Sziasztok!
Van most egy kis időm írni. Mostanában a férjem sokat dolgozik hétvégente és minden szabadidejében, így nincs családi programunk. Sajnos, pénz miatt meg jó.
Katikának én nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Múltkor nagyon siettem a buszhoz (vagyis mostanában mindig rohanok) így nem tudtam veletek pár szót váltani. Katika már olyan nagy lány, jó így vele sétálgatni, igaz? Láttátok milyen szép lesz az új tejbár a Meki helyén? Andris is olyan sokat nőtt.
Estella
Téged aztán megáldott az ég jó sok tejcsivel!
Szerintem ne is erőlködj még a főétellel. Csütörtök este is futottam, de már sötét volt. Nem ti voltatok kint akkor is családostul? Nem mertem rád köszönni, pedig, ha minden igaz mellettetetk mentem el.
Nagyon izgulok, és remélem, hogy sikerül majd jövőre bejutnunk az ovitokba, minden szempontból az lenne jó. A mamának is a bejárattal szemben van alakása, így tudna érte menni, segíteni nekünk. Jó fej most is, mert nagyon sokat bevállalt a nyáron, így Adrinak a 4 hetes bölcsi szünet 8 hétre sikeredett. Élvezte is nagyon a nyarat, meg a sok csavargást, de hétfőtől már nincs kibúvó, menni kell.
Még táppénzre sem kellett jönnöm április munkába állásom óta. Kop-Kop.
Hajni
Jobban vagy már? Úgy sajnáltalak, iszonyú kín lehet a vesegörcs. Jó lenne már beiktatni egy jó kis mozit újra. Esztivel mi volt tegnap? Talán be akart menni hozzátok?
Erszényes
Te talán már lubickolsz? De jóóóóóóóóóóó lesz neked. Bár én eltévesztettem, mert azt hittem, hogy előző héten utaztok, de Hajni felvilágosított. Apukádat láttam múltkor bent a cégnél, nézett is engem, mert még nem ismerjük egymást.
Vasárnap évnyitó, hétfőtől suli. A foci is elkezdődött (H, K, Sz és Csütörtök edzés és foci apának, jó mi? Szombatonként meg KTE meccsre járnak. Tuti ki fogok bukni. Azért van rá egy jó gyógymódom.
És teszek fel néhány nyaralós képet, ha nem bánjátok.
Egy esti esős csavargós kép
Bence a medencénél szúnyogcsípésekkel
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 89.828.jpg[/img] Adri nem maradhatott ki semmiből
Nagyon szép sétálóutcák voltak, csak a gyerkőcök marhára unták.