Új privát üzeneted érkezett!

Rakok én is holnap friss pocifotót! :lol: nekem mostanság jó sokat nött!!!! :oops: :lol:
susy75

Brendonos plüss rugi 68-as 400.-

Kép

Kép
zölddisznó

mintája
Kép

Kép
zölddisznó

Sarmon!
tied is szép nagy!!! Nekem is jókora! Azon agyalok,hogy a következö 14 hét során még mennyit fog nöni. Lassan orrabukok töle... :wink: :lol:
susy75

idenezzetek milyen cukit vettem ebayen:
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Csíkos póló, kb. 68-74-es, 300.-
Kép

Kép
zölddisznó

aida. alakulsz! de meg mindignagyon sovanyka vagy!

sarmi. nekem is kb ekkora.

szepek a pocik!

zoldi. jok a cuccok a turidban!

KépKép
KépKép
mush589

Tigrises rugi 300.-
Kép
Kép

Kép
zölddisznó

akinek volt olyan halos tena bugyija. ha a normal meretem 40-es akkor milyen meretet vegyek?

KépKép
KépKép
mush589

Next bélelt sapik 3-6 hó 200.-/db
Kép

Kép
zölddisznó

Macis nyuszis Zip-Zap body 0-3 hó 300.-
Kép Kép

Kép
zölddisznó

...vacsizok.

Kép
zölddisznó

mush:
Hát kövérebb nem leszek, hiába zabálok. :D Ma szószerint azt csináltam. Egész nap.. :roll: De a pocakom a terhességi koromnak megfelelően gömbölyödik és ez a lényeg. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush!
Édi! Mennyi volt? :roll:
susy75

Sziasztok Csajszik,

igyekeztem utolerni magam az olvasassal, de nem ment. Eloszor a hozzaszolasok! Mi a kisfiam szuletesekor vettunk egy lengyel BERGON babakocsit, ami dontheto, meg minden. Tok szep, az egyetlen gondom csak az volt vele, hogy iszonyu nehez, es nem nagyon tudtam vele kozlekedni, foleg mivel kisherceg ofelsege szivesebben cipeltette magat. Kesobb vettunk helyette egy Quinny Zapp babakocsit. Ez nagyon szupi, amig nem ult, addig hordozoval, utana magaban hasznaltuk. Nem volt olcso, de nagyon jol birta a gyurodest, picire osszecsukhato, konnyu es konnyen mozgathato meg egy kezzel is.

Ami a pelust illeti, nalunk eddig csak a Pampers jott be, pedig mindent kiprobaltunk. A libero csurgott mindenhol, a tobbiben meg befulledt, es sebes lett a popsija mar egy pisi utan.

A furdetokrol nekunk gyerekorvos mondta, hogy 3 honapos koraig ne hasznaljunk semmit, csak gyogyszertari napraforfgoolajat a vizben. Utana pedig babaszappant. A Johnson-t kimondottan ellenezte, szerinte nagyons sok az allergen anyag benne, es ha nem is most, azt mondta akar 10 eves korban is okozhat ez sulyos allergiat. A Niveat termekeket nem tudjuk hasznalni, mert azonnal csalankiuteses lesz a kisfiam. Mostanra attertunk a Zwitzal samponra es a GABI furdetore.

Popsi krembol csak gyogyszertarit hasznalunk, a mai napig otthonrol hozatjuk, az az egyetlen ami bejon.

Szumma szummarum teljesen gyerekfuggo!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

3400ft. nem volt tul olcso, de annyira cuki! nem birtam ott hagyni. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Egy kis velemenyre van szuksegem!

Ha valakinek volt mar esetleg labfajasa meg visszere, az arulja mar el, hoyg mik a tunetei. Ket hete fekszem, erre tegnap elkezdett fajni a labam, mintha izomlazam lenne. Azt olvastam ez lehet trombozis. Bementem a korhazba, de nem tudjak megmondani hogy az lehet e. Egy het mulva kell mennem ellenorzesre. Addig fekudjek, kozben emelgessem a labam es hordjak harisnyat!

Ismeri valaki ezt a problemat?

Kati

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Kati
Hát trombózisom még nem volt de pont ma panaszkodom másoknak hoyg nekem annyira feszít fáj a jobb lábam és nagyon vizs hogy megőrülök. Holnap megyek az érsebészetre vele de tudom hogy csak a kenőcsőt a pocolást és a harisnyát fogják mondani amit eddig is csinálom. De tényelg már elviselhetetlenül fáj.
Amúgy a viszér jele az a vizes láb, nehéz érzés olyan mint ha le akarna szakadni.

ezt ma csináltam.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Kati! A trombózis veszélye valóban nagyobb terhesség és hosszabb fekvés idején. Én visszértágulatos vagyok, és fájós lábú.
A lábfájásnak egyértelműen lábfájás a tünete. :wink: A visszértágulatnak meg az, ha ki van tágulva a visszér. Az meg látszik! Nem igazán értem a kérdésedet...A trombózist nehéz kimutatni - ultrahanggal lehet elvileg - de a mélyvénásat nehéz. Általában akkor van bibi, ha a vérrög elindul, és valamelyik létfontosságú szervben embóliát okoz.
Miért fekszel te 2 hete?

