VIKI
Ez az oroszlános rugi nagyon ott van!
Mini Laci pedig még mindig dönörű!!!
MARA
A mondandód mintha az én fejemből kerültek volna ide a topicba, teljesen megértelek...... ehte ugyanígy érzek, a minap belenéztem a tükörbe és olyan öregnek éreztem magam, karikás a szemem, fáradt az arcom....
Elgondolkoztam, hogy miért kaptam ezt az élettől..... ez valami bűntetés, és vezekelnem kell még, esetleg örökre???
Annyira veled vagyok, veled érzek. Kinek mondhatnád el ha nem nekünk, hisz ahogy írtad mi mind egy cipőben járunk, valakinél ez már csak a múlt, és nálunk is csak a múlt lesz nemsokára!
A legjobbakat kívánom neked, ma ürítsd ki a fejed, aludj egyet, aztán tiszta fejjel kigondolod majd a következő lépést! Nagyon drukkolok, hogy a sok csalódásért mielőbb kárpótoljon téged egy kis angyalka!
ZSUZSKA
Határozottan nőtt az oroszlánbarlang mióta nem láttalak.
Nagyon tecc!
TIMEJKA
A páromról egész jól leperegnek az ilyen dolgok, most átvettem a módszerét, és nem foglalkozom vele a hónap végéig, addig meg úgyis babás leszek, szóval minden meg lesz oldva. Kiváncsi leszek a vonalzóinkra, hogy holnap számolnak-e!
LINÁCSKA
Érthető a hölgy, annak ellenére, hgoy nekünk szörnyű ilyet végighallgatni.
Ma a híradóban egy újszölött kisfiút hagytak a kórházban törölközőbe csavarva. Teljesen megzakkant ez a gólya, hogy ilyen nőkhöz megy helyettünk!
Az élet annyira igazságtalan!
LILLA
Épp ma gondoltam rád, hogy nagyon eltűntél. Hurrá és hajrá zebrapárok, ez nagyon jót jelent!
Jelentem összevesztem a párommal, mert kint festegettünk, és a vége felé bejöttem, hogy elkészítsem a vacsit. Én már meg is kajáltam, elkezdtem a tévét nézni, be is sötétedett, ránéztem az órára hát már majdnem két órája nem jött be. Kimentem megnézni, hogy hol lehet, már agyon kerestem szomszédoknál mindenhol, néztem a motort, hogy a helyén van-e, hátha elment mocizni. Úgy eltűnt, mintha a föld nyelte volna el. Persze a második szomszédnál volt hátul a kertjükben, de hát annyi nincs benne, hogy szóljon, hogy hová megy???
Pont most mondják a híradóban a Miskolci kitett babát, annyira fel tud az ilyesmi bosszantani.