Új privát üzeneted érkezett!

Igen ezek gipszképek, és porcelánfestékkel vannak kifestve.
Tavaly festettem bögréket is, a páromnak egy tehenes-tököset....

Kép
dcili81

Ha már így belejöttem egy nem olyan nagyon friss fotó, múlt heti:

Kép
26. hét

Kép
dcili81

Sziasztok!

Örülök,hogy jól sikerült a tali.Sajnálom hogy nem tudtam elmenni,de a munkások még a jövőhéten is itt lesznek,de ha kész lesz ígérem teszek képeket a házról.

velünk minden rendben,vagyis csak részben ugyanis a terheléses cukrom kicsit magas lett 7,1,így diétára vagyok fogva.Jövőhéten meg kell ismételni a terhelést.

Végre amikor már élvezhettem volna hogy ehetek mert nem jön ki.... :?
Persze sok volt a nutellás kenyér én is belátom :roll:

Szépek a pocik,most mindenkinek kicsit jobban megiramodott!Többek között az enyém is.Már nem vagyok olyan mintha csak bekajáltam volna..... :D
majd rakok képet is,de most mennem kell rengeteg dolgom van!

KépKép
lyndee

BB, Zöldi!
Beszéltem dokimmal és megnyugtatott, hogy a magasabb fehérvérsejt szám tényleg normális dolog terhesen. A pisimre meg azt mondta, hogy mivel nitritre negatív, ezért valószínűleg csak szennyeződött a minta, de biztos ami tuti, nemsokára megismételjük. Pedig esküszöm, most nem nyúlkáltam bele! :-D Viszont sima kis műanyag pohárba kellett leadni a mintát, nem steril kémcsőbe. A hemoglobin, hematokrit értékem meg csak minimálisan marad alul az alsó határnak, így azzal most még nincs semmi tennivaló. Tolom majd a sok spenótot, abban van vas dögivel. Most a máj nem mehet, pedig azt is szeretem. Zöldi, a vizeletemben nézték a fehérjét meg a fehérvérsejtet is.

BB!
Jobbulást a gyulladásodhoz! És ne is gondolj toxémiára!!! Dokibácsi majd megmondja, mi a helyzet!

Aida!
Nem lehet, hogy az emésztőrendszered rendetlenkedik? Szüléskor meg lesz egy csomó időd, hogy hívogasd a dokid. Ma az enyém is kb. 10 körül vette csak fel. A kórházban ezer a dolguk: műtét, rendelés… nem érnek rá mindig. Olyannal meg ne húzd fel magad, hogy az elsők között leszel az innét szülők közül! Tessék szépen kivárni a sorod!!! :-D

Boci! Bella!
Gratula az évfordulóhoz!!!

Cili!
A bioritmusod kezd beállni Zöldiére! :-D

Sarmi!
Nagyon jó a kép rólad és Jázminról!!! Szépek vagytok együtt! És Jázmin nagyon hasonlít rád!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Szedem az igéket amit a bugyikról és betétekről írtok ugyanis e kérdésről fogalmam sincs.
Köszike az infókat.

Régebben sokat kreatívkodtam mindenfélét ha tudok segíteni szóljatok.

A gipsz képek-et én un. decoupage(szalvéta) technikával is csináltam.
Kreativ boltokban nagyon sokféle vízes alapú festék kapható amivel akár gipszet akármi mást akár is lehet festeni és nagyon sokáig eláll és elég.
A gipsz képekhez sablont is lehet kapni pár száz ft-t. akasztónak a legobb a sima mezei gémkapocs. A gipsz pedig sima modellgipsz amit festékboltokban lehet kapni.

http://a-x.hu/page.php?90
itt a giszöntés technikáját mutatja be.

http://abbcenter.com/index.php?t=kreativ_hobbi&m=Kézműves%20technikák
itt viszont sok minden mást is.
Akinek van kedve és türelme keresgéljen.

És tényleg kérdezzetek ha olyan amit csináltam már akkor elmondom a tapasztalataimat.
Vendég

Berni ...meg még a hüvelyváladékból is kerülhet bele cucc, úgyhogy tényleg nem tűnik vészesnek, ha nincs egyéb tünet.

Iszonyat jó fa dekorjai és játékai vannak óccccsón! Ajánlom figyelmetekbe!
http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=7005188

Kép
zölddisznó

Itt az idő egy újabb alvásra!

