Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Néha még mindig bekukkantok hozzátok! Ha nem haragszotok megosztanék veletek néhány tapasztalatot, hátha segít a készülődésben! :)

BB - olvastam h nagyon lefikáztad az Avent kézi mellszívót. Gondolom Te a régebbi fajtát próbáltad, ami "csillag szelepes"! Az tényleg használhatatlan, viszont beújítottak egy új szelepet hozzá és azzal hibátlan! Lehet venni hozzá csak szelepet az Avent szaküzletben. Én is ezt használom lassan már 3 hónapja és leszámítva, hogy néha görcsöt kap a kezem a sok pumpálástól :twisted: tényleg nagyon frankó! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom!

Popsikenőcsből és fürdető krémből pedig tényleg a gyógyszertári a tuti. Főleg hogy nincs benne illatanyag és tartósítószer! Nem mindegy!

Pelenka - mi már szinte mindent kipróbáltunk. A Libero a befutó, de a 4-9 kg-os TESCO márka is naggggyon jó és nem utolsó sorban nagyon olcsó is (már a többihez képest!) Érdemes kipróbálni! :wink:

Mush: zsiráfooooooooos hálóóózsááááák!!!! Deééééédiiiii!!!! :lol: :lol:
Vendég

Mush - nem látom jól, de ha a másodiknak nincs fix "könyöklője" a sportrésznek, akkor én az elsőt választanám (ami szinte pont olyan mint a miénk :lol: ). Szerintem nem nagyon tűrik a nagyobbacskák a bekötést. De ez csak az én véleményem... :wink:
Vendég

a ket kocsi nagyon hasonlo. az ip-op a dragabb. es annak a vaza egy picitkonnyebb is. tony a murara szavaz en me az p-opra. nem egyszeru.

KépKép
KépKép
mush589

Elnézést mindenkitől, aki fikázásnak vélte a véleményemet. Vissza fogom fogni magam, de Ti kérdeztek, és gondoltam 3 gyerek mellett van tapasztalatom, amit megoszthatok. De én mindig hozzáteszem, hogy mindenkinek más a jó, ki kell próbálni. És csak segítség volt, hogy a kézi pumpás olcsó és praktikus tud lenni, első próbálkozásra nem kell sok pénzt beleölni, utána még mindig vehetitek amit Sarmon ajánlott, lehet, hogy nektek beválik.

Sarmi:
Ugyanolyanom van, mint neked, azt FIKÁZTAM, 2006. december elején vettem, felajánlottam bárkinek akinek kell, INGYEN. Én nekem nem vált be.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Mush!
Édi dolgokat vettetek! :lol: Nekem is az elsö kocsi jön be!

Akkor 4 nap múlva én is elérem a 100 napot, csak az én vonalzóm nem mutatja!:) :)

wera!
GYere sürübben!!! minden tapasztalatot szívesen veszünk! :wink:

Aida!
Görcseid elmúltak már?
susy75

BB - :lol: tombolnak a hormonok! :lol: Szerinem senki sem haragudott meg h neked nem jött be az a mellszívó! Legalábbis én egyáltalán nem vettem magamra, csak véletlenül pont tudtam mi a megoldás! :wink:

Viszont ha tényleg el akarod passzolni, akkor Csajok! Csapjatok le rá, mert csak egy új szelep kell bele és kiváló lesz! Én is pont egy ilyen régebbi tipust vettem és Apát szalajtottam el az Avent szaküzletbe az új szelepért, amikor rájöttem hogy anélkül használhatatlan! Ha még időben lecserélitek, nem fogtok csalódni! :wink:

Susy - köszönöm a kedves fogadtatást! :wink:
Vendég

wera: csak helyesbítettem. Lehet, hogy kicsit durvának hatott amit írtam, nem így akartam, egyébként engem jobban zavar a kánikula, mint a hormonok.

Ja, a sterilizáló folyadék márkáját elírtam, nem Johnson, hanem Chicco (valaki írta, onnan ugrott be).

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

sziasztok joreggelt...:Dvagy napot majd a későn kelőknek.

