Új privát üzeneted érkezett!

datolya!

SAJNÁLOM! :cry: Sok erőt és kitartást!Én is azt kivánom,hogy a közeljövőben egy egészséges kis babát várjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Datolya!
Nagyon sajnálom! :cry:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Datolya nemtudok mit irni hogy nagyon de nagyon sajnálom ami veled történt :cry:
és mindenkinek bocsi hogy igy eltüntem
e.andrea

csináltam vonalzot talán jo lesz :?:

Kép
e.andrea

Datolya!
Borzasztóan sajnálom!!!!!!!! :( :(
És már 17 hetes volt????
Nem tudok mást mondani, csak hogy bizakodjatok!!!!!Kitartást a következőig!!

D.

Kép

Kép
ditta76

Datolya!

Nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: és én is csak azt szeretném írni h minél előbb újra babás légy és boldog!!!!!

Csajok megjöttünk a nyaralásból.Az égiek nagyon velünk voltak mert az előrejelzés nagyon szar időt mondott,ezzel szemben meg végig 30 fok feletti időnk volt :wink: tiszta barna az egész család(beleértve Olikát is :wink: )Nagyon jól éreztük magunkat.Olika nagyon jól bírta,éjjel mindig aludt és napközben is jókat szunyált a strandon.A srácok meg egész nap csúzdáztak,saraztak,várat építettek...kirándulni csak 1x mentünk(Badacsonyba) mert nagyon meleg volt és inkább a vizet kívántuk :wink:
Majd rakok fel képeket ha érdekel.

Most megyek mosni...egy halom cucc vár rám :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Képek :wink: :
Kép
Várépítés közben a parton
Kép
Csendélet a sátorban
Kép
:wink:
Kép
Olika jó kedvű :wink:
Kép
Kép
Badacsonyban
Kép
Krizsi egyedül csúszik a csúzdán hason :shock:
Kép
Márk a csúzdán

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

pANNY

irigykedve nézem a képeket!! :oops: NAgyon tutik!!Aranyosak a gyerekek!!!
Vendég

De szép helyen voltatok!

Mi ma jöttünk haza Bogácsrol, én is mosok!

Közben kezdödik a hányinger, brrrr!
encike 2

Encike

átvenném szivesen:)
Dokihoz mikor mész?

Krisztink??MErre jársz??
Vendég

ma voltam uh-n és 9 mm a petezsák, mely 6 hétnek felel meg.

Vásárolgattunk az oviba és egy ici-pici tornamez 2000ft!!! Ki vagyok a kadva!
encike 2

Erika!

Néha benézek,de semmi nem történik velem azonkivül,hogy dolgozom!Ma jön a 3-ik éjszakásom,kilehet birni,kigyógyszerelünk másnapra,beirjuk az átadót és kész!!!!Viszonylag hamar eltelik a 8 óra!pénteken kezdek majd délutánra!Baba dolog abszolút nem sokat van eszembe,lefoglal az új munka,készülünk egy utó nyaralásra, most férjhez ment hugomékhoz Székesfehérvárra,ha minden összejön akkor még a Balaton is belefér vagy a Dunakanyar!Ez attól is függ,hogy a fiam megye e Lengyelbe megint,most focizni megy!Nézted az esküvőről a képeket?A hugom is tett fel műtermi képeket!Nálam ugyanúgy megtudod nézni,Tóth Adrien néven!!!!!Felétek mi újság???????Éviről tudsz valamit????????????????
Vendég

Encike

akkor hangos gratula!!! :lol: Ügyik voltatok!! 8) :oops: :wink:

Kriszti

igen,néztem.ÉS az egyiken Téged is felfedeztelek!!Ez a haj nagyon jól áll Neked! :wink:
Meló jól hangzik!Munkatársak?Nem hiányzik a régi meló??(viccelek)
Éviről nem tudok semmit sem!
Vendég

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!