Kép
dcili81

Sziasztok!

ma nem győzlek olvasni titeket, :D de tényleg sok hasznos dolog hangzik el, és pl nekem sem sok fogalmam volt a bugyi-betét témában..

Sok Boldogságot és jó ünneplést az évfordulósoknak!

Nekem apa most elment 3 napra versenyre :cry: de már meg is van mivel ütöm el az időt :wink: annyira jók ezek a gipszképek!!
Holnap beszerzek hozzá és nekilátok gyártani :)

Ti mennyi idő alatt kaptátok meg a cukorvizsgálat eredményét??

Kép
eszterke24

Sziasztok!

bb!
Gyógyulgass, remélem gyorsan kikezelik a bacikat belöled!
Miért kell emelni a magneb6 adagodon?

Bernuska!
Köszi! :wink: Majdnem minden elemét, kivéve a hosszú nyitott polcot,amit hátul látsz a képen. A pelenkázó melletti két polc is hozzá van! :)

Tök jó,hogy leírtátok az infókat, bugyi, betét hálóing téren!Mi mindenre nem kell gondolni. :roll:
Bár nem tudom itt németbe mi a divat, van e ilyen hálós bugyi stb? Hemej????

Zöldi!
Én is agyalok mi kéne a gyerekszobába dekorációnak. Vettem feszitett vászon képkeretet és arra ragasztok majd szalvéta technikával mesefigurás szalvétát. :lol: Olyan mint egy kép. Ha kész lesz megmutizom!
Amúgy gipsz képeket is csináltam már ugyancsak szalvétatechnikával!
susy75

Cili!
Jók a képek!! 8)

Bocika, BB!
Boldog házassági évfordulót Nektek!!!! Kép
susy75

Sziasztok!

Sarmi nem szorit a bugyi habár sokáig hordani biztosan nem tudom már :cry:

Tegnap akartam képet az ágyról nos ime...szerencsére nekünk nem is kell már "nagyobb dolgot"veni minden meg van Beniröl szoba is kész.Ami kell azok téli vastag ruhák azok nincsenek de szerencsére itt No-ban most kezdödnek a baba börzék szeptemberbe nagyon sok van ott ki lehet olcsón rucikat fogni..Nos akkor ime zsebibaba ágya :D Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej!
Hol vannak bababörzék?
susy75

susy:
hemej No-ja Németország. Azaz amiről ő beszélt azok Németországban vannak. :)
De lesz itt is Budapesten pl. szept.27-én!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi!
Kutyatémában még az jutott eszembe, hogy nálunk Érden 2 kutyában van maximalizálva az egy háznál tartható ebek száma. Nálatok nincs ilyesmi? Mert akkor a nagy létszám miatt simán feljelentheted a szomszédod.

Cukor: Lyndee írta, hogy 7.1-es cukorral már diétán van. Nekem 6.8-ra azt mondta a doki, hogy tökéletes. Ilyen kis eltérés is számít?

Zöldi!
Egyéb tünetem semmi. Szóval nem izgulok. :-D

Eszterke!
Cukor vizsgálat eredményét még a vizsgálat napján megmondták.

Hemej!
Szép a babaágyatok!!!

Cili!
Mennyit alszol egy nap??? :-D Így ebéd után én is bírnék aludni, de sajna fodrászhoz kell mennem... :-( Majd alszok ott! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Aida!
Tudom! :lol: Èn is németbe lakok!!! :wink:
susy75

Engem meg álmatlanság gyötör éjszakánként. Vki tapasztalt még ilyet? Felébredek fél 3-fél 4 körül és reggelig forgolódom. :( Mondjuk utána mindig szundítok egyet kb. 7-től 9-ig. Fura. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Francba ezzel az ékezettel!! Szóval: én is németbe lakok!
susy75

Ja susy, ezer bocsi. :D Megnézhettem volna a táblát. Hát lusta vagyok. Olyan tipikus informatikus.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Elmentem egy másik fórumos talira! Pusz!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt ismét! Én nem tudom mi van ma velem, de megint elaludtam.

