Új privát üzeneted érkezett!

Bocika! Faktum mókus tetszik. A nagyon színes bútorokon kívül a hófehér a másik nagy kedvencem.

Kép
zölddisznó

Coca: hát nekem valahogy mindig az volt álmom/vágyam, hogy fehér gyerekbútor legyen. Ez nekem is bejön és a kiegészítőkkel variálva lehet fiús vagy lányos. Tavasszal lehet nálunk a kerti parti. Éppen tereprendezés folyik nálunk, mert az udvar 2/3-a már készen van, de a hátsó részen volt bontás és a garázs kiálló is készül. Valamint apa kitalálta, hogy hátrafelő megnagyítja az udvart és ott lesz egy kisebb focipálya rész. Tehát hely lesz! Van két édes kutyám és ők nagyon szeretik a gyerekeket!
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

zsiraf:
A Kismama Klubbot a kórház tartja, ahol majd szülni fogok. Előadássorozat igazából, mindenféléről. Ma szülőszoba látogatás lenne.

Itt a link:
http://www.florkorhaz.hu/
Legalul van egy olyan, hogy Kismama klub foglalkozások és ott meg tudod nézni pontosan mi is ez.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zoldi, Trombi, elkuldtem a reszleteket Priviben.

Ja, a bababoltba vihetem vissza a rucit, mert az egyik patent meg is adta magat . GRRR :evil:

Aida, koszi a tippet, megnezem, csak kivancsiskodom, milyen szervezodesek vannak igy kismamaknak. Huu, pedig a szuloszoba latogatas biztos klassz lett volna. Vagy elmesz?

Sarmi, edesek a gyerkocok. :D

Lanyok, hetvegen nagyon szeretnenk egy kicsit kirucanni egy hosszu hetvegere, en Balcsira gondoltam. Van valami jo tippetek szallodara vonatkozoan, ami Bp felol nincs veszesen messze? Deli Part mondjuk Siofok, Eszaki part kb Almadiig Koszi elore is ha tudtok valami jot.

Kép
zsiraf8

Sziasztok Csajok!

Jelentem túl vagyok a cukros lötyis teszten! Én rendes kislány voltam és mind a 75 g-ot feloldottam és először így ittam meg a felét, aztán meg nyomtam a maradékba egy kis citromlevet, amit vittem magammal. Szerintem ki lehet bírni! Elhanyagolható kín egy szüléshez képest! :-D Eredmény este beugrok, amikor megyek szülésfelkészítőre.

És a két vérvétel között csináltak egy hevenyészett UH-t is. Teljesen oda vagyok a boldogságtól: Zsófi végre kimozdult a fejjel lefelé pózból (már aggódtam, hogy miért nem forgolódik), most harántfekvésű, de a lábaival a méhszájamat rugdossa. :-D Szóval valamilyen kanyar pózt vett fel a drága. És a harmadik független szakértő állította ma, hogy szerinte kislány!!! :-D

Zsiráf!
A tegnapi túrám azért volt durva, mert elindultam otthonról fél 2-kor és 6-ra értem haza. Ebből kb. 20 perc volt, amit Esztergomban az autóból kiszállva töltöttem, a többi a volán mögött volt.

Zöldi!
Hát ma 5:15-kor keltem. Lehet akkor te még ébren voltál. :-D Kórházba menet megnéztem a napfelkeltét. :-D Remélem még néhány és hét és jöhet a 100%-os naplopás!!! Én nagyon benne vagyok!

Boci!
Én is fehér bababútor párti vagyok. Ennek ellenére nálunk most mégis natúr fenyő lesz minden.

Kép
Kép
lbernuska

zsiraf:
Vszínű nem megyünk, bár pont ma tök jól vagyok. De inkább pihengetek itthon. Azt beszéltem más Flór Ferencesekkel, hogy amikor szülésznőt választok és majd először találkozok vele, ő is körbevisz a szülőszobán. Szóval szülőszoba látogatást nem szeretném kihagyni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocika! Akkor ez már meg is beszéltük! Szuper! :lol:

Zsiráf! Köszi!
Szerintem majdnem minden kórházban van ilyen szülesztési felkészítő, de csak azoknak szól, akik ott fognak szülni.
Patent bosszantó, de tuti visszacserélik...és majd jól elcsábulsz, és veszel 3 másikat... :wink:

Berni! Dejó! Most már tuti nem fog kizsófisodni a kis sunnás! Jöhetnek a rózsaszínek!

