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

nem a szin miatt,úgy egyébként is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lányok, köszi mindenkinek azt a sok infót (mellszívó, hálós bugyi, babaápolás stb témakörökben), amit az elmúlt napokban "termeltetek". Gyűjtögetek minden hasznos információt, mert lassan én is hozzá szeretnék látni a szisztematikus vásárláshoz, ui eddig csak hirtelen felindulásból történt ruhavásárlások voltak.

Jut eszembe, Zöldi nekem el tudnád hozni holnap a szül. felkészítőre a Brendonos rugit - első kép?

Zsuzsa, nekem is tetszik a Dorka név, nálunk is benne volt a top 5-6-ban, de most már nagyon úgy néz ki, hogy marad Panka.
Aida, beírnád a táblázatba?

Anita, nagyon édes cuccokat vettél! Meg Mush, a te ebay-es zsákmányod is nagyon cuki!

Szépen alakulnak a pocakok is (az enyém is:)). Vera nagyon helyesek a képek, amiket feltettél!

Én is nagyon örültem az esőnek! :oops:

Kép
trombibébi

Mush, nekem az első kocsi tetszik jobban! Nekem az a zöld szín is nagyon bejön.
És Vera a te kocsid is nagyon tutkó!

Irigykedek is rátok rendesen.

Kép
trombibébi

betti. irj nyugodtan! szerintem hatalmas lelkierovel rendelkezel, es pozitiv vagy. az nagy elore lepes, hogy nem ulsz otthon, hanem emberek koze mesz. nem lehet konnyu elmondani nekik, hogy mi tortent es megkuzdenia reakciokkal! kivanom, hogy decemberben osszejojjon a picur!

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. az ugyanaz a kocsi. csak mas szinu :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?