Akkor aludtam ennyit, amikor még csak pár hetes terhes voltam. A párom már teljesen ki volt borulva mert napi 12-14 órát aludtam, pedig akkor még dolgoztam is. Úgy látszik, most ennyire fáradt lehetek. Most kéne valami tápértéket habzsolni..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Susy:A börzék városokba,falvakba szokot lenni.àltalában a helyi ingyenes heti újságban az apró hírdetésekben szokot meg hírdetve lenni vagy parkolóházakba ahova areklámok vannak kitéve..Leglábbis nálunk itt Memmingenbe így müködik...pedig nem nagy város(30.000fö lakik itt).

hemej

DE ha pld be írod a google-ba te városod pld Ausburg Babybasare ki szokot dobni csomó idö pontotr minden városba van.Tudom hogy már mondtad de merre laksz?Amit még ajánlani tudok neked babával az a Pekip ez is sok városba van..azt hiszem 2.hós kortól mehetnek a babák .Olyan csoport aho egy idös baák játszanak mi Benivel imádtuk www.pekip.de

hemej

Sziasztok!

Kati vagyok, és most várom második kifiamat decemberre. Most jutottam el odáig, hogy végre csatlakozhatok egy kis kismamás beszélgetéshez, ha megengeditek. Sajnos a második terhességem nagyon nagyon stresszes! Ennyit nem izgultam az elsővel. Azt hoszem paranoiás vagyok. Viszont lenne egy kérdésem: , hátha tudtok segíteni!
Elvileg szűrtek nálam toxoplazmát, amire "+" lett az eredmény. Ez most azt jelenti, hogy már túlestem a betegségen és védett vagyok, vagy pont az ellenkezőjét. Próbáltam kitalálni, de nem megy. Annyi féle szűrési módszer van, hogy az egyiknél a + a jó, a másiknál a -.
Várom a válaszaitokat!
Üdv mindenkinek,

Kati
bkatalin

Szia Kati!

Vannak háziállataitok?
Orvos látta már az eredményt?

Ezt most találtam a neten:

Tünetei

Megbetegedés esetén a tünetek igen változatosak lehetnek: náthához hasonló légúti elváltozások, tüdőgyulladás, láz, végtagfájdalmak, nyirokcsomó duzzanatok jelentkezhetnek, de a betegség gyakran tünetszegényen, szinte észrevétlenül zajlik le. Ezért a tünetek alapján a diagnózist gyakran nehéz felállítani. Ha tehát a fentihez hasonló tüneteket észlelünk laboratóriumi (un. ellenanyag) vizsgálatokat kérünk. Az ellenanyagok minden toxoplasma fertőzés után kifejlődnek, és az élet végéig megmaradnak. Így a korábbi fertőzést bármikor ki lehet mutatni. Az ellenanyagok termelődése azt is jelenti, hogy az ilyen emberek igen nagy valószínűséggel védettek az újabb fertőzéstől.

A toxoplasma fertőzés igen gyakori, Magyarországon körülbelül minden második ember már átesett a fertőzésen, természetesen ez azt is jelenti, hogy a terhesek mintegy fele már védett a betegségtől.

A toxoplasmosis jól gyógyítható betegség

A fontos, hogy a terhes kezelése minél hamarabb elkezdődjék és a gyógyszert a terhes folyamatosan szedje egészen szülésig. Szülés után az újszülötteket is kezelni kell hathetes korig. Az idejében felismert esetekben a kezelés sikeres lesz, az újszülöttek igen nagy valószínűséggel teljesen tünetmentesek, egészségesek maradnak.

A betegség megelőzhető. Leglényegesebb a macskák fertőződésének és újrafertőződésének megelőzése, valamint az, hogy a macskák által ürített petesejtek minél kisebb eséllyel kerülhessenek be az emberbe, illetve a háziállatokba. A macska is vizsgálható és épp úgy, mint az ember, kezelhető is. Ha vigyázunk házi kedvencünkre, azok veszélytelenek számunkra. A kóbor állatok azonban veszélyesek lehetnek.

Kép
dcili81

Szia Cili!

Nagyon köszönöm a gyors választ. Az a helyzet, hogy nincsen egyelőre semmi gond, de tényleg paranoiás vagyok. Nincsenek állataink, csak én is olvastam a neten, hogy a mosatlan gyümölcs okozhat ilyen fertőzést. Sajnos, a tőlem nem megszokott módon, benyakaltam egy nagy fürt szőlőt a boltból, pedig mindig meg szoktam mosni, csak automatikusqan nyultam utana. Miutan megettem, eszembe jutott, hogy elfelejtettem megmosni. Ezért idegeskedek most. Tudom ez nagyon bután hangzik.

Köszönöm a segítséget!
K
bkatalin

Én mindenesetre elmennék egy orvoshoz, nehogy baj legyen.

