Új privát üzeneted érkezett!

Susy: bocsi hogy Szeles előtt/helyett válaszolok, de szerintem ő olyan kádra gondolt aminek az egyik oldal ugy van kialakitva, hogy ott amig kicsi a baba elfektetheted, és megtartja. A másik oldalán van egy ülő rész, amit mikor már szépen ül a baba megtartja. Én is ilyent szeretnék.
Itt megnézheted: http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... =390&fot=1
Vendég

Én pont most írtam össz, hogy mik azok a dolgok, amik feltétlenül kellenek még. Már nem sok. Nálunk minden megvan, a babakocsi már vagy 1 hónapja bent van a házban, de én nem vagyok babonás.
Egyedül a pelenkázót kell majd megcsinálni, de miután egy ezermesterrel élek együtt nem akadály. Valami szépet csinál fából. Szerintem szept. végén meglesz minden.

Aida: tényleg próbálj meg +-an hozzáállni dolgokhoz. Nem könnyű tudom, tegnap én is nagyon megijedtem, hogy mi van ha a párom nem jön haza időben, de szerencsére elmúlt a fulladás. Nekem is nagyon rossz, hogy egész nap (de tényleg) egyedül vagyok itthon. Sokat kell pihenned, hogy december végéig "magadban tartsad" a kisbabádat. Muszáj, csak ez a cél lebegjen a szemed előtt. Menni fog. Én akkor is baromi +-an állok dolgokhoz, ha nem annyira egyértelmű.

Kép
dcili81

Nem irigylem akik még dolgoznak, elismerésem!!!!

Kép
dcili81

Sziasztok! :D

Kicsit lassan fedezem itt fel a különböző topikokat :oops: , de most erre is rátaláltam, és érdeklődéssel olvasgatom.

nikianya: nem akarok hülyeséget mondani, de rémlik, mintha az elején (április környékén) e-maileztünk volna (kicsit féltél az uh-tól, ha jól emlékszem), csak aztán valahogy abbamaradt.

Aida: végül akkor gondolom, nem voltál ott a keddi kismamaklubban? Vagy igen?

Kép

Kép
gabilany79

Bocika!
Köszi! Tényleg másmilyen, de tök klassz! Èn ilyenre gondoltam!
Kép

Cili!
Èn kb pár hete ültem neki és külön a ruhákat, tisztálkodási szereket stb összeírtam. Különbözö katalógusokban volt lista, mi az ami kellhet és azokból szemezgettem! :lol:
Hát van még mit beszereznem! :oops:
susy75

gabi:
Nem voltam a kismami klubban, de menni fogunk legalább 1 alkalomra biztosan. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nekem ruhát nem is kell vennem, annyit kaptam, azokat szépen átmostam már és ki is vasaltam, elpakoltam. Azt hallottam, hogy tisztálkodószerek Gyógyszertári cuccokat kell inkább először használni.

Kép
dcili81

Most nézem Gabi, de Te is Tarcsán szülsz. :D Ráadásul akár még egyszerre is szülhetünk, ahogy a kiírt időpontod nézem. :) Főleg hogy Noli babát mindig 1 héttel idősebbnek mondják a vélt koránál. Azaz ez alapján a születésének várható ideje kb. 2008.12.21. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili!
Azt én se tudom ledönteni, hogy pl fürdöolajat, popsikrémet, hintöport stb milyen márkájút vegyek??? :roll: :roll:
Múlt héten én is kaptam sógornömtöl elég sok rucit! :wink: :lol:
susy75

Banyek Aida. Nem normális az orvosod.

Ha mindenáron Kistarcsa, vonulj el Toldi dokihoz (hívd fel a kórházat, hogy mikor rendel), 5 perc alatt helyreteszi a lelked. Van két pici gyereke úgyhogy elsőkézből élte meg milyen is egy terhes nő... (na ja... szülni érthető módon nem szült de tapasztalataim szerint a női dokik 1-2 kivétellel ritka genyók tudnak lenni ha már szültek... ld. ők is túlélték stb.).