BB:ha télleg nem kell neked én szivesen megbirkoznák vele..Már azért is mert ahogy az exem miatt áll a helyzetem minden olcso vagy ajándék dolognak örülünk..És ha van rá esély hogy beválik akkor megköszönném ha tényleg oda adnád ingyen...

Én azt mondom hogy jo ha van mellszivo.amikor manom született meg kellett gyorsan vetetnem a korházi patikában mert kellett...Viszont egyik reggelre ugy bedurrantak a melleim hogy elvittek a fejőgépre:D:Dami másnak szar volt....én áldásnak nevezném....annyira megkönnyebbültem..:D

Kép

Kép
nikianya21

susy:
Köszi a kérdésed. Melyik görcsökre gondolsz? A menszijellegű fájásokra vagy a keményedésekre? A menszijellegű fájások hol vannak, hol nincsenek. A keményedések meg szorgalmasan vannak a 15. hét óta, de hát lassan már természetes lesz. :D Te hogy állsz a keményedésekkel?

Amúgy ma töltöttem a 24. hetet és nagyon boldog vagyok emiatt, mert ez vízválasztó a baba számára, mindenhol ezt lehet olvasni. :) Ezt annyira vártam már.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush nekem a 3dik nem tetszik mert nincs teteje.Én inkább az elsőre szavazok.

BB!Dehogy haragudtam én meg,hiszen látod valaki azt írta hogy a kórházban nem volt neki jó a medela,pár sorral lejebb,meg valaki épp a medelát dicsérte!Nem vunk egyformák,tehát mindenkinek más és más a jó.Csak te azt írtad hogy amit sarmi feltett olyat nehogy vegyetek!És ha valaki pont olyat kap ajándékba?sztem egy próbát megér.Az is lehet hogy az enyém újabb fajta,és rendelkezik azzal az izé-bigyó szeleppel.Majd kiderül...pussz.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Csajok!

Már megint alig bírtam visszaolvasni! :? Nagy volt nálunk a jövés-menés: tegnap délután pl. a legnagyobb szélviharban grilleztünk barátokkal. :-D Nem tudom, mikor jön a hidegfront, de már fohászkodom egy kiadós esőért!!!

Mágnes!
Ovi: Jogaink vannak, csak lehetőségeink nincsenek. Ide Érdre rengeteg kisgyerekes fiatal pár költözik ki, az ovik-bölcsik meg nem követik ezt a növekedést. Egyszerűen nincs hely. Az tuti, hogy én is ki fogom verni a balhét, ha nem veszik fel a kölyköm! Szerencsére van az önkormányzatnál ismerős, már most felajánlotta, ha kell segít.

BB!
Neked mik a tapasztalataid érdi bölcsi-ovi ügyben?

Vera!
Gratula a babakocsihoz! Nagyon-nagyon szép!!!

Zölddi!
Szerintem is vissza fogod sírni a facér napokat! :) Én élvezem, ha napközben egyedül vagyok. Csupa olyan dolgot csinálhatok, ami engem érdekel, de pl. Apát nem. Pl. Babanetezhetek. :-D Ma is facér vagyok, Apa rokonlátogat vidéken.

Wruska!
Üdv köztünk! Szép babavárást neked!

Mellszívó: Én tuti veszek valamilyen kézit. Állítólag már a kórházban is jó hasznát veszi az ember, elősegíthető vele a tej beindulása.

Itatás: A szülésfelkészítőn azt mondták, hogy anyatej mellett is lehet szomjas a baba és ezt ilyenkor az első hetekben felforralt vízzel lehet megoldani. Gyakorló anyukák ti szoptatás mellett itattátok a gyerkőcöket?

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska: Téli babának elég az anyatej. Nyári babának nem biztos, olyankor lehet, hogy kell egy kis víz (olyankor sokat kell mellre tenni, hogy többet kapjon a kevésbé zsíros első részből). A tápos babákat kell a táp mellett is itatni...

