Melinda üdv itt!
Akkor hasonló cipőben járunk,már ami a vetélést illeti.Nekem is ekkora terhességem volt.
Furcsa,de azóta annyi minden történt.Nekem műtét kellett,mert nem indult be magától a vetélés.Ez okt.30á volt.Ezután 93napig nem jött meg,az akkori doki az SZTKban meg azt mondta h várjunk,majd megjön.Hozzáteszem totál kikészült a szervezetem.Aztán végül január utolsó napján megjött.Dokit váltottam.
Voltam hormonvizsgálaton,minden oké volt.4 hónapig szedtem a clostyt,pont most volt szünetem.Közben elmentünk kiskatona vizsgálatra is.Ittam teákat,szedtem vitamint,kipróbáltam egyszer az lht is,hőt is mértem 1-2 hónapig.Aztán egyre elmaradtak ezek a dolgok.Ebben a hónapban semmit nem csináltam,és ami a poén,hogy 3 hétig házfelújításban voltunk...nagyon sokat melóztam,végig sátorban aludtunk stb.
Szóval elég hihetetlen,de mégis így alakult!Alapvetően optimista vagyok,de a vetélés után 3 hónapba tellett amíg újra önmagam voltam(akkor elsőre összejött az esküvő után).
Szóval ennyit rólam röviden.Tudom h sokan évekig próbálkoznak,sokaknak ismeretlen eredetű meddősége van stb.Így azt hiszem h a szerencsésebbek közé tatozom,5.hónapban összejött a baba.Remélem a szerencsém tovább is elkísér
Na és persze küldök belőle nektek is!!!!!
Amúyg ha a ciklusod szabályos,nem túl hosszú,van peteérés is,kiskatonák rendben akkor majd jön a baba.Én úgy fogtam fel h legalább védekezni nem kell,és ha összejön akkor örülünk nagyon!!
Jut eszembe,hónap elején még vmi bacink is volt vagy mi....venni kellett canestent...ilyen se volt soha,valószínű vmi nyilvános WC