Komolyan. Milyen orvos az aki folyton fenyeget? Két percig se maradnék egy ilyennél...

(terhes nőknek az orvosok inkább adnak 10 féle szülésvisszatartó gyógyszert csak nehogy később pereljen... főleg ha problémás eset...)

Megjegyzem azért még emlékszem amikor kórusban mondtuk neked, hogy válts magnéziumot mert túl keveset szedsz, azért görcsöl a hasad annyit... aztán jó sokára váltottál is és csodák csodája máris javult a helyzet...

(Egyébként meg senkit sem zavarnak a hozzászólásaid, megkockáztatom, hogy marha sokan csak miattad olvassák a topikot úgyhogy te vagy a topik egyik lelke:)))))) (csak néha ugye már fáj amit az ember olvas)

Ja igen. Hátfájás és jóga. Ahová én jártam jógára ott úgy indult minden foglalkozás, hogy tegye fel a kezét akinek akármilyen problémája van és akkor az oktató minden gyakorlatnál mondta, hogy ők csinálhatják-e, ha meg igen akkor pl. milyen változtatással, hogy az ne okozhasson problémát. A veszélyeztetett terhesség stb. tehát abszolut nem kizáró ok, SŐT! Ha jó az oktató és a megfelelő gyakorlatokat tanítja meg neked akkor lehet, hogy a problémáid fele azonnal elmúlik. (A dolog lelki részéről nem is beszélve)
Vendég

Suzy: Megmondom őszintén én sem. Annyit hallottam már ismerősőktől, hogy azt sem tudom mi a jó a gyereknek. A popsikrémből mindenki a Sudocreme-t ajánlotta (szürke dobozban van). Fürdőolajból nekem van egy Johnson's, mert nekem is pikkelyes a bőröm, hintőporom meg Gabi van. Aztán ha valami nem lesz jó a kis fenekére majd veszünk másikat, azon ne múljon.

Volt, aki azt mondta, hogy a neogranormon krém nagyon rossz. Nem tudom engem azzal kenegettek és még élek. Szerintem ezt baba válogatja. A kórházban kapni fogunk csomagot, szerintem abból ki lehet választani, hogy melyiket fogja szeretni a baba. Ha meg nem maradnak a gyógyszertári cuccok, amiket a doki ír fel. Pl alkohol, meg ilyenek.

Kép
dcili81

Én nagyon szerettem volna jógára járni, de a védőnő egyértelműen megtiltotta, azt mondta maximum itthon a légzőgyakorlatokat lehet. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kép
Ők itt a testőreim, még akkor is ha nem annak látszanak. Szoktam nekik mondani, hogy majd felkeltem őket, ha be akar jönni valaki..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

pipereszerekből eleinte a gyógyszertári dolgokat a legjobb használni. A szülés előtt a védőnő a kezedbe nyom egy nagy köteg vényt, ami a kúptól kezdve a popsikrémig mindent tartalmaz. Ezek a legjobbak, nem irritálják a baba bőrét, és nem utolsó sorban tized annyiba kerül,mint egy bolti fürdető. Egyébként a Johnsons fürdető szárítja a bőrt rettenetesen.
A Sudocrem nagyon jó, sajnos elég drága, de az egyik babacsomagban fogunk kapni kis kiszerelést :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili: A sudocrem az jó de anyatejes babánák az esetek 99%-ban tök fölösleges bármilyen krém, ami a popsitörlő kendőn van az bőven elég (én a Babylove-ot használom a DM-ből és még semmi gond nem volt vele). (de jó ha van otthon sudocrem ha mégis kéne)... a krém majd a hozzátáplálásnál lesz marha fontos - de én ott is csak utólag kentem ha elkezdett kipirosodni és pillanatok alatt le is vitte. Van még egy krém nekem az az abszolut kedvencem. Vitamerfen néven árulták régen, most Vitawunde néven forgalmazzák. Ez egy A vitaminos antibakteriális krém és nagyon jó (csak a héten jöttem rá, hogy itthon mégiscsak árulják, előtte mindig külföldről hozattam...).