Mondjuk amire jön a nyár már bőven vízivók lesznek a babáink :)
Vendég

lbernuska:
Én sem adtam lánykámnak inni, amíg szopizott. Május vége felé, amikor már kezdett meleg lenni, akkor próbáltam a forralt vizet, de nem kellett neki. Azt ondta doki néni, ha nem kell, elég a tej. Aztán nyáron már a nagy melegben tényleg elfogadta. Mondjuk addigra már tejem sem volt... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

JA nekem egy dolog bevált a medelától.. :)
Vettem ilyen korongszerű izét (nem jut eszembe a neve). Ezt be lehet tenni cicire a melltartóba, és amíg szoptattam az egyikből, a másik cicimen ott volt ez. Nekem mindig az volt a gondom, hogy szopi közben a máskból is folyt a tej, és az az értékes tejcsi elvész. Próbáltam poharat odatartani, de nem volt jó, így ezzel az izével összegyült sokszor 50 ml tejcsi is, amit aztán tölthettem a tárolóba.

Kép
Kép
Kép
mágnes

na eszembe jutott a neve! Anyatej gyűjtő kagyló!

Kép
Kép
Kép
mágnes

ibernuska!"Állítólag már a kórházban is jó hasznát veszi az ember, elősegíthető vele a tej beindulása. "
Ez így van!
"ti szoptatás mellett itattátok a gyerkőcöket?"
Csak nyáron a nagy kánikulában.

Kompótot főzök birs-és sima almából,ne tudjátok meg milyen isteni az illata![/quote]

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Musi! Nekem mindegyik tetszik! A másodiknak a vázszerkezete jobban, az elsőnek meg az, hogy az autósülésén is van kupola.

[quote]Z írta:ölddi!
Szerintem is vissza fogod sírni a facér napokat! Én élvezem, ha napközben egyedül vagyok. Csupa olyan dolgot csinálhatok, ami engem érdekel, de pl. Apát nem. Pl. Babanetezhetek. Ma is facér vagyok, Apa rokonlátogat vidéken.

Az viszont nagyon jó lesz, hogy apa 77 lépésnyire dolgozik (többnyire, ha meg menős dolga van, akkor megyünk vele) és bármikor haza tud ugrani, ha kedve(m) szottyan rá!
Amúgy én is szeretek egyedül lenni, főleg most, hogy nem dolgozom, és annyi dolgom van, hogy néha sajnálom, hogy este lett, és le kell feküdni.

Itatni szerintem nem kell, max. a nyári babákat, ha nagyon izzadnak, és keveset szopiznak.
(De jó, Csaki ugyanezt írta lejjebb :lol: )

Mágnes! Nem felejtettem ám el a fotózást, ahogy lesz ihlet, nekiállok! :wink:
Tejgyűjtő kagylónak hívják! Nagyon hasznos, van egy barátnőm, aki egész nap hordja, és nap végére 1 dl tej összegyűtik.

Kép

Kép

Kép
zölddisznó

Az anyagot a teszveszen rendeltem (360.-/m 140 szélesből) ágynemühuzatot, fejvédőt, szopipárnahuzatot meg zsebes tárolót... fogok belőle varrni)

A babakocsit is a teszveszen találtam, vadi új, lengyel import, van még kék és zöld színben és csak 30.000.- pénz. (Nekem mózesre nincs szükségem).

Kép
zölddisznó

Basszus... Mára annyi tervem volt, erre itt punnyadok a lakásban. 29,3 fok van itt bent, megmozdulni sincs erőm, nemhogy kimenni... :-(

Vera!
Ennyi gyerkőc mellett csoda lenne, ha nem menne a kézi fejés. :-D De én úgy gondolom, hogy kezdő anyukaként jól fog jönni egy kis segítség.

Zölddi!
Az tényleg marha jó lesz, hogy Apa ennyire maga ura és közel dolgozik. Szuper a huzat!!! És a babakocsi is. Nagyon jó áron vetted!

