Sziasztok,
Linda: aranyos vagy. Igen én is nyersen fagyasztottam le őket, a neten így láttam
Pont ma délelőtt
Igen, lassan az én időm is itt lesz... nagyon fészekrakó lettem
Ma egész nap vasaltam... az elkövetkező fél év anyaga rendben... nagyjából
Tök jó ez a 200 ft-os bölcsizés... Nálunk nincs ilyen lehetőség. Csak magáncucc, ami meg méregdrága
True: miért lesz per? Mesélj!
Levi olyan a képen, mint egy nagy játékbaba!
Ügyes vagy a sapikkal, csak így tovább
Edi: veronika sem volt cumis az elején...sosem fogadta el, de azért volt nálam mindig, hátha éppen akkor kell
Vigantolt: nálunk a védőnő mondja rövidebb ideig, és a doki tovább. És a nyáron majd el felejtettem kis szünetet tartani.
Dávid biztos gyorsan túljut a terpeszpelus-csípő dolgon. Nekünk anno a sok torna a puki-kaki gondokra és a csípőre volt nagyon jó
Kata nagyon aranyos a nagy papucsban. Mi múlt héten vettünk egy papucsot Veronikának...és ahogy szereti a mieinket, erre úgy rá se hederített.... Aztán rájöttem, nem tud benne járni, még ebben külön meg kell tanulnia...így minden nap tesz pár kört már...és nem kell fogni a kezemet sem, mint az elején... de még nem élvezi annyira
Közben mondja csuszi-csuszi, és csoszog
Szépek a gyerkőceid, kedves kétgyerekes anyuka
:):):)
A szülés sztoridon inkább parásabb lettem
sebaj. A pocaklakónak megvan a része, igen. Örökli Veronika kiságyát... így nem kellett semmit csinálnom ez ügyben
A pelenkázót még mindig használom..az is a helyén van. Kórházi pakkom a 34. héttől ajánlatos összekészíteni, így majd jövő hét hétvégéjén megcsinálom
Kezdek izgulni. Éjjel egyre rosszabbul alszom. Bár most, hogy nincs itt apa, enyém az egész ágy...kedvemre forgolódhatok, de így sem alszom valami túl jól
Múltkori turis utam eredményét nem tudtam neked lefényképezni, de több mint 25 body volt, és olyan 5-10 rugdalózó+nadrág...Csak addigra már szétszortíroztam, mosás...
Jubi: nálunk is ilyen hisztik vannak. A kisebb, meg a nagyobb
Sokat vívtunk egymással egy darabig... majd apa segített rajtam, hogy tegyem be az mp3 lejátszó fülhallgatóját valami zenével, ami elnyomja a sírást (jól hatott rám) és fogjak egy könyvet a kezembe, vagyis ne figyeljek rá. Első alkalomtól bevált. Azóta sokat szelídültem én is a hisztik során, meg ő is.
Ezek után, főleg mikor apa szabin volt, ő jött a sorba. Vele játszotta el a hisztiket a lány....meg, hogy meddig mehet el. De gyorsan a szobájában, az ágyában találta magát minden alkalommal, így lassan rájött le kell higgadni, ott kell.... Sőt,én apától azt is megtanultam, hogy ha abbahagyja a hisztit, akkor meg is dicsérhetem érte, hogy magától abbahagyta. Vagy megkapja azt a valamit (mert pl éhes volt) amit kért, MERT abbahagyta a sírást.
Most már nagyon kevés a hiszti, ahhoz képest, ami pár hónapja volt.
Most a héten, hogy nincs apa, és én nem viszem fel a negyedikre...ezen megy a szirénázás.... minden szomszéd hallja, hogy megyünk fel. (Mert délben fel szokott jönni, kis ellenkezéssel velem, de este megszokta, hogy az apukája felviszi) Hiába mondom, hogy pocak, meg két szatyor mellé nem fér... Ha nem fáradt, akkor nincs okom cipelni...tudom, hogy fel bírna menni, csak nem akar. Bezzeg ha csúszdán kellene fellépcsőzni, akkor semmi baja nem lenne.
Milyen meló kilátásaid lesznek, lehetnek? És mit dolgoztál azelőtt...
?
Lányod haj-csatkollekciója nem semmi
Nálunk egyszerre sosincs ennyi, mert fogyóeszközök... De nekünk is napi szinten használatban vannak
Ha van olyan, hogy fél nyolc körül értek haza, akkor mikor tudod le a csemetéket?
Timi: nem csodálom, hogy kedvenc kép. Nagyon aranyos kislány Dóri! A csíkos felső meg valóban szélesíti az embert, de te nagyondenagyon jól nézel ki, ahogy a többiek írták. Nekem is ez volt az első benyomás...csak leírni nem volt alkalmam
Allergiára szedsz valamit, ami segítene egy kicsit? Nekem is van két ismerősöm, akik így vannak, mint te
IKEÁS nőcik: nagyon jók a képek. Kölkökről is
Én is, én is akarok ikea....
Az oltást épp úgy két hete mondták be a tv-be, hogy mégis csak egy éves korig lesz kedvezményes.....
Santos: én is láttam itteni dm-ben elmos pelust
Jubival való turizásaitokat meg irigylem
Bár nálunk Elmo a nyerő, más nem (annyira)
Lépek, majd folyt... sziasztok