...én 10 perce ébredtem :oops: :lol: :wink: ajd néha lopjuk együtt a napot!

Aida! Örülök, hogy jól vagy! Maradj a senekeden, szülőszoba megvár!

Én tegnap megvettem 3 szobára való függönyt. ...elleszek egy darabig :lol: Jut még belőle baldachinnak, díszpárna huzatnak...

Kép
zölddisznó

Berni: na úgye túl lehetett élni???!!! :lol: Na akkor tuti kislány lesz!
Ilyen szülésfelkészítő még a mi kis vidéki kórházunkban is van. Apa ha nem lesz itthon, akkor elmegyek. Egy kismamival - akivel anno együtt voltunk kórházban - megbeszéltük hogy együtt elmegyünk! Végre nekik is összejött és úgy örülök! :lol:
Zöldi: jó varrogatást. Majd kérünk képeket! És akkor tavasszal nálunk!
Vendég

Sziasztok!
Zöldi én sajna megint nem tudok menni a talira.Sorry!
Ma bent voltam a jegyzőnél ,szóltam hogy zavarnak minket nagyon hogy minden éjjel a szomszéd kutyái folyamatosan csaholnak,ráadásul az ablakunk alatt...de nagyokat nézett,azt mondta sajna nem tud mit tenni...ötletek?Esetleg vmi jó méreg? :lol:
Egyébként jól vagyok,holnap kell vinnem megint védőnéninek vizeletet,nézi a cukrot benne.
Most megyek rendet rakni pusszantás.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na csak gyors jelentkezés hogy jól vagyubnk!Csak éppen irní semmi idöm,fiam kapaszkodva jár így egésznap vele kell foglalkozni.Estére hulla vagyok..kérdezni szeretnék szerintettek normális a szédülés?Néha meg-meg szédülök de zsebibaba hála a jó égnek jól van,sokat mocorog ami kisé agaszt az az hogy sokat keményedika poci de láttom nem vagyok ezzel a problémával egyedül.A nevünk is meg van Aaron Gábor lesz.Tegnap meg vetük az ágyat neki baldahinnal,matraccal ,rácsvédövel,ágynemü is járt hozzá matrac és "csak" 119€ volt szerintem simán megérte.na megyek is csinálom télre a lecsót a fagyóba...Jó lehetet a tali..

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Mindenhol azt olvasom/látom/hallom hogy 20. héttől nem szabad háton feküdni, mert olyankor nem jut elég oxigén a babának. Na már most. Én éjjelente mindig szépen a hátamra fordulok és nappal is jórészt úgy pihenek. Háton fekve a legkisebb az esély ált. a keményedésre. Azt mondják bal oldalon kell pihenni, így a növekvő méh nem nyom semmit és a baba is kap elég oxigént. Ha én bal oldalon pihenek az rendszeres keményedésekkel jár általában. Mi a teendő? Mit tegyek? Hétfőn rákérdek az orvosomnál, de addig is ötleteket várok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

igérem hamarosan lesz poci fotó is

hemej

Sarmi! Uszítsd rá a kutyákat az anyósomra! Embert támadó kutyákat elviszi a sintér, és én is jól járok! :wink: Ma ilyen brutál vagyok!

Hemi! Normális a szédülés is, de azért mérd a vérnyomidat, ha lehet. Kérünk képet kiságyról!
Gratula a nagyfiadnak!