Kép
Kép
lbernuska

Berni!
Punnyadás dettó. Dagadnak a lábaim, kezeim, pedig az én kéróm hűvös.
Még nem vettem meg a babakocsit, csak kinéztük, és a héten megyünk kipróbálni. Jól gzurul-e, elég magasra állítható-e a tolókat (bár elvileg 100 cm, ami jó hosszú)
Macis cuccot alig várom, hogy megérkezzen! Ilyesmiket fogok kreálni belőle:
Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Susy:èn is csak gyógyszertárat tudok ajánlani.elöször én is onnan hoztam.Vagyis én a kórházba kaptam de nekem más anyósom a szülészeten dolgozik.Itt nem kell majd a gyerek gyógyszerekért fizetni ha receptre kapod ingyenes.Egyébként mindent el fog mondani a védönö!

Pelenka:Èn csak a Pamperst használtam idáig én meg vagyok vele elégedve.Vetem én is dm-be nem vált be.Viszont popsi törlöt csak dm-t használok.

Aida:Nagyon sajnálak én csak anyit tudok tanácsolni nyugi!Egyébként én megértelek nincs valami hobbid amivel le tudnád kötni magad?Ha meg gond van irány a kórház nem fog senki haza küldeni.Amikor Benit vártam én is voltam egy párszor föleg a végén amikor azt hidtem na ezek már biztosan fájások.A vég meg az klett amikor már tényleg fájások jöttek nem mertem be menni...azt hidtem ez is vak lárama ez volt reggel 6 kor du 16:54 kor meg lett Beni