Munkatársak?Csak műszak váltáskor találkozok kettővel,amúgy ismerem mindegyiket,rendesek!Műszakba nappalosba nővérek ketten vagyunk,kisegitő aki a konyhán is van és takarit is 2-3 fő!Délután és éjszaka csak 2 nővér!7 végén nincs kisegitőnk!Nem hiányzik a másik meló!
Magadról semmi??????
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom, elég nagy a pangás itt... :(

Most végre vannak híreim! Ma voltam ultrahangon. Minden rendben a "kiscsajszival", nagyon úgy néz ki, hogy lányka lesz. :D Már szépen be van fordulva, 1 kiló 60 deka a becsült súlya.
Rugdos-matat kegyetlenül, és rengeteget csuklik. A tesók nagyon várják, sokat beszélgetünk róla, szinte jobban tervezgetnek mint én. Sajna a jóslófájások elég gyakran jönnek, kicsit ijesztő, de mivel zárt a méhszáj (szerencsére!) ezért nincs mit tenni.
Igyekszem pihenni ( ez csak vicc :lol: )

Ki merre van?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona!

GRATULÁLOK!ÖRÜLÖK?HOGY MINDEN OKÉ!
Én itt vagyok,délutánra megyek dolgozni!
Vendég

BOCSI!Az ÖRÜLÖK UTÁN,VÉLETLENÜL LETT ? JEL!!!! :oops: Azért mert nagy betűvel irtam,azért lett ? jel beirva!!!BOCSSSSSSS!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Még mi is élünk......... :)

Panny!
Irtó jó képek!! :) Biztois szupi lehetett.....Na, mi is ikörömködtük magunkat, hozok pár képet, először az erdélyiek:
Itt vannak:
http://erdely-2008.ditta.fotoalbum.hu

És néhány friss, tegnap előtt jöttünk haza Gyuláról, igaz csak 3 napot töltöttünk ott, kihasználva a szünet utolsó napjait, de szuper volt!
Kép
Kép Kép
Kép

Gona!
Pontosan mennyi idősen mérték neked ezt a súlyt?
Én egy órája jöttem UH-ról, ma vagyok 30+2, és képzeld, 1975 gramm! :shock: Bár tudom, hogy ő fiú lesz, ált. nagyobb súllyal, na meg a tesók sem voltak kicsik....
Persze te említetted, hogy te magas sem vagy nagy termetű....Gyerkőceid mennyivel születtek??

Ja, és a lényeg, hogy végre fejvégű!! :) Eddig mindig medencevégű volt, már kezdtem parázni! Amúgy minden okés vele, még mindig kukis!
Ennek örömére Veronikával szétnéztünk a Corában, vettük ezeket:
Kép
Nagyon élvezte, hogy ő válogathat! :) Persze nem voltak drágák, 500 és 800 Ft közöttiek voltak, szerintem ez elfogadható!

Encike!
De jó! Reméljük, a továbbiak is jól alakulnak majd!

Ágica!
Veled mizu?? Döntöttetek kocsi-ügyben?

Rik, kriszti!
Nektek is puszi....

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Annyira rosszul vok és rokakoma is meglátogatott.
Ma takaritottam, főztem, de közben pihengettem is.

milyen szupi helyen jártatok!

További szép napot!
encike 2

Gona

nagyon jó híreket hoztál!!! :D
Gratulálok!!!

Edit

Hát igen,a fiúk nagyobbak! :wink: Nektek is gartulálok!MIndjárt egy lányka-fiú párosunk lesz!! :lol:

Kriszti

látom tényleg jól érzed magad a melóba!
Nekem pont ma mondta egy néni:" örül ugye aranyom,hogy van munkahelye?"ÓÓ,persze,lenne más melóm is,csak időben ez a jobb.Azt hiszik,hogy megtiszteltetés nekem,hogy velük dolgozhatom.Nevetséges.
Mensid megjött?

Encike

Hát a legvbiztosabb babavárós tüneteid vannak.Kívánom,hogy mérséklődjenek!! :!: :!:

Én vagyogatok,meló ilyesmi..
petra is már oviban volt a héten,jövő héten Rékának suli.Szal zajik már az élet...
ÉS mensit nem várok épp... :roll:
Vendég

Haliho!

Tina!
Ma eszembe jutottál. Te ajánlottad az Antioxant kapszulát és szedtem is. Szerintem ez segitett a teherbeesésnél. Elhiszed?