Aida! Kicsit túl van lihegve ez a háton fekvési tilalom. Az a lényege, hogy ha tényleg nagyon nyomja az bartériát, azt te meg fogod érezni, mert légszomjad lesz, elkezdesz émelyegni és szédülni. Persze csak enyhén, de arra elég lesz, hogy ne akarj úgy feküdni. Én ma így ébredtem, és nem volt kellemes. A Lényeg, hogy a babának nem lesz baja, mert előbb átfordulsz magadtól, mint hogy ő is megérezze. Oldalt fekvéskor, ha párnát raksz a hasad alá, tuti nem fogsz a póz miatt keményedni.

Kép
zölddisznó

Aida: szerintem érzed, ha nem jól fekszel. Nekem pl. a hátamon légszomjam van. (Lillánál nem volt soha, nála a hasam is sokkal kisebb volt, valszeg összefüggésben lehet a kettő).

Aszongyák, hogy tényleg a baloldal a legjobb... de én speciel a jobb oldalt szeretem jobban így össze-vissza forgolódok...
Vendég

Próbáltam már a párnás megoldást. :( Semmi nem vált be. Esetleg a félig oldalt, de inkább hason póz. De olyankor sokat rúg Noli gondolom nem szereti.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

...vagy szereti!

Kép
zölddisznó

Aida: szopipárnával póbáltad? Én úgy tudok jót aludni. A hasamat is megtámasztja, meg a lábam közé is berakom és nekem úgy kényelmes. Amúgy meg úgyis megérzed ha nem jó úgy feküdni. Valahogy nekem nem jön be a hátonfekvés, hason meg kb. 14. héttől nem érzem jól magam, pedig előtte csak hason aludtam.
Sarmi: humánus megoldást nem nagyon tudok, max. beszélj a szomszéddal hogy valamit csináljon. Nem humánusat tudok, de azt inkább nem írom ide! :lol:
Vendég

Zöldi!
Ha már otthonról sem kell dolgoznom, akkor én is megpróbálom kicsit átbillenteni a biológiai órámat. :-D De csak kizárólag az együttes naplopás érdekében. :-D

Sarmon!
Szomszéddal beszéltél már kutya ügyben? Bár gondolom sokat ő sem tud tenni az ügy érdekében... Max beviszi őket éjszakára a házba. Én kutya párti vagyok! Ne bántsd őket! A miénk is szokott éjjel randalírozni, de szerencsére a szomszédokat nem ébreszti fel, csak bennünket. :-D

Hemej!
Szerintem a szédülés egyszerűen az alacsony vérnyomi miatt van. Benjaminhoz kitartás, a bútorokhoz pedig gratula!!!

Aida!
Szerintem is feküdj úgy, ahogy kényelmes. Nem kell ezen stresszelni, jelez a szervezeted vagy Noel ha valami nem stimmel. Én mostanában kezdtem el újból hanyatt fekve is aludni. Korábban így nagyon feszült a hasam, de most semmi mellékhatás. Van úgy, hogy éjszaka csak így kapok levegőt. De alszok mind a két oldalamon is. Van amikor félig hason, de ha Zsófinak ez nem tetszik, akkor váltok a sima oldalon fekvésre. Amúgy meg a bal oldalon alvás ellen meg szólhat az is, hogy olyankor a saját szívedre "fekszel" és az sem biztos hogy jó. Következtetés: aludjunk állva, mint a lovak. :-D

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska:
Tetszett a következtetés! :D Még el is kacagtam magam. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

...szerintem mától ne is aludjunk! Menjünk bulizni minden éjjel!!! :wink:

Kép
zölddisznó

Inkább ülve kell aludni :) Nem vicc... Én speciel Lillánál az utolsó hetekben kb. 5-6 párnával plusz szoptatóspárnával aludtam lényegében ülő pózban... Na az tök jó volt:)))) (aki nagyon refluxos lesz a 3. trimeszterben annak is ez a megoldás...)

Most vettem egy nagyon spéci párnát, valszeg azt fogom használni (... bazi nagy, olyan mint egy fotel alj nélkül, karfával... Na ezt simán rá lehet pakolni az ágyra... szoptatóspárnaként árulták kemény 4e-ért de valójában arra van kitalálva, hogy ha valaki az ágyában szeretne olvasni akkor kényelmesen olvashasson...) (ez az eredeti kép a hirdetésből...)