Babakocsi:Nos nekem van három egy qunny,egy abc,és egy olasz nem tudom milyen márka..de most azon gondolkozunk hogy el adunk 2! qunny marad és veszünk egy testvér kocsit csak az ára húzos 594€de mondtuk hogy akkor senkit nem kérünk mást karácsonyra csak pénzt a kocsira. :lol: ìme álmaim kocsija Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Régebben igértem hogy le írom a szüléstörténetem,nos meg találtam be másolm ha érdekel valakit:Vasárnap délután (07.22)10-perces fájásaim voltak meg volt valami szivárgás magzat vízre tippeltem biztos ami biztos be mentünk a kórházba de a CTG nem mutatott fájást így haza küldtek minket.Délután még sétáltunk egyet de nagyon nehezen ment minden öt percbe meg kellet állni mert fájt olyan mensis görcs.Estére ezek a görcsök fel er"osödtek még elmentem fürödni is az egy kicsit segített minden esetre meg próbálkoztam az alvással.De a fájások er"osödtek de még mindig csak 10-percesek voltak reggelre 5-órakor 5-percesek voltak.Szépen le zuhanyoztam Jan össze készített minden táska,digicam..stb.6:30-kor értünk be a kórházba ismét Ctg mutatott ugyan fájást de gyengéket.Viszont már több mint két cm nyitva voltam.Ekkor jött a beöntés(nem volt kellemes) 1 órát töltöttem wc-n :-).Ismét Ctg nem mutat fájást de már 3cm járunk.Ekkor mondta a szülészn"om,hogy próbáljuk meg az akupunktúrát 20 percig voltak bennem a t"uk fájások ismét er"osödtek.Ekkor kaptam homeos bogyókat amit minden 15-percben 5 bogyót a nyelv alá kellet helyezni.És el küldtek egy óra hosszára sétálni vagyis lépcs"ozni.Na ez segített fájás volt szépen de nem tartott elég sokáig.Ekkor be kötötték nekem is azt az infúziót ami segít a fájást fel erösiteni.Na ekkor kezdödött a rém álom.Kicsim szíve leesett 80-ra hirtelen be rohant 2 doki szülészn"o rögtön le állították az infúziót.Mondták hogy mit kell alá írnom mert lehet hogy sürg"os császár lesz.Közben én is remegtem meg sírtam,hogy mi lesz az én picikémmel.Majdnem el is ájultam.Toltak a szül"o szobára közben a doki szépen elmagyarázta,hogy burkot fognak repeszteni és vesznek vért a picikém fejéb"ol(oxigén hiányt nézik a vérbe).Az egész nem tartott tovább 3-percnél közben jött az altató orvos magyarázott,hogy mi a rizikó.A doki baromira nem volt szimpi komolyan úgy nézet ki mint aki a kocsmából jön.Közben megérkezett a vér eredmény semmi oxigén hiány valószinü hogy csak meg szorította a köldök zsinórt a fiatal úr ezért ment le 80 alá.Tehát vissza kötötték az infúzió fájások szépen voltak még nevetni is tudtam.Szépen tágultam 5cm jártunk amikor kértem fájdalom csillapítót na ekkor volt kellemes egy órám.Amikor kisfiam ismét játszott így minden infuziót le állították.Ekkor már éreztem mindent ez ment kb 14:00 ig amikor megkérdeztem mikor lesz baba azt mondták,hogy el tarthat még estig.Kb 14:30 kor már nagyon nem voltam magamnál ekkor mondták,hogy próbáljam meg a gerinc érzéstelenítést (PDA).Ekkor küldték ki Jant 40-percre amit szegény végig izgult.Közben egy fiatal doki szépen be kötötte.Szépen el is kezdet hatni amikor már Jant vissza engedték.Szépen tágultam már 8cm-nél jártunk amikor hirtelen kiment a fájdalom csillapító hatása.(Mint kiderült nem volt elég a dózis amit adott)Mindegy hívtak egy másik dokit.Közben éreztem,hogy nyomnom kell miközben a doki kábelezett ismét az újabb adag érzéstelenítés miatt.Közben csak nyomnom kellet.Végig éreztem mindent biztatak,hogy már látják a fejét.Oda tehetem a kezem és éreztem a kicsim haját olyan jó érzés volt.A külvilágból én ezekbe a pillanatokban nem éreztem semmit.Pedig mondták,hogy hogy vegyem leveg"ot de én tényleg nem hallottam.Hirtelen egy er"oset kellet nyomnom amikor ki is bújt a feje ekkor mondták hogy lihegjek de én ez sem hallottam csak nyomtam.Amikor végre világra jött az én kisfiam(16:56).Rögtön felsírt amikor én is meg a férjem is elkezdtünk sírni.Rögtön a hasamra tették és már nem is sírt.Közben Jan el vágta a köldök zsinórt.És még egy fél órát volt a hasamon.Közben hatott az érzéstelenítés így nem éreztem lent semmit de szépen meg született a lepény és csak pár öltéssel kellet varrni.Szépen lemérték 3240gr 51cm 35 fej.Vissza tekerték törölköz"obe megint megkaptam vagyis el"oször apánál is volt.Ismét 15 percig rajtam volt utána vizsgálta meg a doki néni minden ok volt.Be toltak minket a megfigyel"obe ott voltunk hárman két óra hosszat ami nekem olyan volt mintha csak 10-perc lett volna.Utána miel"ott le vittek volna az osztályra wc-re vittek hát ott elég sok vért veszítettem.Így pár percre vissza toltak utána megnézték a betétet minden ok így le toltak az osztályra.Hála a jó égnek két ágyas szobába kerültem.Szoba társamnak szintén aznap született a kislánya.Jan aznap este 22:00 marat velünk.Els"o éjszaka Benjámint el vitték a növérek.Éjszaka kellet el"oször pisilnem oda a növér kísért ismét elég sok vért veszítettem.A növér meg is ilyet éjszaka többször ellen"oriztek de szerencsére másnapra helyre jöttem.A szopi az elsö két nap nehezen ment.Ěgy kiegészitö tejet adtak neki.Harmadik nap el kezdet jönni a tejcsi csak a fiatal úr lusta volt a mell bimbót be kapni így nehezen ment.Negyedik nap már jobban m"uködött csak még nem volt neki elég.Pénteken 3130 gr hagytuk el a kórházat.Szerencsére itthon m"uködik minden.Csodálatos érzés anyának lenni.Sokszor csak állok az ágya felett és csak csodálni tudom.Ja és kisfiam 90%-ban az apja.Az apuka aki nélkül nem tudtam volna végig csinálni az egészet.Imádom "oket!!!

