Sziasztok!
Hú, de sokat termeletettek, már órák óta olvasgatlak titeket, de végre a végére értem...
Vicuska,
Gratulálok a kis 7mm-eshez!
Denika,
Ismételten nagyon-nagyon gratulálok az ikrekhez! További szép, gondtalan kismamaságot kívánok!
Szilvi,
Sajnálom, hogy megjött, de drukk a következőhöz!+++++++++++++
Linácska,
Jók a képek, és milyen klasszul összeöltöztetek!
Gyönyörűségesek a tüszőid! Hajrá a jövő héten!
Monic,
Remélem, jót pihiztek!
Csini a pocid, és nagyon szép rucikat kaptál anyudtól!
Kata,
Drukk a méregtelenítéshez, és gratulálok a - kg-khoz!
Dita,
Nagyon szép a házatok! Örülök, hogy kaptál időpontot, de remélem, már nem lesz rá szükségetek!
Munkahelyetek
Czinke,
Hú, mekkora már a pocakod! Nagyon csini kismama vagy, és egyáltalán nem látszik a 7 kg!
Nekem is volt régen méhszájsebem, de nekem csak annyit mondott az akkori dokim, hogy ne használjak tampont, mert az dörzsöli ki. Soha többé nem volt azután méhszájsebem!
Mara,
Jó hosszú az endokrinológusnál a várakozási idő!
Sajnálom, hogy nem sikerült ez az inszem!
Zsuzska,
Neked is szép már a pocakod!
Vanda,
Hajrá spontán hónap!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Lilla,
Drukk a jövő heti inszemhez!++++++++++++++++++++++++++++
Na, szóval tegnap este megérkeztünk Erdélyből. Gyönyörű volt, szuper volt az idegenvezető, a szállás egész jó volt, a kaja sajnos nem helyi jellegzetességek voltak, de azért jó volt. Egyedül a társasággal volt egy kis baj, nagyrészt 50-60-as korosztály volt, és hát nagyon problémásak voltak. Mindig volt valaki, akinek nem tetszett valami, sokat nyavalyogtak.
Ráadásul ezekből kettő mögöttünk, 3 meg elöttünk ült a buszon.... De összességében nagyon jól éreztük magunkat!
Minden nap nagyon sokat mentünk, még a Torda-hasadékot is megmásztam, bár visszafelé kicsit nehezen ment. De az utolsó előtti napon sikerült kiszúrnom magammal... Csíksomlyón megmásztam a kálváriát, és már a 4. stációnál begörcsölt mindkét vádlim, a 15.-ig a férjem vonszolt maga után, mert olyan meredek volt (ki a fene gondolta), hogy nem mertem visszafordulni, inkább mentem fölfelé tovább. Fentről persze gyönyörű volt a látvány! Na, mondanom sem kell, hogy a következő napokon már nem vállaltam be hosszabb lépcsőket sem!
Jaj, képzeljétek hogy jártam kint! Két nacit vittem magammal, egy régi vékonyat, és az egyik kismama farmernacit. Na, a régi gatyómat 1x vettem fell, de olyan kényelmetlen volt, hogy egész nap kigombolva, és félig lehúzott cipzárral mászkáltam, még jó, hogy hosszabb polót vettem fel.
A farmer meg sajna még nagy, ezért csak egy övvel tudtam hordani, ami meg nyomta a pocakomat, de megígérte a férjem, hogy megcsinálja nekem. Szóval, nőtt az én pocakom is!
Bár, drága anyukám ma közölte velem, hogy nem is nagyon látszik még a hasam...
Majd keresek képet, és megmondjátok, hogy ti mit láttok!