Fürdőolaj: Sima extra szűz olivaolaj vagy mandulaolaj. Ezt ajánlják babamasszázshoz is. (A gyerekorvos majd sima napraforgóolajat ír fel, az is tökéletes). Egyébként meg ha valaki mázlista és nagyon sok teje lesz az a fürdetővízbe öntsön tejet, nagyon jót tesz a baba bőrének. (Nem is volt nálunk se gond amíg az olivaolaj plusz anyatejes víz kombót használtuk... )

Hintőpor: A köldökcsonkra van egy spéci antibakteriális hintőpor amihez a doki ad majd receptet, egyébként felesleges.

A gyógyszertári cuccok egyébként a legjobbak. (Fürdetőkrém: meleg vízzel összemixelni úgy olyan mint a tusfürdő - terhesen is ajánlják!)
Vendég

(bocsi ha túltengek... csak egész nap keményedek -jön a melegfront- Lilla meg végre alszik úgyhogy lezuhantam a gép elé egy nagy bödön teával:)
Vendég

Ezeket a dolgoka eleinte magamnak vettem, de egy ideje nem használom. Én is eleinte inkább a doki által felírt cuccokat akarom használni, az a biztos, aztán majd alakul.

Pelenkából is pl nem tudom milyet vegyek, van aki azt mondja a Pampers jó van aki azt mondja a Huggies, vagy a Libero. Most válassz..... :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Ezt még nem vettem, majd ha tényleg nagyon a finisben leszünk.

Kép
dcili81

Sziasztok!

Először is őnző lezsek és magamról írok:
Tegnap megvolt a 4d uh-és kiderült KISFIÚT várunk :D
Minden rendben méretei szinte a naptárihoz mondható egy albumnyira való képel tértünk haza igy azt mondom megérte a két és fél órás várakozás.Mostmár csak nevet kell találnunk :roll: ami nem lesz egyszerű eset.

képet próbálok majd feltenni de a cd-n csak film formájában van nem tudom kiszedni belőle a képeket szkennerünk meg nincs.

Dcili!
Milyen kutya az első aminek van a fehér folt a mellsőjén?
A védőnőm ideadta a listát amit szerezzek be azt mondta piperéket ne vegyek hanem nekem is a gyógyszertárit ajánlja.

Kép

Kép
bellanitta

dcili:
A pelenkát ki kell tapasztalni. Ha a kórházban kapott beválik, érdemes azzal indítani.
Nekünk minden méretben más pelenka jött be.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida! Ezt most tényleg komolyan gondolod?
[quote]M írta:ert a legközelebbi is több km-re van tőlünk és apa sokáig dolgozott, nem tudott hazajönni, ismerőseim és rokonaim pedig nem itt vannak a közelben
Erre tanácsoltuk többen is a TAXI-t vagy a mentőt. És nem mellesleg 20 km igazán leküzdhető távolság a párodnak, ha ő is úgy akarja!
[quote]H írta:asgörcsöket ne vegyem komolyan?
Dehogy ne! De nem az a komolyan vevés, ha beszélsz róla, hanem ha befekszel velük kórházba. Amúgy nemrég azt írtad, hogy mióta 1500 mg-t eszel, "csak" keményesdések vannbak, görcs nincs.
[quote]J írta:ó, biztosan "poénból" írtak fel fenyegető vetélésre való gyógyszert.
De hát nem is szeded, azt mondtad!
[quote]E írta:gyedül vagyok a problémáimmal, senkire nem számíthatok.
...mert senkire nem hallgatsz, és nem bízol az orvosodban sem.

Cili! Jó hír! Bibibííí, én meg ma töltöttem beee! :lol: :wink:

[quote]a írta:zt mondták nem szabad elmenni mert a mozgás is bezava a végén.végig kellett ülnöm a 2 orát

Niki! Nekik volt igazuk! Tényleg csak úgy korrekt a mérés, ha nem égetsz energiát a következő vérvételig - vagyis csak minimálisat.