hemej

Zöldi:
okés, várom az ihletet.. :)
Ezt a babakocsit én is néztem, aztán rájöttem, hogy basszus, nekem fiam lesz! Olyan nehéz átállni arra, hogy ne kapásból csajszis dolgokat keressek..:)

hemej:
neked sem volt stressz mentes szülésed.. :) Az én történetem benne volt a Kismama újságban..:)

babakocsi:
Mi is néztünk ilyesmi testvérkocsit, de nem férnék el velük a dm-ben.. Márpedig az fontos! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Van kék is! :wink:

Kép
zölddisznó

Mi ez? :lol: Kép

Kép
zölddisznó

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Van fent egy új rózsaszín kismellény, tök vagány, ha érdekel vmit! :D Sőt rakok még fel új dolgokat is holnap. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zoldi. valakinek a honalja???(karja, cici oldala?)

KépKép
KépKép
mush589

sot egy bahajlitott ujj is lehet?

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. a masodik kocsihoz is van teto, ra kell csatolni. az nincs a kepen.
es mindkettonel lehet varialni hogy a baba melyik iranyba uljon.

zoldi. neked miert nem kell mozes?
amugy tetszik a kocsi, amit kineztetek! a szine is.

van 2 ujabb kerdesem:

anyukam nem tudott sokaig szoptatni. kb 2 honapig. elkepzelheto hogy ram is ez var?

megneztem ujra dvd-t, amit a genesisben kaptunk. es latszik, hogy a baba nyakara van tekeredve a zsinor leglabb egyszer. mennyire veszelyes ez? lejohet? lehet komplikacio a szulesnel?
itt nem lesz tobb uh. harcoljak ki egyet kozel a szules idopontjahoz?

KépKép
KépKép
mush589

anyatej gyujto kagylo. wera baratnomnek is van. o is sokat hasznalja. erre fel kaptam en is egyet anyukamtol. avent markaju.

ma majdnem alajultam a boltban.(nem szoszerint). elmentunk bevasarolni a kovetkezo hetre, es semmi kulonoset nem vettunk, csak kajat meg piat (viz, sor, narancsle) es 160 fontot fizettunk.az 48 ezer forint. eddig, amit a legtobbet fizettem 130 font volt, de akkor vettem mosoport, obliot, wc papirt, mosogatoszert, de most semmi ilyesmit nem vettunk. borzalmasan felmentek az arak!

KépKép
KépKép
mush589

Bingóóóóó!
Kép

Zért nem kell mózes, merrt lőttem a teszveszen egy fonott retrós cuccot 3500-ért!
Kép
Kép

A szoptatás tesóm szerint csak tanulás és akarat kérdése - eltekintve attól, ha beteg az anya/bébi.

Köldökzsinór gyakran tekeredik, hugomra 3* volt rátekeredve. Okozhat komplikációkat, de nem tudom, mi ilyenkor a javaslat.

Kép
zölddisznó

Mush:Nincs össze függésben hogy téged anyukád meddig tudot szoptatni.Engem anyu csak pár héttig tudot szoptatni én benit 2-hónapig tudtam.(ekkor halt meg apukám és szinte egyik napról a másikra el menta tejcsi :( :cry: )Szóval ezen ne aggódj .Egyébként én rengeteg mindent meg tettem a szopiért.More Milket szedtem egyenesen Angliából rendeltem mert itt No-ba nem lehet kapni még sem segített.Remélem Aaront addig tudom majd szoptatni amig ö majd el nem válasza magát.Ismerösöm 2-évig szoptatot...úgyhogy mégegyszer emiatt ne aggódj.Vásárlás hát nem semmi nekünk is egy heti be vásárlás ha pelust is veszek simmán 200€ pelus nélkül kicsit olcsóbb.

hemej

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Teljesen kész vagyok az itthonülős tanulástól. Legszívesebben egész nap a várost járnám és nézelődnék a babámnak.

