Picimami!
Hol vetted a lecitint és mennyiért?Szólj ha kell ökonetes,tudok hozni!És az bizti tuti!Én már tag vagyok,így olcsóbban is tudok neked venni!Amúgy antiox kapszula is van itt!
Ezek antioxidáns hatásúak,akkor lehet nekem is ezért jött össze!A szőlőmag is az,én az alergiámra szedem ugye,mert megkötik a káros szabadgyököket amik felelősek többek között az allergiáért!
Amúgy fogalmam nincs h hány mm-s volt a mnyh...sose nézték!Pedig 4 hónapig clostyt szedtem.Remélem a palástfű azért segített h megvastagodjon!Bár bizto mondta volna a doki ha vékony lenne,de nem mondott semmi ilyet.
Az én receptemet tudjátok:3 hét házfelújítás!
Amúgy jövő nyáron is lesz munka,lehet szervezek turnusokat
Végigrakom sátorral az udvart.Éjjel mindenki azt csinál amit akar,nappal meg befogom melózni
Dita!
Én hallottam olyanról is h a nyálka ami benned van megöli a katonákat.És ezért nem tudnak eljutni a petéhez!Mert olyan összetételű a nyálka,de azt hiszem ezen tudnak segíteni.....
Olyan jó lenne ha minden vizsgálatot elvégeznének az első hóapban,kiderülne hol a baj,aztán gyorsan lehetne kezelni.És nem kéne éveknek eltelni h kiderítsék az okokat!!!