Kati, Szorsolya, Boci! köszöni a pocakom a dícséretet. :oops:

Szia Szeles! Tök jó, hogy ilyen gömbölyű minden nálad! Sőt Te is! :lol:

Mágnes! Tettél már fel cuccokat? Szerintem sokan lecsapnak majd rájuk!

Sarmi! Jó kertészkedést nektek! Nagyfiad hogy érzi magát újra oviban?

Manna! Ha földszinten laksz, egye fene kiugorhatsz az ablakon, de egyéb esetben ne tedd! :wink:

[quote]a írta: baba akkor fog jönni amikor a sors akarja meg ő, sztem ennek semmi köze hozzám.
Ebben nagyot tévedsz...

Kép
zölddisznó

A nagy kutya egy németjuhász roti keverék, de inkább németjuhász, az kicsi pedig egy stafforshire terrier, gyógyegér.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt is hallottam, hogy mindig más pelust használnak mert éppen akkor az a jó. Hát majd meglátjuk....

Most kaptam meg a fizu összegét. Basszus jobban keresek, mintha dolgoznék..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

suzy. itt is van olyan babona. irtam mar korabban is. nalunk a kapott babakocsi anyosomeknal van. holnap meg megyunk ujat nezni, amihez van mozes is. Peterboroughba magyunk(kb 2 ora) Ott van egy hatalmas bababolt. Itt Sheffieldben is van 1-2 kisebb, de egyikben sincsenek azok a kocsik, amiket mi meg szeretnenk nezni.
szoval holnap apossal, anyossal toltjuk a delutant.
nekunk is olyan beteheto ize lesz a kadban. kaptuk.

ma egy masik szamitogep fertozodott meg a trojan virussal. szerencsere nem tolem van.:) az enyemet tegnap elott megcsinaltak. rengeteg virus volt rajta.

itt nincsenek ilyen gyogyszertari kencek. asszem majd valakivel otthonrol kene kuldetnem olyan furdeto kremet. Sudocereme itt is van. Kaptam 2 pici proba adagot egy terhes csomagban. Szivesen elkuldom vkinek az egyiket.jelentkezo irjon privit a cimevel.
en se tudom, hogy milyen furdetot vegyek majd a picinek. nem gondoltam volna hogy a johnson szarit. en azt vettem volna, de az olivaolaj is jol hangzik.

caki. hol tanultal babamasszazst?

ma megkaptam vegre a csekket a kismamis ruhakra.Juheeeeeeeeee. szo nelkul kifizettek 30000 forintot. :wink: belecsempesztem egy kardiganom (nem kismamis) meg ket melltarto blokkjat is (nem volt rairva, hogy melltarto, csak hogy maternity). :wink: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Szerintetek nagyon hülye vagyok, de én már tudom miben fogom hazahozni.....

Kép
dcili81

Pelenka: Mi Liberóval indítottunk (valszeg most is az lesz) aztán áttértünk Babylove-ra (DM) aztán ott valahogy elszúrták a pelenkát (valamit variáltak) akkor Huggies lett - aztán azt is elszúrták, valami kemény ragasztó került bele. Utána megint Libero lett amitől tiszta gomba lett a feneke (nyár eleje), úgyhogy megint Babylove... amiből jött egy peches széria (na emiatt még reklamálni fogok... reggelre szó szerint rendszeresen lemálott a gyerekről a pelenka... még soha nem láttam ilyet... le is fényképeztem).

Azóta nappal Babylove (nappalra jó, ott gyakran cserélem), éjszakára meg a Rossmannos Babydream. Ja, volt azóta egy csomag Huggies is, de jobb volt a Rossmann pelenka... (a különbség az, hogy a Huggies, Libero olyan mintha műanyagban ülne a gyerek egész nap... a Rossmann és a DM meg mintha sima papír lenne, úgy tűnik, hogy ezerszer jobban szellőzik... nem is pirosodik a feneke). A Pampersről eddig CSAK rosszat hallottam.

Ja... a babacsomagban lesznek kuponok is, érdemes őket beváltani...
Vendég

folytatás:

Szia Gabilány!

