Új privát üzeneted érkezett!

Viktu! Éljen-éljen!! nagyon örülök nektek! :D

Drukk a többieknek!!
nani72

Menis nincs, csak barna icipici. Tegnap APával megpróbáltuk előcsalogatni :oops: , akkor megmutatta magát, de azóta sincs semmi. Gőzöm sincs, mikor fogom K.P.t felhívni a hisztero miatt. :shock: . Így nem lehet eldönteni, mikor van az 1.cn, vagy még ezután lesz, ki tudja :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Tilli!
Nem is tudom miért gondoltam, hogy neked az első lesz. Elkapott a bíztatási hév. :oops: Mindenképpen nagyon szorítok! Még nem tudom nekem mikor lesz lombik, ha lesz. Ma fog hívni KP. doki bácsi a hiszterot megbeszélni és akkor elmondom neki a híreket. Már tűkön ülök, hogy mit fog mondani.

Ez a terheléses vércukor vizsgálat nekem nem valami jól sült el. eredmény ma lesz, de én külsősként mentem a Mensbe, úh. nem tudom ki fogok-e valamit bogozni az eredményből. Egy biztos, rettentő rosszul voltam amikor eljöttem. Csak a gyomromból kívánkozott ki a szirup, vagy más lehetett-e nem tudom. :?

Kis pocakoknak szép gömbölyödést! :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok!
Örömhírt hozok Katicától: 3 fagyibaba kiolvadt és mindhármat visszaültették! :D
Mindenkinek minden jót kívánok!

been

Katica, nagyon szupi, drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Katica,
hurrrrá!!!! és hajrá fagyibabák!!!!!! meg babatapi indítva+++++

KépKép
tobi

Katica! Én azt hallottam, hogy a fagyibabák nagyon életképesek. :wink: Szurkolunk ezerrel! :)

Nekem hétfőn lesz a hisztero, KP. doki bácsi kedves volt, majd akkor beszéljük meg a "jövőt" is. Csak egy hormonvizsgálat kéne még. Próbálom a házi dokimmal elintézni, de nem tudtam elérni. hát ha nem sikerül akkor tizenezrek bánják. Tényleg, valaki tudja mennyibe kerül a hisztero. elfelejtettem megkérdezni. Új árak vannak Kaaliban.

Kép
katerina

Fanni!Nani!Köszönjük szépen! :D

Kati!Nagyon -nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Kati
Hajrá!
++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!
Köszi, Csajok!

Megvolt az UH stb, minden okés, 14-én kezdem a Suprefactot! :D

Katica,
3-ból 3! Szuper! 3x-os drukk! :wink:
angel37

Katica: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lányok!
Ez nagyon rossz eredmény? Valaki tud valamit ezzel kapcsolatban?

glucose terhelés 0 perc 4.29 mmol/l
glucose terhelés 120 perc 7.94mmol/l A normál érték: 3,3-5,5

Insulin terh 0 perc 2,89mIU/l
Insulin terh 120 perc 101,1mIU/l

Nagyon ideges lettem. Milyen szakorvost kell felkeresni?

Előre is köszi!

Kép
katerina

Sziasztok!

Katica! Babaragacs ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!

Angel! Bella! Hajrá szurik!!!!

Katerina! Ez IR. Endokrinológus kell neked. A Mensbe jelentkezz be.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katica!
SZUPER! Babaragacs indul!

Kati!
Drukk a hétfői hiszteróhoz!

Angel!
14-e nemsokára itt lesz! Hajrá!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Viktu, hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katica, háromszoros babaragacs!

Angel, csak ügyesen, ne stresszelj!

skrisz72

Katerina, Hanna ajánlatát mondanám én is.

Hisztero hányadik cn-on van?7-10? Úgy tudom, 40000 Ft.

babaimádó
Kép
babaimado

Vajon miért van ez? Ma van a szülinapom és itt sírok. Végre volt egy jó hírünk erre rögtön egy rossz. Nem sok mit tudok az IR-ről. Csak most visszaolvastam tüneteket. A súlyom normális, a ciklusom is. Amit észrevettem az evés után néha rosszul lét (de azt hittem a gyomrom, mert régebben gondok voltak vele) a gyakori fáradtság, arra meg azt hittem a sok munka. :( Azért annak örülök, hogy megkérdeztem neten egy orvost, indokolt lehet-e nekem ez a vizsgálat, mert felmerült bennem a gyanú (apukám cukorbeteg) és lám. A babavállalást befolyásolja ez?

