Gaby,
mily baráti árak!!!!!!!!!! Eeeeez igen! De ha ezt kiperkálod, VIP szülésed lesz. Szuper. 12ezerért már meg is állapítja, hogy babát vársz? Hej, de jó órabér!
Mindegy, ha valakinek van ennyi pénze, én nem sajnálom.
Én talán 20 ezret fizettem össze-vissza a Kisfalvinak, és királyi bánásmódban volt részem.
(De a csillagos eget is lehoznám neki, mert olyan EMBER. Csak a csillagos ég k***a messze van.
)
Így gyorsabb,
talán 33 éves, jó fej, kedves, a szülés és a várandósság alatt végig partnerként kezel, nincs fehérköpeny effektusa (vagyis nem képzeli magát az atyaúristennek). De felelősségteljes. Abszolút megvalósítható nála a csendes szülés, ott van, ha kell, nincs ott, ha zavar.
Szülésznő: én mind a 4 gyerkőcömet Fazekasné Zsuzsánál szültem, utoljára fogadottként. Nem mondanak árat, én 10-et adtam, de ugyanúgy, mint a Kisfalvynál, ennél sokkal többet adtam volna szívem szerint. Egyébként az orvosok tudják, hogy melyik szülésznővel szeretnek együtt dolgozni, és melyikkel nem. Ha választottál orvost, érdemes megkérdezni, kiket ajánl, aztán kérhetsz telefonszámot, találkozhatsz velük, és az alapján eldöntheted, ki szimpi.
Virág