Sziasztok!
Hű, mennyit írtatok mostanában. Látom, pezseg az élet itt
Ovisoknak és az iskolás nagyfiúnak én is drukkolok a minél könnyebb beilleszkedéshez! Ez nagy változás mindenkinek!
Marci csoportjába annyi csöppség jött, nagyon cukik, bár reggelenként megy a sírás-rívás... Ő meg nagy kópé, mindenféle dolgokkal megpróbálja felhívni magára a figyelmet, ahogy mesélte a gondozónénije..Nem csodálkozom, itthon is olyan, hogy kiköveteli magának a figyelmet.
Én most betegszabin vagyok itthon, miután a hétfőről keddre egész éjjel hánytam
Valami vírus lehetett.. Azért is volt nagyon rossz, mert én aztán nem vagyok hányós, utoljára gyerekkoromban volt ilyen, hát most jól megszenvedtem. Tegnap alig bírtam felkelni az ágyból.
A nyaralásra viszont meg kell gyógyulnom, és abban reménykedem, hogy Marci ne kapja el!!
Nóri! Köszi szépen a recetet, ki lesz próbálva!
Erika! Én is csodálkoztam a légzésfigyelőn, ebben a korban kell ez még? Mondjuk nekünk egyáltalán nem volt. De el tudom képzelni, milyen fárasztó, hogy a gyerkőc is ébreszt és még a szerkenytű is felver, hát én biztos kidobtam volna nagy ívben...
A kialvatlanságnál bizony nincs rosszabb.
Katlina! Én is kíváncsi vagyok a frizurádra.
Tündi! Lucusnak boldog hófordulót! Hűha, már csak 1 hónap a szülinapjáig
Nem tudok mást mondani, csak hogy kitartást... Ilyenkor talán csak az segít egy kicsit, ha van mivel elfoglalnod magad, úgy gyorsabban telik az idő.