Köszi Tünci. Nekem is azt mondta a doki, hogy ha pozitívat tesztelek, akkor azonnal telefon és már adja is a gyógyszert. Ezt én is hallottam, hogy az a "jó" ha rendesen rókázik az ember az elején, akkor tuti a terhesség. Hát én csak émelyegtem, de csakis reggel és semmi komoly, kis keksz, víz és b6 segített. Egyébkén én ezt cáfolom, mert az egyik ismerősöm az első gyerekkel, tök jól volt, még csak nem is émelygett és egészséges kisfia született a 40. héten. A második gyereknél igen rosszul volt és látogatta a róka koma, mégis adódtak komplikációk, mert hamarabb nyílt a méhszáj, de a végén egészséges kislány lett. Szóval erre azt szokták mondani, hogy minden terhesség más. Én inkább ebben hiszek.
A barátnőmnek is rosszul tapad meg a baba, úgy mint ahogy neked Tünci, de mégis jól ment minden a terhesség alatt. Szóval én már úgy vagyok vele, hogy sok dolgot hall az ember, de bármi történik is, mindig arra kell gondolni hogy igen is van remény. Sokat véreznek, nem is kicsit, mégis kihordják és megszülik az egészséges babát. Sokat szednek utrót a terhesség elején és minden komplikációmentes lesz. Én is ebben bízom, nyílván a félsz ott lesz bennem.
Bár egy olyan fura, mert nekem olyan fura érzésem volt a terhességem alatt. Amikor wc-re mentem, mindig néztem, hogy nem e esetleg vérzem. Akkor azt gondoltam, hogy ez már beteges, holott teljesen jól voltam. Egyszer aztán este valóban ott volt, de csak egy paca és akkor tudtam, hogy nagy gond van. Kérdezte a párom is, hogy még lehet hogy semmi gond, de én akkor már egyből tudtam és mondtam neki, hogy érzem, hogy nagy baj van. Sajnos így is lett. Most viszont azt érzem, hogy a következő terhességem sikerülni fog. Valahogy annyira erős ez az érzés és ebbe kapaszkodom. Lehet hogy butaság, de két napja egész éjjel azt álmodtam, hogy a szülőszobán vagyok és szülök. Teljesen lepörögtek előttem az események, annyira jó volt és tök nagy élmény, ami lehet hogy furán hangzik. Az, hogy fiú vagy kislány lett, nem mondom el, mert bízom benne, hogy beteljesül az álom
bár én már annak is örülnék, ha egészséges lenne és nem számít a neme.