Sziasztok!
Timcsi! Én hallottam olyat, hogy valakinek egyik oldalon csak petevezetője, a másikon csak petefészke volt, és spontán terhes lett! ("hasi átúszás"-nak nevezik) Úgyhogy ha most nem, később lehet még csoda!
Timi! Igen, Valicskó dr-nőhöz járok, de nekem vannak kétségeim sajnos (lásd korábbi hozzászólásaimat, nincs olyan sok.)
Vanda! Nekem is volt, hogy begyulladt az ínyem a bölcsességfogam mellett (majd megőrültem), szájsebész ismerősünk azt mondta, Corsodyl ZSELÉT kenjek rá (recept nélkül lehet kapni). Egy nap alatt elmúlt!!!!
Móni, szépet hímeztél! Én is szeretek varrogatni, jó lenne, ha már a babámnak kellene varrogatni, nem magunknak!
Mazsi, BB a lombikra mondta, hogy kevés esélyetek van, vagy spontán babára? Végül hogyan sikerült? Ha van időd, írd le röviden a "csodát"!
PCO-sok, IR-esek, azt szeretném tőletek kérdezni, hogy mennyi idő múlva kellett visszamennetek Valicskó drnőhöz kontrollra? És mondta előre, hogy vércukor mérés lesz, vagy odamentetek éhgyomorra? Nekem öt hét múlva kell mennem (az első vizsgálat után 6 héttel), de egyik ismerősöm csodálkozott, hogy ilyen hamar visszahívott, merthogy csak 2-3 hónap után hat a met. Vagy nekem kevesebb is elég, mert csak 17 volt a terheléses inzulinom? Csináltassak addig egy új cukorterhelést, és azt vigyem neki, vagy menjek éhgyomorra?? Bocs a sok kérdésért.