A hisztero a 7. napon lesz. Köszi az infót. Egyébként párom teljesen ki van borulva, azt hitte nem lesz nekem már ez a vizsgálat. Nem is tudom miért gondolta, de nagyon felzaklatta, egyszerűen nem akarja, hogy vizsgálgassanak.

Kép
katerina

Sziasztok!

Katica! Ezek nagyon jó hírek :D Drukk ezerrel, babákoknak tessék 9 hónapra berendezkedni :D :D ++++++++++++++

Katerina! Ha csak a 4 alaphormon kell, talán nem olyan vadak az árak a Biovitalban, ott 1700 Ft / hormon.

Angel! Hurrááááá :D :D Drukkok Neked és Bellának is :D :D

Kép

Katerina!

Boldog Születésnapot!!!!!

Kép

Till és az én blogomban is van infó. :wink:
De kérjél dokihoz időpontot!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katerina,
Isten éltessen sokáig!!! (Ne aggódj, az IR gyorsan kezelhető, ugye Csajok? :P ) Írok privit!

Katica,
hajráááá!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
gyerünk piri!!!!!!!!!!!

tillidian

Jó reggelt!

Köszi nektek,Piri tegnap meglátogatott!!Ma telózok dokibácsimnak!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!
Már nem vagyok elkenődve, csak kicst ideges, mikor tudok ezzel az eredménnyel dokihoz menni. Én azt hittem az IR olyan mint a cukorbetegség, ha már előjött akkor meg is marad. de Tilli azt írta gyorsan gyógyítható. Akkor nem is kell aggódnom, ugye?

Köszi a jókívánságokat!
Kat

Kép
katerina

Sziasztok!

Köszi csajok, Mó, Hanna, Mindenki! :)

Krisz,
nem stresszelek! :wink: Sőt!

Bols,
picit kiestem a dolgok állásból... te is indulsz kb velem, igaz? :)

Baba,
vééégreee! :D

Katerina,
Boldog szülinapot! :)
Ezt az IR eredményt inkább úgy fogd fel, hogy megvan, ami miatt eddig nem sikerült! Abszolút nem tragédia, gyogyóval szépen rendbetehető!
A biovitalban tényleg 1700 egy hormon, viszont valszeg nincs meg aznap!
angel37

Angel,
jövő hét vasárnaptól Gooooooo :wink:

Baba,
örülök, hogy megjött a miki

Katica,
drukk++++++++++++++++++++++++

Katerina,
Boldog Szülinapot! :D és nem szabad elkenődni!!!!

KépKép
tobi

Sziasztok,

Katica, babaragi ++++++ (tudod, Viktu babája is fagyibaba :wink: )

Katerina, az IR bárkinél jelentkezhet, nem súlyfüggő, sajnos. És befolyásolja a teherbeesést.
Mindenképpen kérj mihamarabb időpontot a Mens-ben vagy belgyógyász-dietetikusnál. Addig is keress a neten szénhidrátszegény diétákat, olyan napi 140-160 g közötti valószínű neked is, ami kell. Mens-ben felírnak majd metformint. Ez kb. 3 hónap alatt szokott hatni és rendbe teszi az inzulin szintedet. Cukrot, fehérkenyeret, tészták nagy részét felejtsd el.

És a + példa: Lafi/Hunci met mellett spontán esett teherbe, Hunor születéséig szedte, azóta viszont eltűnt neki az IR. Szóval kitartás, életmódváltás, spontán baba. a májusi babánk nekünk is spontán sikerült, pedig én is IR-s vagyok

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Kati:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katerina: boldog szülit! Az előttem szólókkal egyetértek teljes mértékben IR ügyben, üdv. a táborban.

Baba: vééégre! :D

Beszéltem B. dr.-al, szept. végén, okt. elején megyek hozzá, elkezdjük a vizsgálatokat,.... nov.-ban lombik. (de addig még lehet spontán :D )

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

köszi a drukkokat. aranyosak vagytok.

katerina: drukk a hiszterohoz! boldog szülinapot!

angel: hajrá szuri!

baba: mikor lesz a hisztero?

kati
katica30

Köszi a jó kívánságokat!

A háziorvosom azt mondta erre az eredményre, hogy ez csak egy jelzés, hogy nem működik törkéletesen a hasnyálmirigyem és hogy ő nem lát nagy gondot. Szerinte erre nem kell gyógyszer sem. Amire figyelni kell az az étrend és a rendszeres testmozgás, nehogy idősebb korban cukorbetegség alakuljon ki. Bár ő nem szakorvos, de már nem is aggódom annyira. ( Majd elmegyek persze endokrinológushoz. )
Azt nem igazán értem a teherbeeséssel miért függ ez össze? Valki el tudja magyarázni? :oops:

Baba! Hát jól megvárakotatott ez a Piri. Akkor jöhet a hisztero neked is. Lehet találkozunk.

