Sziasztok Lányok,
Némóka: nagyon csini a pocid!! nadrágügy egyre rosszabb lesz!! és nem szabad egyszerrre max 2 nacit venni, h felváltva hordjad, mert lehet, h mégsem lesz jó. most van egy 3/4-es kismama nacim, ami üléskor tök kényelmetlen, mert nyomja az alhasam nagyon. pedig elég bő, állva tökéletes, de vhogy ülésnél rossz helyre esik már a varrás, és az nyom.
nagyon ügyi voltál, h ilyen nagy kirándulásokat megtettél!! ki kell használni az időt, mert lassan már nem lesz rá erőd!!
Monic: üdv újra itthon!! nehéz összeegyeztette a napot olyanokkal, akiknek már az életritlmusuk (már mi is tapasztaltuk !), de legalább kipihentétek magatokat!!
Dituli: szép a kerítés, macsekok nagyon arik!! te meg légy következetes és neveld meg a párod, h te nem vagy cseléd.
Zsuzska: munkába járás egyre nehezebb lesz. de sajnos azért otthon se jobb! mondta is egy munkatársam, h ő is úgy volt vele, h mindegy, h otthon ül v a mhelyen, mert egy idő után már otthon sem csinált semmit.
ANCSI: BOLDOG SZÜLINAPOT!!! ÉS KÍVÁNOM, H TELJESÜLJÖN A SZÜLINAPI KÍVÁNSÁGOD!!
Kata: szerintem így is ügyi voltál, h 1 hetet végigcsináltál a diéta - méregtelenítésből!! a szőlővel az a baj, h nagyon nagyon finom , de abban van a legtöbb cukor!
én is imádom, én sem tudok róla lemondani!!
de szerintem nem is lehet mindenről lemondani!!!
Linácska: drukk a mai uh-hoz, remélem holnap inszem!!
szombaton de elmentem cipőt venni, erre vettem a sógornőnek szülinapi ajándékot ( egy esernyőt és egy mondókás könyveket) és én is elcsábultam . vettem magunknak is 4 mondókás könyvet!!! 15 e-t hagytam a könyvesboltban, mert mindenből 2-t vettem , sógornőméknek és magunknak is. de a párom mondta, h csak 1-t adjunk nekik, a többit 1 hónap múlva Matykó 1éves szülinapjára! hogy repül az idő! már 1 éves lesz Matykó!
szombat du meg céges családi napon voltunk a Kopaszi gáton - nagyon szép , mindenkinek ajánlom!! jót ettem , pihiztem . és megnyertem a sörhas versenyt!! voltak játok és poénból mondtam a hr-es csajszinak, h én is jelentkeznék, de aztán megbeszéltük, h nem . erre hallom a nevemet , felhívtak a színpadra. jól meghúztam magam, már 6* bemondták a nevem, erre egy munkatárs becitált. kicsit volt csak égő! volt 2 srác (az egyiknek nem is volt hasa, a másiknak tényleg volt!), meg még volt rajtam kívül egy lány, így 4-en voltunk. szerencse, h rendes kismama naciban voltam, felhúztam a felső részét, így takartam a hasam és felhúztam a pólom, megráztam magam jobbról és balból is. hülye munkatársak meg tapsoltak 1000-el, és taps alapján én voltam a győztes.
nyertem egy shake készletet! de majd odaadom annak a srácnak akinek tényleg sörhasa volt és 2. lett!
vas meg megcsináltam életem első vadasát, ami isteni lett. most használtam először kuktát, mert a marhát nem akartam 3 óráig főzni! isteni puha lett!! ezentúl előszeretettel fogom használni a kuktát!!
szép napot mindenkinek!! remélem elvonul ez a szar idő!!