Kép
dcili81

Kati!
szerintem a + azt jelenti,hogy már átestél rajta, tehát védett vagy.

Hemej!
köszike, utánna nézek. Mi még kisebb városab lakunk(18 ezres), Würzburgtól kb fél órányira.
Nem tudod,hogy itt hol lehet venni tenás betétet,meg hálós bugyit , amiröl a lányok írtak? Gyógyszertár? :roll:
susy75

Susy:Nálunk bugyit betétet adnak a kórházba általában itt mninden kórházban adnak pelenkát sem kell vinni az is van annyiszor cseréled aminyszer akarod noncs meg szabva hogy egy napra pld 5db.Ruhácskát is adnak csak haza hozzatalkor kell vinni.Természtesen tiszta minden.én két ágyasba voltam minden szobához patyolat tiszta fürdöszoba,wc-vel popsi mosóval :lol: Egyébként biztonság kedvéért ha akarsz itt hálós bugyit a gyógyszertári segéd eszközök boltba tudsz be szerezni.Amit a helyedbe otthon szereznék be az az orrszivó porszivó itt nem ismerik így nehezen fogsz találni kérj meg valakit küldjön neked.Egyébként ha kérdésed van mit hogy?hol? írj pü-t szívesen válaszolok.Segítséged is lesz a szülés után ha haza mész 2-3 héttig fog jönni egy szülész védönö(hebamme)aki mindent meg mutatt.Gyerekorvost meg már most keresnék mert szülés elött jó ha keresel egyet mert van olyan akinek tele van a prakszisa és nem vállal több babát.Amik kellenek majd a gyerek anyakönyvezetéséhez papirok azt is mindent el tud majd a párod intéznia kórházba nem kell több helyre járnia...

hemej

Ja és még valami Susy itt jár mindenkinek egy ingyenes szülés felkészitö,én olynra jártam ami vízbe zajlot imádtam most is fogok járni.Kérdez rá adokidnál hogy hova tusz járni melyikre érdemes már most be kéne jellentkezni ...

hemej

Hemej!
Köszi az infókat. :wink:
hebammet már felkerestem itt helyben, nagyon szimpi nö. Igen én is hallottam,hogy a szülés után majd párszor ki fog jönni,hogy segítsen. :)
Szülésfelkészítöre megyek jövöhét hétfötöl, heti egy alkalommal! :wink:
susy75

aida

gombos hálóinget én is kínaiba vettem 3-at és szépet. Volt pizsi is de én nem szeretem a nadrágosokat.

Én még a vetélésemnél vettem egy tenna betétet és abból csak 4-et ha elhasználtam így az van még egy csomó. Ha meg marad jó lesz éjszakainak mikor már lesz mensi.

nem tudom utolérni magamat a nyári szünet miatt itthon. Annyi dolgom van még :cry: pedig úgy pihiznék.
mert ez a 10 hét hamar el fog tellni.

harivera
Budapest XXI. kerület

sziasztok!
Végre itt. Voltunk dokibácsinál és minden rendben. Mindjárt az elején szóltam, hogy szeretnénk egy szép képet a babáról és amint megtalálta a fejét áttette 4D-re. Hát olyan kis helyes. Holnap a munkahelyen beszkennelem a képet és felteszem. Legközelebb 3 hét múlva megyünk, kikuncsiztuk. 4 hetente szoktunk menni, de akkorra apa már nem lesz itthon, így szóltunk a dokinak hogy 3 hét múlva mennénk.
Lynde: nekem is 7,1 a cukrom és nekem is oda kell figyelni, hogy mit eszek. Viszont nekem 3 hét múlva lesz ismétlés. A doki annyit mondott, hogy egy kicsit vegyek vissza a szénhidrátból meg ne egyek édességet.
Kati: üdv köztünk. Nekem is pozitív lett a toxoplazmám és nálam csináltak egy kontrollt. Abban ugyanolyan mennyiség volt és azt mondták hogy ez azt jelenti, hogy átestem rajta. Mondjuk én vidéken nőttem fel, mindig sok állattal, tehát az lenne a furcsa ha nem estem volna át.
Vendég