Kép
katerina

Kati, reggel 8-óta a doki visszahívását várom. A múltkor is ez volt. Akkor 12+-1 felé telefonáltam ismét és mondta a nő, hogy még át sem adta neki az üzit. :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

baba: kitartást a várakozáshoz!

kati
katica30

Baba, éljen Pirinéni. Doki meg majdcsak hív, gondolom, nagyüzem van.

Katerina, pontosan nem tudom elmagyarázni neked, talán a magzat megtapadásában, fejlődésében van szerepe és nagyobb a terhességi cukorbetegség kialakulásának is a valószínűsége. Szóval diétázni mindenképp kell, de a 100 körüli inzulinra már szoktak met-et adni. 29 lenne a max.érték, ami még elfogadható. Szerinted így sem sok?
Nem paráztatni akarlak, csak hogy tudd, ezt igenis kezelni kell és nem szabad hamis illúziókba ringatni magad. Minél hamarabb menj dokihoz. (én dokim azt mondta, hogy a 110-es inzulinommal nem is lombikozunk, mert esélytelen

allegrobarbaro

Baba, hurrá! Jó sokat késett piri nénje! Öreg már, biztos lassabban jár... :wink:

Katerina, én ma reggel voltam a Biovitalban. Levették a vért a hormonokhoz, és 4 munkanap múlva van eredmény.

Puszedli, akkor te is az őszi tábort gyarapítod. Nekem is novemberben lesz beülti. :D

skrisz72

Alle! Köszi, ez meglehetősen meggyőző volt. Fel is hívtam a Kaalis doki bacsim, remélem vissza tud ma hívni. :( Hát ha ez van akkor ez van. Addig is hátha spontán. :D Egyébként a sima nőgyógyim endokrinológus is, csak szabin van jövő hétig, én meg utána. Remélem ha megjöttem szabiról tud is fogadni.

A többieknek is köszönöm a segítséget.

Kép
katerina

Most hívott dokibá:11-én lesz.Végreeeeeeeeeee!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, szuper! Az már mingyá' itt van. :wink: Drukkolok!

skrisz72

Halihó!

Baba!Végre zérópont! :) Drukk 11.-re!
Angel!Hajrá szurka!:)
Bella!Hajrá szurka! :wink:
Kati!Babaragacs!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katerina!Az IR-el kapcsolatban mindent leírtak a csajok.
Boldog szülinapot! Kép

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu, már hiányoltalak! Ejnye, tessék többet jönni? Hogy vagy?Vuk?

babaimádó
Kép
babaimado

Hát ez az...Vuk. :P
De nem panaszkodom. :D
Jövök, jövök nem tűnök el!

viktu

sziasztok, rég voltam, nem is akarok írogatni sehova sem, de gondoltam most kivételt teszek...

Alle, kis kiegészítés, szedtem Hunor születéséig, és utána is, és azóta is, holott már nincs ir-em, de akinek egyszer volt, könnyen visszajöhet mégha nem is akar tesót, érdemes szedni, hogy ne legyen 2-es típusú diabja soha.

Katerina, a körzeti, ahogy írtad, nem szakorvos, a 100-as inzulin eleve egy ok, de a 120-as cukrod nagyon magas, 2-es típ.diab.kialakulásának elég nagy valószínűségét mutatja, de egy terhességi diabot biztosan.
van megoldás rá, és 100-as inzulinnal eszembe sem jutna lombikozni, kidobott pénz lenne.
Vendég

Lányok!
Nagyon aranyosak és segítőkészek vagytok!
Felhívott KP. doki bácsim és a hétfői hiszteronál megbeszéljük a dolgot. Azt mondta nekem is, mint Tillinek, kicsit toljuk a dolgokat és ír föl metet. Már nem vagyok egyáltalán ideges. :) Na mondjuk a hisztero miatt aggódom kicsit, csak most már ott ne legyen valami baj.

Viktu neked is köszi. Reméljük kis VUK hamarosan fürge lábakon távozik. :wink:

Szép estét mindenkinek!

Kép
katerina

Baba!
Végre! Drukk 11-re! Én még mindig várom pirit :shock: ! Sehol semmi!

Angel!
Nem vagy kiesve, jól emlékszel együtt haladtunk volna... de az előbbi mondatomat olvasva már tudod, h csúszok, nem is keveset! :(

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Halihó!