Napok óta rajtam van a dili, ezek a hormonok? Remélem, mert magamtól nem lehetek ilyen hülye.

Ja ráadásul a babyexpressben meg akartam rendelni a babaágyat a pelenkázóval, mire közölte a hölgy, hogy bár a szállítási határidő elvileg 8 hét, a most megrendelt cuccok november végére fognak ideérni. Hát ez frankó, mondjuk a 38. hetemre. Még szerencse, hogy amikor két órát válogagattam kint a boltban, ezt a kis apróságot nem említette.

Panaszkodjak még? :) szóval csináltam magamnak tejbegrííízt és most abba folytom a bánatomat.

Kép
mannababoca

en setalni gondoltam a mozest. en azert kerestem olyan kocsit, amihez van.

amugy bentre jo ez! mi kapunk egyet kolcson, ilyen fonottat.

KépKép
KépKép
mush589

Jo etvagyat a tejbegrizhez! irigy-irigy! :lol:

azt irjak a lanyok, hogy ott nagyon meleg van, szoval nem biztos hogy olyan jo otlet a csavargas!
mikor vizsgazol?

a kisagy miatt se izgulj, biztos, hogy bent marad a baba, amig nincs osszerakva! szerintem a mienk majd csak akkor lesz osszeszerelve, amikor beindulnak a fajasok. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Pénteken megyek, az esélytelenek nyugalmával.:)

Olyan furcsa, hogy ezidág soha nem okozott problémát a tanulás (pedig elég sokat nyüstöltem magamat), sem az államvizsga, se korábbi szakvizsga, most meg minden fél óra egy szenvedés. :shock:

A csúcs, hogy a vizsga után 4D-re megyünk, úgyhogy most nem is tudom melyik miatt izguljak... :?

örülök, hogy nem én vagyok a sereghajtóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép
mannababoca

Mush! Sétálni a sportrészben is vihetem, mert vízszintesig dönthető.

Szegény Manaaaaaa! nem vagyok irigy!

Kép
zölddisznó

a sereghajto nem az utolso szokott lenni?! :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Elkezdem feltöltögetni a Cocaturi portékáit:

Kép Kép Kép

ötszáz

Kép
zölddisznó

Zöldi!
jól elvagy!!! :lol: :lol:
Lesz min molyolnod, ha megérkezik a teszveszes anyag. :wink: Szép!

hemej!
Németben szültél?
Köszi az infót, majd kifaggatom a védönénit. :) holnap kezdem a szülésfelkészítöt.

Mush!
Ha minden igaz nekünk megjön jövöhéten a bababútor, és párom össze is akarja szerelni. :D Remélem azért a kistökös még marad egy darabig odabennet!!!!

Aida!
A menszisre gondoltam. A keménydés nem görcs, mármint nem érzek olyankor görcsöt!
susy75

Azért már én is kerekedem! :D
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép Kép

négyszáz

Kép
zölddisznó

mush!anyukam nem tudott sokaig szoptatni. kb 2 honapig. elkepzelheto hogy ram is ez var?Ez eszedbe se jusson!!!

A kisfiamnak is a nyakán volt a zsinór születésnél,kicsit emiatt nehezebben bújt ki,úgy préselték ki belőlem az orvosok.Jázminnak a lábára volt tekeredve 2szer,de ő császárral született.

Férjem ma mesélte hogy a suliban két anyuka is mesélte neki hogy nagyon sokáig lányt vártak,uh szerint is,aztán végül fiú jött a világra!!! :lol:
Most próbálom fűzni hogy menjünk el még egyszer 4dre. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Tényleg Mush!
Azért a köldökzsinórra kérdezz rá a dokidnál!

Aida!
Sajna még nekem is megvannak a keményedések. :cry: nem tudom van e arra esély, hogy egyszer csak elmúlik! :roll: Talán kicsit kevesebb volt a héten, mint múlthéten!!
susy75

Kép
Mai pocakfotóm

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja, méretet nem írtam...
Dzseki 74-es
farmer 3-6 hó

Kép