[quote]A írta:zt én se tudom ledönteni, hogy pl fürdöolajat, popsikrémet, hintöport stb milyen márkájút vegyek???
Susy! 6 hetes koráig semmilyet, csak gyógyszertárit. Olcsó, és tökéletes.

Csaki! Szívemből szóltál Aidához/ról.

Aida! ...és otthon jógázol?

Bellanita! Jeeeee!

[quote]S írta:zerintetek nagyon hülye vagyok, de én már tudom miben fogom hazahozni.....
... nekem már több garnitúra hazahozósom is van! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi akkor megnyugodtam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Babamasszázs: Itt ingyen csinálják a védőnők a tanfolyamot de a neten is vannak nagyon jó anyagok róla, sokkal jobb mint a tanfolyam :) (asszem videók is vannak)
Vendég

bellanita. gratula a kisfiuhoz. varjuk a kepeket!!!!

cili. cukik a kutyik!

zoldi. formas a pocid!!!

KépKép
KépKép
mush589

... én maradok a biopelusnál.

Csajok! Lelkesedést várok taliügyben!
Eddig Vera, Aida, Berni, Sinaszi jelzett, hogy jönnek, és Sarmi, Boci, bb, Csaki, hogy nem tud jönni. Ez 8 fő a huszonakárhányból (külhoniakat és messzelakókat nem számolva) :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
zölddisznó

milyen sokan vagyunk ma fent! tok jo

KépKép
KépKép
mush589

Hol lenne a találka? És mikor?

Kép
dcili81

zöldi, végzem a légzőgyakorlatokat amiket szabad

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Egyre jobban szeretek itt lenni! csak ugy ontjátok a hasznos információkat! én meg raktározom őket!
Úgy belehúztatok, de végül is már lassan december.. én már alig várom!

Bellanitta! Gratulálok a kisfiúhoz! képeket mi is a filmből csináltunk ( vagy 100-at :oops: :lol: ) és abból kaptak a dédik meg a nagyszülők is.

Ma kinyomoztam a cukros eredményem, az első 4,6 a lötyi utáni meg 6,0 ez egész jó nem? szóval tuti nem a cukor miatt több a magzatvizem..
meg állitólag valami baci van a vizeletben... :( ez mitől lehet??
majd délután hozza a "nyomozóm" a papirokat..

Kép
eszterke24

Földszinten vagyok :D :D :D (Kint tanulok a hintaágyban egész nap.) Mjad leugrom onnan... :D

"a baba akkor fog jönni amikor a sors akarja meg ő, sztem ennek semmi köze hozzám. "

Ezzel a fenti mondattal én sem értek egyet, mindennek köze van az anyukához, a hozzáálláshoz, a szemlélethez. Nem csak a koraszüléshez, hanem magához a szüléshez, és utána az egész gyermekneveléshez.
mannababoca

Milyen légzőgyakorlatot nem szabad?

(megjegyzem a védőnő =/= orvos ... szerintem a sokgyerekesek könyveket tudnának megtölteni a védőnők "zseniális" aranyköpéseivel... )
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Mindjárt indulunk a hegyekbe!Jeeeeeh!!!! :lol: :lol: :lol:
Mindenkit pusszantok! Vigyázzatok magatokra és apocaklakükra!!! Majd ha hazajöttünk jelentkezem!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Cili! 27-én (szombat) du. Csepel HÉV végállomás környékén egy pizzériában.

Eszterke! Tök jó a cukrod. Baci bármitől lehet. Tenyésztik?

Csaki! ...meg az orvosokéval is :lol:

Kép
zölddisznó

:?: van vkinek egy-ket gyakorlata derekfajasra, amit itt meloban tudnek csinalni? :?:
ulok. a szamitogepen dolgozom, de leszakad a derekam. az segit kicsit ha elore dolok, de ugy meg nem tudok geplni.

KépKép
KépKép
mush589

Márti! Kellemes hegyezést!