Na ma vettem egy csini hálóinget-elől gombos- a kínaiba tök jó lesz a kórházba. :) Megfogadtam a tanácsokat! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ibernus,igen jogszabály előirja a két kutyát,de ha a jegyző nem akarja nem tartja be,és a mi jegyzőnk nem teszi kötelezővé ezt a korlátozást,mivel ez egy falu,és marha nagy telke van mindenkinek.úgyhogy ez se megoldás. MA A FÉRJEM MEGINT SZÓLT A SZOMSZÉD NYANYÁNAK,HOGY ADJON ESTE A KUTYÁKNAK ENNI HOGY NE CSAHOLJANAK EGÉSZ ÉJJEL,AZT MONDTA,HÁT Ő IS HALLJA H UGAT,DE NEM ÉRTI MIÉRT,HIÁBA SZÓL NEKI(MÉG EGYSZER SE SZÓLT NEKI)AKKOR IS UGAT.
helló katalin,üdv a csapatban.Hol laksz?Első fiad mennyi idős?
Harivera hát szép is lett volna ha te akármelyik szülésed után elhagytad volna magad mert ott volt a többi gyerek! :lol: Én se hagytam el magam egyik után se,az első után se.Most hogy irtad hogy 10 hét van vissza(nekem 15)egész berezeltem.Holnap át is nézem a kórházi cuccost meg van e minden.Tényleg mindjá szülünk... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hú hát a középső résznél véletlen maradt benyomva a caps lock bocsi.Olyan igy mintha kiabálva mondanáb,bár akár mondhatnám úgy is. :lol: mert elég bosszantó az ügy... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok !

Bocsi, hogy zavarok.
Van egy hordozókendőm eladó.
Kék színű és annyit volt használva, hogy kivettem a csomagolásból.
5000 Ft de alku képes vagyok.
Ha érdekel akkor küldök róla képet is.
Küldj privát ha érdekel.

További szép napot mindenkinek.
20200310173350

Szia Kati!
A toxo-szűréskor az is ki kell, hogy derüljön, hogy egy most zajló fertőzésről van-e szó, vagy már csak az ellenanyag mutatható ki egy lezajlott fertőzést jelezve. Ha akut a fertőzés, akkor azonnal Rovamicin kúrát szoktak felírni, mert ha nem kezelik, okozhat bajt a babánál.

Cili! Annyiban javítanálak, hogy amikor nekem volt, akkor azt mondta a kezelődokim, hogy 100-ból 2-nek van olyan tünete, ami felismerhetően gyanakvásra ad okot. Főleg ilyen pollenes időszakban, könnyű összekeverni egy náthával...

Kati! Leírod, pontosan melyik érték lett + nálad?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy mindenkivel minden OK!
Nekem 7,18 lett a cukrom, de itt ezzel nem kell diétázni. Mondjuk orvosom még nem látta, azt mondta 7,5 felett telefonáljak neki.
Dani fiam születése után én is hálós bugyit használtam, Tena betéttel 4-5 cseppes "erősségűvel". Saját hálóing, mert a kórházit szülés után 2 órával levették rólam.
Sajna melltartóval aludtam már jó ideje, mert szivárgott az előtejem már a 30-ik héttől. És aztán is, bár így is sokszor keltem nyirkos hálóingben.
Már nem tudom melyikőtöknél láttam (elnézést, de nem megy ez a visszalapozás) szóval nagyon aranyosak a képecskék a gyerekszobába.
Mi is megvettük a gyerekágyat. Bár Daninak vettük, mert ez később ággyá is alakítható (köszi a tippek f.márti) rácsot is lehet elvileg kivenni belőle és a rács lejjebb is tehető, így leesésgátlónak is jó.
A mostani ágyát pedig majd bírtokba veszi a picur. Már alig várom, hogy berendezzük a szobájukat.
Ime a kép az ágyikóról (használt, de meg nem mondanám róla): Kép
Jó éjt mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Íme a megígért kép a kis trónörökösről. Szerintem jól sikerült profil!
Kép 26.hét
Vendég

boci:
Édes pofi! ;)

Ki mit gondol, meddig lehet ráhagyni a babára, ha nem mozog? :roll: Tegnap este óta nem érzek semmit. Már tegnap este is csöndben volt, pedig az estéket mindig partikkal tölti. Utána reggel megint semmi, pedig reggel szokott rúgdalózni. És azóta sem érzem pedig bökdöstem meg finoman paskoltam a hasam (ezt olvastam erre felébred) és semmi..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: köszi! Nyugi, nálam is volt ugy hogy egy teljes napig nyugiban volt. Biztosan talált egy jó helyet magának és csak nagyon aprókat mozog, amit nem érzel. Ma például az enyém egész nap kavar(t), hétvégén meg szinte alig mozgott.

