Sziasztok!
Kedves Névtelen M.! Köszönöm, hogy megírtad a nagy hírt!
Köszi mindenkinek a gratulát!
Hát egész szép szülésem volt, nagyon pozitív élményként maradt meg bennem minden.
Csorgó magzatvízzel volt egy főpróbánk előző nap, de hazaküldtek (karácsony másnapja volt), mert nem voltak fájásaim.
Aztán 27-én hajnali 3-tól 10 perceseim voltak. Du. 17-re mentünk a kórházba, időközben elfolyt a magzatvíz már rendesen. Az ügyeletes Petik Dóra volt, aki szerint már 4 ujjnyira ki voltam tágulva.
A szülőszoba nagyon hangulatos karácsonyi fényekben pompázott és csak mi voltunk egyedül a férjemmel. Böröndi Zsuzsa és Marika néni volt a szülésznő.
A vajudókád szuper találmány, sokat segített a derékfájásomon. Kaptam egy lazító injekciót és pár pillanat alatt egybefüggő fájásaim lettek. Csak pislogtam, amikor a szülőágyon közölték, hogy mindjárt megvan a baba. A dokim Koiss Róbert az utolsó pillanatokban futott be, és a finist már vele csináltam. Rendkívül megnyugtató volt a jelenléte és a viselkedése. Aztán 21:14 perckor kibújt Alexa. Gátmetszés is kellett, ami 3 öltés lett, és már a kórházban törökülésben csücsültem az ágyon
A gyerekágyas rész viszont nem volt ilyen élmény. Engem is zavart a sok látogató. 5 ágyas kórteremben voltam. Igazából szerintem sima függönyökkel el lehetne választani az ágyakat, és ha az ember lánya magányra vágyna csak be kéne húzni.
A csecsemősök leterheltek és csak ha utánajár az ember a dolgoknak akkor lesz "okos". Én így jártam a szopival, senki sem mutatta meg, aztán állandóan ott voltam az újszülött osztályon.
Alexa besárgult, volt a kék fény alatt is, de már úgy tűnik minden oké. Még nem egy szopibajnok, én is kicsit ügyetlen vagyok, remélem összeszokunk.
Amúgy egy temperamentumos személyiség, kicsit hisztérika, de mindezt ellensúlyozza, hogy gyönyörű angyalka!
Hát "röviden" ennyi az újság nálunk.
Sziasztok
Tigri