Sziasztok!
melcsi!
köszi a gratulációt.
Az igazság az, hogy a 2. fiam után, még a szülőágyon elhatároztam, hogy amikor suliba megy a Miki, akkor megpróbáljuk, hogy legyen egy kislányunk is. Amikor a Miki nagycsoportos ovis volt, akkor tudatosan elkezdtem rákészülni a 3. babára, kivizsgáltattam magam (rákszűrések, vérvételek), és utána döntöttünk, hogy jöhet a baba. A fogamzásgátló befejezésétől számítva kihagytam 3 hónapot, és innentől számítva a 2. ciklusban meg is fogant Beus. Amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, akkor otthagytam az SZTK-ban a munkámat, és vártam a babát.
Azóta itthon dolgozom, illetve babázok, illetve családommal együtt vagyok. Nem nagy ördöngössdég, de azért örülök, hogy itthon lehetek, és így próbálkozhatok az anyagiak megteremtésével.
Horoszkopós terítő: a csillagjegyeket hímzem rá. A netről szedtem le a mintát. Ha kész lesz, akkor lefényképezem, és felteszem megleshetitek.
Igen eladsára akarom készíteni, most épp piacot is keresek neki. ötleteim vannak, hogy hol lehetne megpróbálni, de ha van valami jó ötlet szívesen veszem.
Dorci!
A palotakerti bölcsit nagyon szeretem. A Miki fiam is odajárt 2 évet az ovi előtt, és nagyon jót tett neki. Most szerencsénkre ugyanazok kerültek sorra ennél a csoportnál, akik a Mikinél is voltak dadusok, így nagy könnyebbséget jelent, hogy ismerem a dadusokat, akik vigyáznak a lányomra.
A beszoktatás 2 hét volt. Első nap én is ott voltam, együtt voltunk 1 órát. Aztán másnap egyedül maradt a Bea 1 órácskára. Itt volt egy kis gubanc, mert egy szintén beszoktatós kisfiú épp akkor zendített rá, amikor ott akartam hagyni a Beust, és elkezdett sírni a picilányom. Naná, hogy elrohantam és úgy bőgtem az utcán, hogy csak néztek rám az emberek. 1 óra múlva amikor visszamentem érte, akkor már vígan játszott az udvaron. A 2. hét 2. napján próbálkozhattunk az ott alvással. Első nap ott voltam altatásra, hogy ha gáz van, akkor gyorsan elhozzam, ne zavarja a többieket. A Bea nem tűri, ha simogatják elalváskor, ezt elfelejtettem mondani a dadusnak, ráadásul az egyik kislány elkezdett sírni, úgyhogy első nap nem sikerült az alvás. Aztán 2. nap már fél órát összehozott, és szépen megszokta a dolgot. Most már nincs gond, s dadusok meg vannak vele elágedve, én meg a dadusokkal.
Még nem szobatiszta, de a bölcsiben ráültetik a bilire, amikor a többieket is viszik, így tudja, hogy mit kell csinálni a bilivel. Itthon is próbálkozunk, de még nem megy.
De értékelem a bölcsiben, hogy ők is próbálkoznak a Bea szobatisztaságának elősegítésével.
Hoppá, bocsi hosszú lettem.
Én nem szeretem a havat. Ha lehet, akkor a mi útvonalunkra nem kérjük azt a havat, esetleg csak a az udvarunkra.
Sziasztok! Megyek fürdetni, majd HÍMEZNI.
Zsuzsa