Hanna!
Szuper a vonalzód!
Vandus!
Mi is este és éjszaka vagyunk mozgásban. Egy hete begyulladt a teljes fogínyem, azt mondta a védőnő, használjak Corsodyl szájvizet. Azt mondta a fogdoki, meg ne próbáljam, ő az ősi gyógymódot ajánlja, öblögessek kamillával és Meridol nevezetű fogkrémet használjak. Azóta nincs ínygyulladásom, se fogfájásom. Remélem, neked is elmúlt már, amikor írok...
Katica! Szépen haladsz előre! Mostantól jön a pihenés!
Rólunk: tegnap voltam UH-on, kérdi a doki, minek jöttem?! Hát, mondom, rajta van a papíromon, hogy 4 hét múlva kontroll, most telt le a 4 hét, meg különben is IVF, 35 év, ikrek, jó, hogy jogom van eljönni!!! Hát aszongya, nem volt magzatvízvizsgálat, az UH 70%-os, nem akar ijesztgetni, de attól, hogy ő nem lát semmit, még lehetnek betegek a babák. Na, mondom, mindegy, csak csinálja, hadd menjek dolgomra, majd én eldöntöm, mit miért csinálok az életben! Így is 120 a pulzusom, tegnap majd szét robbantam. Jövő héten lesz már a régi UH-s hölgyike, aki olyan kedves volt, hogy felajánlotta, mehetek hozzá bármikor, alig várom, hogy visszajöjjön szabiról...
Eredmények:
A magzat: BPD-53, AC-163, FL-36
B magzat: BPD-52, AC-161, FL-31
Már ha ez a k....g jól mérte...
Puszi Mindenkinek!