Sziasztok!
Köszönöm a gratukat!
Monic: Kellemes pihenést Nektek! Használjátok ki a jó időt, de vigyázz magatokra!
Zsuzska: Remélem, sikerült csini rucikat venned! Nagyon kíváncsi vagyok már a pocidra!
Kata: El nem tudom képzelni, Veled is miért szórakozik ez a piri..
Dita: Nagyon undorító, amit művelnek a munkahelyeden.. Mivel tudják, hogy rajta vagytok a babaprojecten, ők úgy látják, hogy nemsokára néhány évre kiesel a munkából, és nem nekik fogsz dolgozni. A párodat miért akarják elküldeni? A béredet csak a Te beleegyezéseddel csökkenthetik le, ha nem fogadod el az alacsonyabbat, akkor le is út fel is út. Átérzem a helyzeted, mert Velem is történt hasonló, én elfogadtam az alacsonyabb bért, és maradtam, csak amiatt, mert bíztam benne, hogy hamarosan úgyis otthagyom őket néhány évre a baba miatt. Úgy gondoltam, hogy egy új munkahelyen nem folytathatnám a babaprojectet, amit eszem ágában sem volt feladni. Amíg nem sikerültek a babók, addig úgy éreztem, hogy iszonyú rossz döntést hoztam, több mint másfél évig éltem ezzel a rossz érzéssel. Amikor megtudtam, hogy sikerült a lombik, hirtelen úgy éreztem, hogy minden problémám egy szempillantás alatt megszűnt, szóval mostmár nem érdekel, hogy tavaly januárban "rossz" döntést hoztam.
A BMC-ben, ha kéred, adnak igazolást, hogy asszisztált reprodukciós eljárásban veszel részt, és az alapján kiír a körzeti, bár elvileg a lombikra nem járna táppénz, de így nem a körzeti, hanem a BMC-s szakorvos vállalja a felelősséget.
Évi: Örülök, hogy jelentkeztél! Hogy érzed magad? Nehéz már a "teher"? Kicsi félelem van még bennem, de bízom magamban, meg a pöttyeinkben, hogy minden rendben lesz. Csak egészségesen szülessenek meg, utána már mindent megoldunk.
Bumi: Reméljük az év eleji hajtás után, ismét többet tudsz majd jönni. Jelentkezz azért, ha van egy kis időd.
Czinke: Milyen volt a buli? Mákszem hogy bírta a hangos zenét?
Szilvi: Nem emlékszem, hogy Te hova jársz, de a BMC-ben a 2-4 cn között kellett UH-ra menni, akkor meg még általában van piri. Te nem kapsz stimut? Mert akkor csak az a lényeg, hogy azelőtt menj, mielőtt megrepednének a tüszők.
Linácska: Drukkolok, hogy sok szép tüsződ legyen, és még a héten mehessen az inszem!
Az ikrekről.. Korábban én sem tudtam volna elképzelni, hogy ikreink lesznek, aztán amikor elkezdtünk járni a BMC-be, akkor már kezdtem megbarátkozni a gondolattal, amikor meg belekezdtünk a lombikba, akkor már éreztem rendesen, hogy itt mostmár tényleg nagy az esély az ikrekre, és már a beültetés után elkezdtem gondolkodni a "fizikális" dolgokon, pl. hogy fogunk elférni a tervezett gyerekszobában két kisággyal. Segítségem nekem se nagyon lesz, mert mindkét szülő nagyon messze lakik (több mint 200 km-re), és a munkájuk miatt nem tudnak felköltözni sem hozzánk, úgyhogy az első időszaktól, amikor még napi 6-8-szor kell etetni, még kicsit félek, de túl leszünk majd rajta valahogy.
Tegnap egy egész napot töltöttem a barátnőméknél, akiknél szintén lombikból ikrek születtek. Egy akaratosabb természetű kisfiú és egy nagyon nyugis kislány. Most 4 hónap körüliek. Hát nem egyszerű velük az élet, de az a boldogság, amit a piciktől kapnak táplálja őket energiával, hogy végig tudják csinálni az első fél-1 év nehéz időszakát.
Azt hiszem még soha nem írtam ilyen hosszút!
Remélem, örültök!