Ma volt itt a MEP-től egy dolgozo és segit majd a gyedes témában.
encike 2

Encike

Mi ez az Antioxan????Irj nekem róla.
Vendég

Sziasztok!
Végre jöttetek! :)

Kriszti, köszi! :D

Ditta,
nagyon szépek a képek!
A mérés 30+6 korban volt, én azt hittem nagy baba! A doki szerint teljesen átlagos méretű a babánk, de látom a tietek jóval nagyobb. :shock:
Első gyerek négy és fél kilós volt nálunk, a második három és fél kilós. Nálatok?
Nagyon édesek a kis rucik. :wink: (én csak egy sapit meg egy zoknit vettem :oops: )

Erika
én nagyon drukkolok neked! 8)

Encike,
emlékszem én is mennyit kínlódtam a hányingerrel, de mivel nehezen jött össze a baba nálunk, ilyenkor az ember lánya mindent elvisel. Itt nyugodtan panaszkodhatsz nekünk! :wink:
(ja, és nekem elmúlt azóta a hányinger :wink: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Edit!

Szép helyen voltatok!

Encike!

Igen én ajánlottam!Örülök,ha attól sikerült!Meddig szedted?Én csak egy dobozzal szedtem be azt hiszem 60 db-os!Ja cseppbe is szedtem,akkor kb.2 havi adag,de annyi,hogy nekem nem segitett!

Erika!

Igen megjött,48 napra!A hormonjaimmal semmi baj!A doki azt mondta,hogy számithatok rá,hogy kimaradozik!Igy baba nem hiszem,hogy lessz!Az Antioxant-ról linkeltem már ide egy jó párszor,de sosem nézhetted meg!Ezek szerint!Ezek az öregek egyébként vissza élnek vele,ha "ők nem lennének nekünk se lenne munkahelyünk"!Nekünk is azt mondják,hogy mi vagyunk értük!Egyrészt van benne valami,de másrészt más munka is van!

Na megyek,mert nem sokára indulnom kell!
PUSZI MINDENKINEK!!!!
Vendég

Kriszti

tudom,tudom,hogy linkeltél.Akkorolvastam is,csak ugy voltam vele,hogy simán kell összejönnie.De igy hogy már több mint egy éve nem jön,gondolkozom az alternativ lehetőségeken.GYógyszert semmiképp se szednék be.
De nem menopauzásba lépsz,és azért maradozik ki???Az még korai lenne.Szerintem igy hogy nem pontos meniid vannak,simán lehetsz terhes.Apukám 10.gyerekként született,és a mamám 46 éves volt ekkor.Szal nem adni fel :!:
Vendég

Gona!
4,5 kilós??? :shock: A te pici termeteddel? És milyen volt a szülés?
Nálunk Vera 3,65 volt, Ati 3,75....ha a sorrendet nézzük most Ágostonnak 3,85-nek kéne lennie..... :) És ezzel ki is békülnék!
És érdekes, nekem is azt mondták, hogy ez teljesen átlagos súly.... :roll:
Ki érti ezt! Na mindegy, ez legyen a legnagyobb problémánk, nem igaz?? :wink:

D.

Kép

Kép
ditta76

Tina!
Én nem szedtem el egy dobozzal, mert a mensz 1. napjátol szedtem, ugye amig meg nem tudtam, hogy baba van. De azért minden másnap veszek be 1-et, igaz a doki nem ajánlotta, de mivel terhesség alatt is szedhető igy szedem.
Meg ittam málnalevélteát.

Rik!
Ird be a keresőbe, hogy antioxant és keress rá!

Megkivántam a tejbegrizt és meg is főztem.
Most meg husleves kell!!!
encike 2

Sziasztok!

Itt kezdtem veletek a harmadik babát tervezni, ezért gondoltam, elújságolom, hogy megszületett aug. 25-én pont a kiírt napon 4040 grammal és 54 cm-rel... olyan hihetetlen... még csak most írogattam ide, hogy babát szeretnék, és már meg is született. Kitartást kívánok azoknak is, akiknek MÉG nincs a pocakjában, és azoknak is, akiknek már ott van! És türelmet a sorstáesaknak, akik már babáznak :)
Vendég

GIra

gratulálok!!!!Hát igen,nemrég tervezted csak!!!
Szép nagy súllyal született.Könnyű szülés volt?Tesók hogy fogadták?

Encike

köszi,megvizslatom! :wink:
Egyél amit kívánsz,a lényeg hogy jól essen! :D
Vendég

Gira!
Jó hogy írtál, gratulálok! :D
Szép sorban jönnek a gyerekek! :lol:

Ditta,
hát nem volt egy könnyű szülés az első, de remélem most már ki van "taposva" az út! Mindenesetre én természetes úton szeretném szülni a harmadikat is, és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Emlékszem a szülésznőre, mert nem értette, amikor a 2.babánknál egyfolytában azt hajtogattam, hogy milyen picike (3,55 kg) mert hogy inkább nagynak számított ő is, nem picinek. Csak nekem volt az. :wink: Asszem én is kiegyeznék egy 3,85 kilós gyerekkel! 8) Majd egyeztessünk! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gira!
Gratulálok!!! Szép súlya van!! Az első kettő is ilyen súlyos egyéniség volt?? :lol: Milyen volt a szülés?