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

csakegy:
Nem mondta hogy válogassak, elvileg mindet lehet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi! megmondom őszintén nem tudom... apum dolgozik és ő szerezte meg a kórházban az eredményt.. szóval én nem láttam még papírt.. csak kiakadtam mert itt is irták a lányok h rögtön van eredmény a cukorról nekem meg 2 hetet mondtak.. :evil:

Márti! jó szórakozást!
Mush! nekem labdácskák váltak be derékfájásra.. ( olyan teniszlabda méretűek.. ) azzal szokta apa masszirozni :D de már olvastam hogy javasolják szüléskor is

Kép
eszterke24

a vége lemaradt,,,

de munkában ha olyan széked van magadnak is tudod vele!
persze ha van kéznél labda vagy valami hasonló :wink:

Kép
eszterke24

Mush: együttérzek veled. Szó szerint. Nekem is fáj a hátam, de csak ma. Itteni (munkahelyi) gyakorlatokat nem tudok, de otthon a Rubint Rékás DVD utolsó része csak hát és kar gyakorlatokról szól, majd azt megcsinálom.
Márti: jó kirándulást! Mi a változatosság kedvéért megint lagziba megyünk, sőt jövő hétvégén is. Hogy minden barátunk most "hülyül" meg????!!!!! :lol:
Vendég

Na csajok,akkor hemej megmondja nekem a frankót! nem tudom, hogy itt hogy müködnek ezek a tisztálkodási cuccok. Kapok e a védönötöl tanácsot, receptet vagy ilyesmi!
Hemej Hilfe!!! :oops: :lol:

Bellaanita!
gratula a kiskukishoz!
Szégyenszemre még nekünk sincs nevünk! :oops: nem jutok a férjemmel elörébb, ö még mindig rágódik rajta!!! :evil:

Mush!
Egy kollégád mondjuk megmaszírozhatna! :wink:

Csaki!
Jó meg mondtad a pelus választást. :lol: szóval mikor mi!!! :wink:
Bár én csak akkor tudom kipróbálni a Liberót, ha hozatok otthonról! :?
susy75

Jajj lányok ilyen hüle kádakra kidobni a pénzt!Miért féltek annyira egy 3-4 kilós baba fürdetésétől???Dehogy csúszik az ki!Egy kezeddel fogod a kis hóna alatt miközben a fejecskéje az alkarodon fekszik!A másikkal meg végig mosod a testét!Pikk pakk menni fog.Szerintem ezekből a műanyag kütyükből százszor könnyebben kicsúszik.Meg az első fürdetések kb 2 percig tartanak,mire a baba hozzászokik a mindennapi rituáléhoz,ti is megszokjátok hogyan kell biztonságosan tartani.

Nálunk szülés előtti pár hétben a védőnő ír fel fürdetőkrémet is meg popsikrémet is amit a patikában készitenek el.De én popsikrémben később a Neogranormont használtam meg használom még most is ha a gyerek elesik és lehorzsolja a lábát pl.A babák meg kb egy hónapig csak kamillában fürdöttek nálunk.hintőpor csak a csonk leszáradásáig kell,utána a nyári babáknak szokták beszórni a hajlatokat,ha kipöttyösödik az izzadságtól.

dcili az a nagyobbik kutya rotti??Imádom!!!

pelus kérdésben nálunk mindkettőnél a Liberó jött be legjobban,kb másfél évesen kezdtünk gagyibbat használni.

bellanita gratula a kissrácotokhoz! :lol:

Zöldi nagyfiam ma is fél 7 kor azzal keltett hogy :Anya,ébresztő menni kell az oviba!_Na mondom DE FÉL 7-KOR??? :shock: fél 9 körül szoktunk menni egyébként...Imádja,ezerrel sztorizik minden délután.Kislányomon izgulok,hogy ő hogy bírja majd. :roll:

én is alig várom már h táppénzen legyek mert ez a gyes kiborítóan kevés.a táppénzem a duplája lesz.

eszterke hogy csináltál a dvdről képeket én nem jövök rá...nem vagyok egy Pc guru.