Kép
zölddisznó

Macis valami 9-12 hó - de szerintem kisebb, 300.-

Kép
Kép

Kép
zölddisznó

Vera! De édes kép! :lol:

Kép
zölddisznó

Színes (v.kék, lila) plüss rugi 68-as 400.-

Kép Kép

Kép
zölddisznó

Macisnyuszis mamas and papas polo (kicsit bolyhos) 3-6 hó, 200.-
Kép Kép

Kép
zölddisznó

Plüss hosszú rugi 68-as 400.- Kép

Kép
zölddisznó

Csíkos hosszú ujjú body (kicsit bolyhos) kb. 62-es 200.-
Kép Kép

Kép
zölddisznó

56-os bodyk 100.-/db
Kép Kép

Kép
zölddisznó

62-es bodyk (és egy 42-es láb) 100.-/db
Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

68-as drapp vagy inkább khaki farmerszerű vászongatyó 400.-
Kép Kép

Kép
zölddisznó

62-es cicás pamut pulcsi (kicsit mosottabb) 200.-
Kép Kép

Kép
zölddisznó

sapik 100.- / db
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Lecsapnék pár dologra, ha nem laknék ilyen messze!!!! :cry: :cry:
Mennyi lehet a postköltség ide?
susy75

68-as csíkos kötött pulcsi 600.- 3-6 hónaposnak való pamut gatyóval 300.-
Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Susy! Fogalmam sincs :cry: nézz utána a posta honlapján!

Kép
zölddisznó

en a feher kotott sapira csapnek le, ha lehet. az olyan vastagabb fajta, nem? mekkora babara valo?

KépKép
KépKép
mush589

3-6 hónapos van beleírva, polárral bélelt, NEXT.

Kép
zölddisznó

3-6 hó kertész farmer 700.- + 0-3 hó (szerintem nagyobb) pamut póló 300.-

Kép
Kép

...ez a kedvencem

Kép
zölddisznó

19-es vagány kord cipő, 600.-
Kép

Kép
zölddisznó

Kép
...ezt már egyszer feltettem, plüss, 400.-

Kép
zölddisznó

St. Bernadr világoskék csíkos rugi, 0-3 hó, 300.-
Kép Kép

Kép
zölddisznó

0-3 hó elefántos zsiráfos rugi, 300.-
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi: átlapolós 50-es (esetleg 56-os) bodyból nincs felesleged? Ha olcsó akkor nekem az kellene...
Vendég

sötétkék vastag polár fényvisszaverő csíkkal, 6-9 hó, 400.-
Kép

Kép
zölddisznó

ááááá :) Ezen a poláron jót röhögtem :))))) (bocsi)

Mekkora a valószínűsége, hogy egy 6-9 hónapos baba a sötétben gyalogol valahol az út közepén? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

világoszöld 0-3 body, 100.-
Kép

Kép
zölddisznó

Csaki! ...anyja viszi bicikliülésen, és lóg a lába :wink: ...vagy kint felejtik a homokozóban, és hogy a sötétben a zseblámpa fényénél megtalálják :lol:

Kép
zölddisznó

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

oke.akkor en azt a feher kotott sapit vinnem, ha lehet!

KépKép
KépKép
mush589

Cocaturi 43 feltöltött portékával bezár.
Tessék sietni elkapkodni a cuccokat, pár napig nem teszem fel sehová!
Jó böngészést!
Több cucc vásárlása esetén kedvezmény!

Kép
zölddisznó

Lehet!

Kép
zölddisznó

Hello csajok
Rég nem jelentkeztem, kb egy hét termését kell majd átolvassam, a hugomnak lagzija volt, azzal voltam elfoglalva, nagyon jól telt, ugyanakkor az előkészületekkel együtt nagyon fárasztó volt. Majd teszek fel képeket is.
Pocaklakómmal minden ok, jövő kedden megyek megkukucskálni, alig várom :wink:
Közben kaptunk még egy nevet:Dóra. tetszik a becézése, a Dorka is. Mit szóltok hozza?
Most pedig nekifogok visszaolvasni titeket, mai nap még jövök

Kép
galzsuzsa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?