Gona!
Jó, majd egyeztessünk! De már Gira beelőzött súlyilag! :lol: De nem szeretném őt lekörözni! :lol: Amúgy én is könnyű szülést remélek, az első 10-12 órát tartott, a 2. már csak 5 órát. Szóval ha 2-3 óra alatt megvan, akkor jóóó! :D
Anyukám is 3-at szült, és a kisebb hugommal éjfélkor még táncolt a menyecsketáncban, 1-kor meg már karjában volt a hugom! :lol:

Encike!
Nem irigyellek most......Rémes volt nekem is az első időszak! Volt, hogy iszonyúan megkívántam pl. a körözöttet, kikutyultam, megcsináltam, és utána olyan undor jött rám, hogy a kutya ette meg.... :roll:

D.

Kép

Kép
ditta76

Gira!

Nagy -nagy Gratula!!!

(milyen nemű név az Enéh??Bocs :oops: :oops: :oops: )

Bocs h kicsit eltűntem...szervezem a dupla keresztelést ezerrel...
Jövő hét vasárnap lesz,református szertartással.Olikának és Krizsinek egyszerre. :wink: Lesz vagy 30 vendég,szal egy kisebb lagzival is felér :shock:
De nem főzök én ennyi emberre,rendelünk hideg tálat,nagyik sütnek sütitket és álló fogadás lesz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Erika!

Elképzelhető,hogy azért maradozik ki?Hallottam már róla,hogy ilyen korban kimaradozik!Nos nekem már most novemberben a 3-ik évem lessz!Én már nem hiszek semmiben!A barátnőm sógornője /orvos/ felirt nekem fogigátlót,ha most megjön akkor beszedem a 3 havi adagot!Egyrészt hátha beáll a ciklusom,másrészt pedig nagyon sok felől hallottam,hogy fogigátló abba hagyása után estek teherbe!Egyre több embertől hallom!Elsődleges célom a ciklusom rendbe tétele,mivel ennyi idő után nem jött össze ettől sem várok sok sikert!De hátha,mindenesetre beszedem!Utánna sem fogok védekezni,minek?!Nagyon jó volt váltani más munkahelyet,nagyon jót tett minden téren!A fizum 114 ez.nettóba ennyit kaptam most ki a régi pedig 74 ez. volt!!!!!Azért egy kis külömbség van!!!!!

Gira gratatulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gira!
Gratula!
Képet tudsz tenni?

Olyat jot aludtam d.u.
Most megyek vasalni, holnap ovi.
encike 2

Encike

rákerestem a névre.ÉS mit irt ki? :shock: Hát téged,ahogy az egyik topicban belinkeltél róla.Azt olvastam el. :lol:
Most már csak egy kérdésem van?NAtúrpatikában kapható?ÉS mennyi?KApszulát,vagy cseppet inkább? :idea:

Tina
Tessék hinni!!!!!Mert csodák vannak!!Itt vagyok én is a Petrámmal! :P :!:
Vendég

Erika!

A cseppek 3 ez körül a kapszula kicsit drágább,de gyógyszertártól függ!Szabadáras!Különben mindegy kapszula vagy csepp!
JÓ ÉJT!!!
Vendég

Erika!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Erika:
BLDOG NÉVNAPOT! Egy kicsit megkésve! :oops:

Gira:
GRATULA A BABÓHOZ! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika, bocs, tegnap akartam, de még most sem késő:
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Köszönöm Lányok!!
Vendég

Én a kapszulát szedem és gyogyszertárbol vettem. 3450ft volt.
Már szedi az egyik ismerösöm is, kivi leszek nálatok hogy válik be.
Sok szerencsét hozzá.