Tegnap megdicsérte a dokibácsi, hogy szépen fekszik. A feje a jobb oldalamnál lefelé a feneke meg a köldökömnél van. Most már nagyot ne forduljon, bár tudom hogy előfordulhat.
Vendég

Szép jó reggelt!

gabrielld:
ugyanilyen ágyat kapunk a barátnőméktől a manónak. :D A kisfia 5 évig használta és meg sem látszik hogy használt. Nagyon praktikus és ténylg könnyen átlakitható ahogy nő a gyerek.

Aida!
Ne aggódj! Én is aggódtam, már itt a fórumun is egy pár oldalal előrébb. :oops:
Biztos most egyszerűen csak lusti Noel baba. Nekem is azt monták a többiek én is csak azt tudom most már tapasztalatból mondani vannak a babóknak is lustább és mozgalmasabb napjai.
Vendég

aida: így be fogsz dilizni... tényleg...

Ha nem mozog: Légzőgyakorlatok, forró csoki, gyümölcslé, dobolás a hason stb.

Most egyébként melegfront jön, vannak babák akik ilyenkor teljesen belassulnak.

Sokkal később lesz az, hogy naponta nem is tudom hányszor de mozognia kell majd...

boci: marha jó kép:)))))

(tegnap mi is kaptunk egyet a kórházban de azon csak egy paca látszik... az viszont egyértelmű volt, hogy még mindig kislány... össze is szedem végre az összes fiúruhánkat és megpróbálom lányruhára csencselni... a szept. végi bababörzét elvileg úgy hirdetik, hogy csere-bere is lesz ... praktikus:) (remélem kijutok... eddig összesen egyre sikerült kimennem)
Vendég

csakegy:
A bedilizés még bőven nem most fog kezdődni.. ;) és nekem az orvosom mondta, hogy figyeljek ezekre az esetekre. Gondoltam neki azért csak hiszek. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jaj bocika!

Azt is akartam írni hogy milyen édi a babád! :D
Bocsika! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Életjel! :lol:

Bocsika, mostanában még a nyár utolsó melegeit kihasználva TEKERGÜNK 1000-REL :lol: .Sogoréknál jártunk, holnap meg megyünk megint a hegyekbe :lol: :lol: ...
Szépek a babák meg a pocakok, meg a bútorok...Nálunk még semmi sehol.... :lol: épp ma gondolkoztam, hogy szép lassan elő kellene kaparásznom a korházi cuccost... :roll:
Mi mindent ami a gyerekektől megmaradt elajándékoztunk, ugyhogy most a nulláról indulunk... :roll: :lol:

Tudja- e valaki, hogy mit jelent amikor nyomást érzel a fejedben és elkezdenek a szemed előtt fényes csikok lenni, amik zavarják a látást...Mintha fényes hernyókkal lenne tele a szem... :roll: :roll: Tegnap igy éreztem magam....alig láttam ki a fejemből a hernyók miatt...Ma megyek a családorvoshoz, megkérdem...
A laboreredményem tök jó lett, pedig előtte három kereszt volt a vizeletben.De megcsináltam ugy ahogy a doki mondta és minden ok...Legalább nem tömnek fölöslegesen antibigyóval....Gyógyszertárból vettem steril dobozt erre a célra és reggeli mosakodás után első vizelet, annak is a középső sugara :lol: :lol: :wink: ...Igy javasolta a doki.Mondta, hogy minek tömjön gyógyszerrel, előbb nézzük meg igy milyen eredmény jön ki...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida:
tedd azt amit Csakegy mondott és ha semmi eredmény, megnyugváskőpp menj dokihoz!Tegnap olvastam, hogy 7-8 óráig ha nem érzel mozgást akkor érdemes dokihoz fordulni, de ezt azthiszem a finishben levőknek ajánlják már... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi a gratulációkat a képhez. Ajánlom a lányos anyáknak nézegetni, hogy milyen kis Casanovánk lesz! :lol: Resszkessetek lányok! :lol:
Ja és tegnap rákérdeztem a dokinál hogy elvállalja-e a szülést, és mondta hogy természetes. Tarifát nem mondott, pedig ő állítólag szokott. Na mindegy!
Vendég

Ti fogtok készíteni szüléstervet? Vagy annyira azért még nem "divat"? :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?