aida: nem lesz ennek jó vége. Nem a tüneteid miatt, szerintem is azonnal befektetnének ha annyira necces lenne a helyzet - egyszerűen nem kockáztatnak a mai műhibaperes világban.
Viszont: Mintha várnád, hogy valami nagy baj történjen... mintha reménykednél benne... és igen, ilyenkor meg is szokott történni. Valszeg a dokinőd is így gondolja, lehet, hogy azért nem veszi fel a telefont (én már csak ezért is váltanék... azzal teljesen egyetértek, hogy iszonyú stresszelő lehet amikor lényegében soha nem éred el a fogadott orvosod).
Valószínűleg már elkönyvelte azt is, hogy császáros leszel. Vagy ha nem, akkor is problémás lesz a szülésed. Nem azért mert itt fáj vagy ott fáj (mindenkinek vannak problémái, max. nem reklámozza... ) hanem mert hajlamos vagy elhagyni magad/túldimentionálni dolgokat.
Ha úgy érzed, hogy gáz van, akárhová bemehetsz ügyeletre,
NEM FOGNAK hülyének nézni... Max. befektetnek és jó kezekben, biztonságban leszel (a párod meg igenis vegye tudomásul, hogy ez van, ugrásra készen kell állnia - vagy legyen otthon elég kp taxira a legközelebbi kórházig...).
Ha ennyire neccesnek érzed a terhességed akkor válts orvost, keress olyat aki imádja az ilyen szitut és nem bagatelizálja el a dolgokat, a legkisebb panasznál is lelkiismeretesen kivizsgál (naná... mennyi is a magánrendelés díja? Imádják a problémás kismamákat
) Plusz a kórházválasztást is átgondolnám a helyedben.
Ha szülni mész amire beértek meg fogsz őszülni a stressztől... Plusz az utolsó hetekben rendszeresen kell majd NST-re járni, ha bármi gyanúsat tapasztalnak akkor lehet, hogy naponta! Bírni fogod?
(bocsi ha kemény voltam, de láttam már ilyet és most még pont időben vagy, hogy változtass - orvost, kórházat, szemléletet...)
Mondjuk az is lehet, hogy simán meghalsz az unalomtól és ha lenne valami érdekes elfoglaltságod akkor el is feledkeznél minden bajról...