Kép
Vendég

Tényleg kérdezni akartam, hogy verzsoról tud vki vmit?? Hogy vannak?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Noli baba egészen lent a bugyimnál tevékenykedik és néha már fáj. :? Vajon mit csinál ott lent!? Még egy kicsit megy lejjebb és már külvilágban van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hahó!

Zöldi!
Ha én annyi magnéziumot megennék, amennyit írtál,akkor egész nap a budin ülnék az tuti! :lol: :lol: De vettem most másfajtát!
A dokim azt mondta,hogy a hasmarstól ráadásul mégtöbb keményedésem lesz! Múlt héten a legnagyobb adag magnézium kb 1000 mg volt...

Aida!
én is sokat fekszek háton, bár én is olvastam,hogy nem a legjobb! :roll: Amúgy nekem még akkor is több a keményedés,ha a fiatalúr bulizik odabennt. Olvastam is a neten,hogy a magzatmozgásokra regagálhat így a méh! Te milyen gyakran jársz doihoz?

Bernuska!
Jó,hogy kibírható volt. Èn jövöhét csütörtökön megyek, szerintem itt is cukros lötyi a program.

Csaki!
Tettszik a párna!

Sarmon!
szerintem se mérgezd meg öket, inkább egy nyugtató lövedék!!! :wink:

Hétfön kezdem a szülésfelkészítöt, heti egyszer lesz, összesen 7-szer.
Ja és megvettük múlthéten a bababútort. Ebayen csaptunk le rá, de elötte láttuk élöbe e bútroboltba. Mindjárt dobok képet róla!
susy75

susy:
Nekem is szokott keményedni, ha Noli nagyon belejön. Ezt az összefüggést már én is észrevettem. 3 hetente megyek, mert ugye megrövidült a méhnyak és így ellenőrizni kell a méhszáj állapotát. És Te? Mostanában hogy állsz a keményedésekkel?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Most két hét van két viszgálat között, aztán majd meglátjuk.
péntek,szombaton kevesebb volt, vasárnap és tegnap megint több,sajna. :( :( Volt,hogy óránkén 3-4!
ez van, pihizek,de azért nem fekszek egész nap az ágyban.
Mától meg kompressziós harisnyát hordok :? , kíváncsi vagyok segít e! :roll:
susy75

Kép Babácska bútora! ebayes foto,nem nálunk van!
susy75

susy:
Óránként 3 keményedés még nem probléma.

http://www.babazo.hu/szakertok/20070831 ... tml?pIdx=1

Itt ír a méhkeményedésekről egy orvos.

A kompressziós harisnya min is fog reményeid szerint segíteni? Az visszér ellen van, igaz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki és minden baba jól van!

Pénteken voltam cukros lötyit inni. 4,6 és 6,5 lett az eredmény. Azt monda a védőnénim, hogy tökéletes.
Viszont vérszegény vagyok tehát ehetek szöget de jó sok vastartalmú dolgot mindenképpen. :oops: :D .

Miután nekem még nincs szopipárnám én két takaróval alszom. Az egyik össze van tekerve mint egy hurka és azon van a pocakom aztán ha megfordulok akkor éppen forditva. Eddig ez bejött. Vagyis csak így tudok aludni. Ez olyan félíg oldalt félig has póz.
Vendég

aida!
Szerencsére nincs viszerem, bár elvileg arra adják. Viszont a dokim azt mondta,hátha segíti a keringést és ezáltal kevesebb lesz a keményedés. Meglátjuk!!!

