Fanni,
Arnold a bukást kb.8 hós korára abbahagyta,utána viszont hányt.Ha 1 falattal több kaját lapátoltam a szájába,mint amennyit Ő kívánt,már ki is hányta szinte az egész mennyiséget!Amióta darabos kaját eszik,az utolsó falatot egyszerűen kiköpi!
Kata,
enyémek is "csak" 12 kilósak!!!
Az itthoni mérleg 13 kilót mutattot,de elvittem őket a védőnőhöz(dec.óta nem voltunk
)és a babamérlegen a Márk 11,60 kg,Arni 11,70 kg!Én nem mondanám,hogy vékonyak,de tény,hogy sosem volt rajtuk hurka!
Amúgy jól esznek,de le is mozogják a kaját.
Hajni,
a suli sajnos elmaradt,az oktatónak vmi közbejött,pedig Anyu már le volt szervezve!
Szerintem is próbáld meg a főzést,annyira könnyű!Kezdheted rántotthusival is!Hétvégén mit esztek?
Mi tegnap délután mekiztünk a fiúkkal,
rendes volt a csaj,mert a krumplit só nélkül adta!Persze nem csinálunk ebből rendszert,mi kb.csak fél évente megyünk be.(akkorát csalódtam az ázsiai menüben!)
Zsuzsi,
Gabi fogkrémet használnak,málnaízű tejfogkrém 1 éves kortól,csökkentett fluorid tartalommal.
Barátnőd ikrei még mindig elvannak a babakocsiban?
Katyerina,
ezek a kurva bolhák!!!
Csajok tudnak alkotni!Kép aranyos!
Orsi,
szerinted,ha nem látom,hogy gáz lenne a lábukkal,azért érdemes Őket ortopédián megmutatni?Annyit beszéltek a supi cipőkről is!
ruharendelés:tehetnétek fel linkeket,kiváncsi vagyok!Mondjuk én még soha nem rendeltem a netről ruhát,mert szeretem megfogni az anyagot,és a méretezés is olyan változó!
Képzeljétek,a fiúknak vannak olyan 80-as teszkós bodyjaik,amiket még mindig hordanak!A body velük együtt nő,pedig nincsen megnyúlva a nyakánál,és még mindig szép!
Nem válaszolt senki sem a bakancsos kérdésemre!
Event márkájú bundás bakancs megér 5000 ft-ot?