Regen jartam erre, de sajnos nagyon nincs idom mostanaban forumozni...
Ananmy20 - igy mar ertem a betegseg dolgot. Nekem ugyanis a ket vetelesen kivul soha semmilyen mas tunetem nem volt, igy en nem is tudtam, hogy ilyenem van, amig a dokim el nem kuldott mindenfele vizsgalatokra (persze a tobbseg negativ lett, csak ez jott vissza, hogy gond van). A szuri is csak terhesseg alatt kell, meg szules utan nehany hetig - szoval nalam azert nem olyan nagy a baj.
Nalad kicsit mas a helyzet es ha babat szeretnel tenyleg meg kell kopnzultalni dokival, hogy akkor mi van, mi a teendo stb.
Ahogy a vonalzom is mutatja most vagyok 26 hetes es mar a pocim is eleg nagy.
En az elejen szurtam az injekciot a pocimba, most mar egy jo ideje a combomat dofkodom, mert azt mondtak oda is jo.
Rana33 - udv neked is.
De jo ket ikerkislany - egy vagy ketpetejuek? Gondolom te sem unatkozol, de akkor is olyan jo lehet.
Itt nem Clexane van, hanem Fragmin-nak hivjak a gyogyszert es en 'csak' heterozigota vagyok (csak az egyik szulotol kaptam a gent, de fogalmam sincs, hogy melyiktol
) lehet, hogy ezek miatt mas az adagolas, nem tudom, de nalam a 0.2 is mukodott a kisfiamnal es eddig ennel a terhessegnel is minde ok.
Azokon a beszolasokon egyebkent en is ki tudok akadni, amikor valaki azt mondja, hogy ugye 50 evvel ezelott mindenfele orvossag meg vizsgalatok nelkul is boldogultak.
Persze akkor, aki tudott az szult nyolc gyereket is az olyanok mint en meg gyeremektelenek maradtak....