Orsolya!
Akkor vastabletta kell! èn is eszem kétnaponta.
susy75

Hú susy, na erről még nem hallottam. :) Szólj ha segít!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi a linket! :wink:
susy75

oké, mindenképp megírom. Amúgy még én se hallottam róla! :roll:
susy75

Susy! Ha nincs viszértágulatod, akkor a kompressziós harisnya tök felesleges szerintem, sőt! Ha leszorítja az amúgy normál működésű ereidet, akkor a lábadban lesz rossz a keringés. Legalábbis józan paraszti ésszel gondolkodva.
Lassan mindenki azt fogja gondolni, hogy kifőzdém van, de egy gyűszűnyi pálesz esténként (max. egy fél feles) tuti élettanibb hatású, mint bármely kegyszer! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Akkor azt mondod,hogy nem jó,ha hordom??? :roll:
Páleszt még nem mertem inni. Tegnap ittam egy pohár bort. Egy ideig jó volt... :? :?
susy75

sziasztok.

szorsolya. gratula a jo cukros eredmenyhez.

hemej. nem er ellopni a fiu nevunket :wink: mi is az Aaron-t neztuk ki. persze nekunk kislany lesz, na de ezt a ferjuram nem tudja.

ibernuska. milyen lett a cukrod? orulok, hogy most mar tuti Zsofitok lesz!

Suzy. tetszik a butorotok. meg szabad kerdezni, hogy mennyi volt? uj vagy hasznalt? annak a szobanak a szinei is tetszenek. eszembe nem jutott volna, hogy a dekor csikot oda fel is lehet tenni.:)

Zoldi. mikor lehet tesztelni a kifozdedben?

tegnap este mikor mar a zuhanyzoban alltam kiderult, hogy nincs melegviz. szoval elromlott a bojlerunk. se mosogatni, se hajat mosni nem tudok.
ma reggel a netunk mondta fel a szolgalatot, de szerencsere az mostanra magatol megjavult.
es a munkahelyi gepemet megette egy trojan nevu virus. minden amit ma meg tegnap csinaltam elveszett. :twisted: :twisted:
mi johet meg?!

en is szoktam haton aludni, de leginkabb a jobb oldalamon. a balon nem nagyon megy, mert ott faj a csipom. en is parnaval alszom, hol a labam kozott, hol a hasam alatt.

csaki. tok jo az a parna.

suzy. en is szedek vasat. naponta 2-t.

sarmi. ne bantsd a kutyakat legyszi. ok ugy beszelgetnek! esetleg a szomszeddal valo beszelgetest javasolnam en is.

KépKép
KépKép
mush589

tiszta depis lettem miota visszajottem. asszem megyek szunditok egyet. hatha jobb lesz!

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Sajna a mi gyerekszobánk nem lesz ilyen nagy! még azt se tudjuk milyen legyen a dizájn!
Ebayen csaptunk le rá, szállítási költséggel együtt 560 euro (kb.130 ezer ft) és teljesen új.A kiságyátalakítható majd gyerekággyá.

Ha jól emlékszem te vettél kókusz matracot a babaágyba? Ha igen mennyi volt vagy egyáltalán mennyi ennek az ára?
Most láttam egy katalógusba le volt árazva,de nem tudom eldönteni jó áron van e?
susy75

susy:
Ált. a 120*60-as kókuszmatracok 8000-9000 Ft-ba kerülnek. Én tudok egy boltot ahol most 6500 Ft. Amúgy azt mondják sok baba nem szereti. Lehet, hogy egészséges, de nem minden baba gondolja úgy, hogy kényelmes is. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Iberni és Mush!Szerintem az előző hozzászólásaimból kivehettétek mennyire kutyapárti vagyok.De ez már türhetetlen esküszöm.A kislányom riadt már fel sirva,orditott hogy kutya van a szobában és fél,mert itt ül az a dög a keritésünk mellett a gyerekek ablakja alatt.A szomszéddal természetesen próbáltam szót érteni de egy hülye lusta nyanya,akinek 3 méteres csalánnal van teli az egész udvara.A kutyáknak 1 héten jó ha egyszer ad enni.Ráadásul 4 van neki.Akkor is vizbe áztatott penészes szárazkenyeret kapnak.A dög melegbe nem lehet aludni,ha ablakot nyitok,akkor meg a folytonos csaholás...Hónapok óta ez megy.már elegem van,elhihetitek.na majd csak kitalálok vmit.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Én is túléltem a cukros löttyöt . :lol: tényleg nem vészes,, sőt citrommal egész iható. Nagyon kedvesek voltak, még adnak is annak aki nem visz citromot.
Az eredmény talán már holnap reggel a védőnőnél lesz, holnap ott kezdek.

lbernuska: örülök hogy te is túl vagy rajta!