Pontosan mit irtál be, hogy engem adott be, erre ki vagyok.
encike 2

Encike

beirtam,hogy Antixan.Ott a keresőben,meg a magyar találatokat kértem.Téged hozott ki első helyre! :roll: :wink:
Még megvárom a mensit,aztán veszek.Igérem!Felkeltette a figyelmemet nagyon,egy próbát megér. :wink:
Vendég

Bocsi lányok ...de szervezem a keresztelőt ezerrel és elkezdtük Krizsikémmel 3 napja az ovit...és hát sír reggelente :( ..pedig még ott sem alszik...azt mondja anyu én is iylen voltam,szinte minden reggel sírtam 4 éven át :shock:...érdkes mert a Márk meg a kezdetektől imádja az ovit.Az a jó h az udvaron taliznak :wink:

Erika!

Eszembe voltál vasárnap...még benne vagyunk a 8 napban szal:Boldog Névnapot!!!

Nekünk meg hétfőn volt a 7 éves Házassaági Évfordulónk...túl vagyunk a kritikus 7 éven,hurrá :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Bocsi az eltünésért, de leköt most az ovikezdés.

Tegnap elmondtuk anyuéknak, hogy jön a köv. unoka. Tesom: hát hányan lesztek már? Annyira tetszett.
Anyu száján kicsuszott, hogy minek 3. de persze örül és várják, de kicsit rosszul esett.

Szép álmokat!
encike 2

PAnny

köszi!!

Encike

asszem ezt mindannyian megkapjuk :roll: ,Ők ezt nem értik...CSak mi.Ezért tudunk itt sokmindent elmondani egymásnak! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Rik, szégyellem magam, de lemaradtam a névnapodról, így utólag gratulálok!

Gira, gratulálok a kisfiadhoz (remélem eltaláltam, hogy az Enéh fiúnév, ha nem, akkor is gratulálok)!

Panny, Ditta, a fürdőzős képek láttán én is kedvet kaptam egy nagy strandoláshoz!
Panny, gratulálok a bűvös heteshez!
Páros keresztelő lesz, vagy csak Olikáé? Keresztszülők kiválasztása könnyen ment?

Gona, Márti, Ditta, Encike, gratulálok a szépen fejlődő, egészséges babócákhoz, nőjenek szép nagyra!

Nálunk most pörögnek a dolgok, Szabolcs ezen a héten ment először suliba, egyenlőre nagyon tetszik neki. Ákosnak is elkezdődött az ovi, most már középsős és a jövő héten már én is megyek egyetemre hétvégén és beindult a munka is.
Jövő héten remélem megtudom a szövettani vizsgálat eredményét is, ami remélem nem eredményez újabb műtétet és csupa jó hírt fogok hallani! Tegnap volt a nagy nap, amikor bevettem az utolsó gyógyszeremet és most bízom benne, hogy nem indul be újra a tejelválasztásom, mert akkor kezdhetem előről.
Most várakozópályán állunk, ha minden jól megy decemberben kezdhetünk újra próbálkozni.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép Kép Kép
datolya

Datolya!

Örülök h jelentkeztél és látom h erős csajszi vagy és leköt a család is és rendben a lelked!!! :wink: :wink:

Igen dupla keszetelő lesz,Krizsinek és Olinak egyszerre.Keresztszülők vegyesen vannak az én és a Krisz családjából.Nem házaspárok,külön-külön választottuk a keresztanyát és keresztapát.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni, mikor lesz a nagy nap? Krizsinek már meséltetek a keresztelőről? Érdeklődik?

Köszönöm a dícséretet, de nem vagyok annyira erős. A családom rengeteget segít, meg az is jó, hogy van munkám, így nem nagyon van időm keseregni és sajnálni magam.

Kép Kép Kép
datolya

DAtolya

NAgyon köszönöm!!
Örülök,hogy jól vagy,és erősebb vagy már!!Igy igaz,minden rendben lesz már !!CSak jó dolgok jöhetnek innentől!!
Milyen gyógyszert kaptál a tejelválasztás megelőzésére?Hormon?
Mit dolgozol?Birod a munkát?

PAnny

láttam az iwiw-en amikor köszöntötted a párodat házassági évfordulótok alkalmábol.Ott is irtam,és itt is irom:SOK BOLDOG ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Encike

Hogy vagy???

Ditta,Gona??
BAbócák aktívak?

Krisztink??
NAgyon eltüntél!!Irj!!
Vendég

Erika!

Nem tűntem el!Most éjszakás voltam,még ma is megyek!Semmi nem történik ezért nem igazán tudok miről irni!
Hogy vagytok?????

Panni!

SOK BOLDOGSÁTOK!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?