Én ezt már rég mondom hogy a védőnőnek mindig azt kell mondanunk amit hallani szeretne.Az ösztöneink úgyis a helyes utat súgják!
:shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

jujj de izdi,már csak 100 napom van vissza!annyira nagyn várom már! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

annyira nagyon hogy helyesen írni is elfelejtettem! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Csajok!
Végre itt!!! :-D Már megint alig bírtam visszaolvasni... Zsófi épp a gyomromat készül szétrúgni. :-D

Boci!
Trónörökös nagyon helyes a fotón. Zsófink a 12. hét óta folyamatosan fejjel lefelé volt az UH-k alatt, gondoltam nem forog. Erre most a 26. héten keresztbe feküdt. Remélem a végére azért meggondolja magát és újból irányba áll! Meddig van helyük forgolódni?

Zölddi!
Nekem bejön a retró bárszéked!!!

Szép coci-poci! A tali alkalmával állapítottam meg, hogy nekem látszott a legkevésbé a pocakom. Na, az elmúlt héten jó kis lemaradást hoztam be. :-D

Cili!
Én is azt gondoltam, hogy azt tuti érezném, amikor megfordul. De nem. Persze gondolom ez egyénfüggő. Én ki vagyok párnázva, lehet, hogy emiatt.

Idén az én allergiám is katasztrofális! Ma meg még a szél is fúj, még az is rátesz egy lapáttal. Jobbulást!!!

Manna!
Kitartást a tanuláshoz!!!

Mush!
Tony nem túl házias! :-D Nálunk Apa ugyanilyen, de valamiért a héten már kétszer is elmosogatott. Lehet csak azért, mert szétégettem az egyik ujjam és annak most nem tesz jót a víz, meg a mosogatógépünk is bemondta az unalmast…

A kórházi cuccból még nekem sincs semmim. Most én is bepánikoltam ezzel kapcsolatban kicsit. Ma be is szerzek belőle pár dolgot.

Én is olvasok meséket Zsófinak, most Apa egyik régi mesekönyvéből, a Grimm legszebb meséiből. Kicsit csalódás így felnőtt fejjel újraolvasni ezeket a meséket. Kicsiként sokkal izgibbek voltak. :?

Mágnes!
Ahogy hallottam nálunk Érden is kritikus az ovi helyzet. Itt is simán visszautasítanak, ha egy kisebbel amúgy is otthon vagy. Sőt, mint megtudtam, ovi csak az iskolakezdés előtti egy évben kötelező, tehát ha 5 éves koráig nem veszik fel, akkor sem tehetsz semmit.

Sarmon!
Boldog születésnapot a kis Mózesnek!

Susy!
Még jó, hogy nem vagyok babonás! Nálunk a babakocsi már kb. másfél hónapja itthon van a házunkban. Én a fekete macskákat is imádom, amikor átmennek előttem az úton. De tényleg!

Suzy, Cili!
A babaápoló szerekkel kapcsolatban a szülésfelkészítőn azt tanácsolták, hogy próbáljunk ki egyet és ha az nem válik be, akkor váltsunk. Minden babának más a jó.

Cili!
Nálunk a kutya ugyanilyen!!! Napközben olyan kómás, hogy bárki bejöhet hozzánk. Van, amikor arra sem kel fel, ha mi megyünk el otthonról. Imádom! :-D

Bella!
Nagyon nagy gratula a kisfiúhoz!!! :-D

Márti!
Nagyon jó pihit nektek!!!

Aida!
Ha rosszul érzed magad, tegyél ellene: menj be a kórházba, nézesd meg magad, Noelt. Ha viszont úgy döntesz, hogy otthon maradsz, akkor ne paráztasd magad feleslegesen. Ha csak otthon ülsz és sajnálod magad, és azon töprengsz, hogy most éppen mi lehet a baj, azzal még nem oldódik meg semmi. Ha gondod van, tegyél ellene!!! Mindenre van megoldás, csak akarni kell!!! Nekem sincsenek a közelben rokonaim, barátaim, de ha sürgős segítség kellene, akkor nem is őket hívnám, sőt, mégcsak nem is Apát, hanem egy mentőt.

Kép
Kép
lbernuska

Sarmi! Jeeee! Én már vágom a centit! :wink:

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?