Tea, Lilla Kisedi!
Ne tessék elkeseredni! Látjátok nekünk hogyan alakult a dolog! Na persze hadd ne mondjam, most azon izgulunk, hogy akkor ez most tartósan így marad-e.
Nem akarom ismételni magam, de így mindenkinek könnyebb átlátni a folyamatot. Szóval elsőként egy jó hírű andrológusnál járt a párom, aki egy hasztalan cinkkúra után kiadta a diagnózist, csak az ICSI jöhet szóba. Ezzel indultunk a Kaaliba, ahol fél évre a megbeszélés után lett az első lombikunk. Nálam nem sokat vizsgálódtunk, nem vot oka. Aztán jött a második beülti (fagyibabás) majd a harmadik. (Gondolom ez is ICSI-vel, mert doki bácsi azt mondta nagyon kevés volt a kiskatona, de azért épp elég. Sajna a számokat nem tudom, akkor nem érdekelt, örültem az embriócskknak, pedig így utólag jó lenne tudni, hogy tíz darab volt, vagy egymillió, vagy százezer/ml. tanulság: hasonló helyzetben kérdezzük meg!!!)
A harmadik lombik után párom elment az ismerősünk urológus barátjához, aki egy tesztoszteron szurival és gyógyszerrel egy kis javulást idézett elő és felbíztatott minket, lesz ez még sokkal jobb. gyorsan le is fújtuk a 4 májusi lombikot. Aztán jött ez első hidegzuhany.0millió/ml. +gombafertőzés. Hát erre kapott párom cyprobay kezelést. Egy hónap után volt kontroll ( amit nem értettünk, mert hol a 72 nap?). Ez állt rajta: spermium koncentráció nem értékelhető.teljes aspermia!. urológus bácsi szerint a kezeléstől. Aztán újabb két hónap, kontroll: telsej aspermia. U. bá. : hát akkor nem tudja. Hát mi se tudtuk.
Ekkor párom pár hét alatt lefogyott nyolc kilót, azóta még hetet, de már tudatosan. kevesebb husi, sok zöldség, este csak leves, néha bűnözés. Heti rendszere sport ( előtte nem) és vitaminok: 400mg e-vitamin és napi 1 Maca Vibe. pár hétig 3mg folsav. utóbbi most újra kezdi a többivel. És emelett volt pár ereszd el a hajam buli.
Szóval az alkohol nem volt vészes hatással.
Naa, remélem segítettem. És ez egy nagyon jó példa arra, hogy milyen az emberi szervezt. Minden meg tud változni!!!! Ehhez tartsátok magatokat, most már én is így teszek. Az egy dolog, mit mutatnak az eredmények, de egy másik hogy mire képes a szervezetünk.
Jó éjt Mindenkinek!