Katerina,
nalátod!!! :P Nagyon helyes, hogy KP felírja a metet! Melyik doki monta, hogy pusztán diétával rendbe jössz? :shock: (Amúgy biztosan így lenne - lassacskán, csak itt az idő sokat számít! Kíváncsi vok, mikorra halasztotok? KP bizots ilyen szemekkel nézett :shock: :lol: - az egész pacienturája bejelenti, hogy IR-es... :roll: )

Viktu,
hahó Kismami, hogy vagy Szomszédasszony? :wink:

Baba,
navégre!!!!!

Bols,
kitartás, Babánál végez Pirinénje, utána egyből Hozzád megy, mondta :wink:

Katica,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelgetés! :P

tillidian

Sziasztok!

Ma voltam a Kaáli intézetben Szmatona dokinál. Aranyos volt nagyon, biztos örült nekünk, mert rengeteg vizsgálat eredményét már vittük és sok lombik után nekünk nem kellett neki semmit sem mondania erről. :-)

Januárra kaptunk idpőpontot.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2008.09.03 17:40-kor.

KépKép
charlott

Szia Charlott,
akkor üdv a januári csapatban :)

Till,
az IR gondolom, létezett korábban is, csak most a kismamajelöltek, hála a netnek, és pl.Huncinak, aki elkötelezetten segít másoknak (én hálás vagyok neki, ha ő itt nem ír az IR-ről, talán sokkal több kudarc után jutok el vizsgálatra, ha egyáltalán...), sokkal tájékozottabbak és utánamennek a dolgoknak.
A dokik nem unatkoznak és azért így nagyobb lehet a sikerességi arányuk, ami nekik is jó :wink:

Kolléganőm holnap megy Szmatonához.

allegrobarbaro

Tudunk már, hogy ki megy januárban lombikozni a Kaáliba?

Azt valaki meg tudja mondani, hogy a fagyis ET lombiknak számít-e? Be kell jelenteni az OEP-nek?

KépKép
charlott

Alle :oops:
(sajnos egyre többünket fenyeget ez az ir, gerinctelen meddőségi probléma, mert nincs jele, "nem vagyok kövér, jó a ciklusom, miért lenne ir-em"-típusú aljas betegség, de legalább van rá gyógymód és ez azért a sok rossz közül mégiscsak jó...)

Charlotte, lemaradtam...avandametezel???az jó, segít majd tutti!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon rég jártam itt (sőt az egész babaneten) úgy volt hogy végleg lemondok a babáról, de most mégis úgy döntöttem adok még egy esélyt magunknak...amiért írok: a napokban jön meg a mensim és kezdeném a fogamzásgátlót, de nem tudom lehet-e ezzel együtt szedni a Premens tablettát, tudtok erről valamit? Ez lenne a 3-ik Premenses ciklusom, szóval jó lenne ha beszedhetném, de nem tudom a fogamzásgátlónak nem kavarok-e be?
Köszönöm ha válaszoltok!!!
Vendég

Sziasztok!

Holnap elutazunk nyaralni drága Urammal, így egy ideig nem jövök.

Drukkjaim minden "akcióban lévőnek" mennek, remélem jó hírekre jövök majd vissza!!! :wink:

Kismamik, vigyázzatok Magatokra!

Puszi Nektek:

Kép

Kép

*puszedli*

Házitücsök,
jó Téged újra látni! Hiányoltunk! Megadrukk, most sikerüljön!!!
Sajna e Premens tablettát nem ismerem...de biztos tud itt valaki okosat mondani!

Charlott,
üdv a januári csapatban! :P (Alle és Till jelentkezik idáig :P , mert a Többiek addigra már babásak lesznek :wink: )

Hunci,
ezek szerint ez az IR-dolog tényleg kihat a teherbe esésre? :shock: Lehet, hogy ezért nem sikerült eddig sokunknak az inszem/lombik???
(KP nekem azt magyarázta, hogy sem a leiden mutáció, sem az ir nem befolyásolja a teherbe esést, csak azért kell kezelni, hogy majd a terhesség alatt ne legyenek szövődmények... :roll: )
Van esetleg erről valami a neten?
Mi az Avandamet?

tillidian

Charlott,
lemaradt: a fagyis beültinél Te döntesz: ha az 5 alkalomból akarod, akkor abból lehúznak egyet, de ki is fizetheted. Sztem nem érdemes TB-re: nekem még nem volt fagyiskom, de inkább kifizetném, mert kb. 50.000, szemben egy lombikkal, ami fél milla...(jól tudom, Viktu?)

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?