Megjött végre a hordozó és ezt már elhoztam :wink: szerencsére másodjára eltalálták a rendelést.

Utána elmentem "barátnőzni " és majdnem elfelejtettem hazajönni :lol: olyan jó volt !

Susy:
én is annyiért vettem matracot amennyiért Aida mondja, de én nem sima kókuszt hanem rétegeltet,, ami sokkal de sokkal kényelmesebbnek tűnik .

Nekem most új "tünetnek " minden éjszaka zsibbad a kezem,,, másnak is szokott?? mitől lehet?

Kép
eszterke24

sarmi. akkor viszont az allatvedlemiseknek kellene szolni, mert nem csodalom, hogy ugatnak, ha ehesek szegenyek. vagy adj nekik vmi kajat. szegeny jazi, az nem jo ha fel.

suzy. en meg nem vettem matracot.

na aludni nem sikerult, mert jottek boilert szerelni. szerencsere. de mar masfel oraja csinaljak...

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Én most jöttem meg a babázásból. Annál a barátnőmnél voltam akinek Down-kóros a kisfia. De hát az egy olyan édes baba!!!! Tünemény. Jó két órát eljátszottam vele.
Matrac: én itt 10e-ért láttam. 140x70-es és az is az a rétegelt fajta, ami egy kicsit kényelmesebb mint a hagyományos.
Sarmi: tényleg az állatvédelmiseknek szóljál! Ilyen esetben ez a legjobb, mind nektek mind a kutyáknak.
Vendég

Mush!
Bocsi,akkor rosszul emlékeztem rád!

Köszi az infókat a matracról! :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75

viszér.

én majd holnap fényes nappal lefotózom nektek milyen egy viszeres láb :cry: :cry:

én gumiharisnyával alszom éjelente mert fájnak a lábaim pedig párna van közöttük.

műtve is voltak de sajna kell majd még

harivera
Budapest XXI. kerület

Susy! Szerintem neked felesleges.

Mush! Szopi után össznépi tesztelésre hívok mindenkit! :lol:

[quote]A írta:múgy azt mondják sok baba nem szereti. Lehet, hogy egészséges, de nem minden baba gondolja úgy, hogy kényelmes is.

Aida! Ezt a babák mondták? :wink: Nekik az is hényelmes, ha egy összehajtogatott pokrócon alszanak,mert még nincsenek olyan "kiálló testrészeik" mint nekünk - csípő, váll...

[quote]N írta:ekem most új "tünetnek " minden éjszaka zsibbad a kezem,,, másnak is szokott?? mitől lehet?

Eszti! Idegeket nyom a "csomag"

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

bocika!
Köszi az együttérzést.
Matrac:A nikicabababolt.hu kókusz matrac van 7900ft.

dcili!
a kisfiad most lehet h szégyenlős volt, tudjátok h mi a neme és láttátok h egészséges ez a lényeg.

Orsolya!
A vas az nekem is elég ramaty de a cukor az jó lett most kettesével szedem a tablattát és a spenótot is eszegetem.

lbernuska!
Én is elhatároztam h szept 15ig dolgozom, a nagyon kedvelt vendégeket fogadom háznál is ha nekik nem gond eljönni.de már fárasztó ez a eljárkálás nekem is.
Te meg jó sokat kocsikázol.
Mi a melód?

Rólam:
Ma megvolt az ujjabb fogászat egy tömést cseréltek ki (az amalgán por nem szívódhat fel mert szívták rendesen porszívó valamivel) mikor kiment az érzéstelenítés hát bírom a fájdalmat, de azt hittem besz...ok ugy fájt.aludtam egy kicsit hátha jobb lesz kicsit jobb is de felhívtam a védőnénit mit szebed bekapni ha rosszabodna.Ő a rubofent ajánlotta bevettem vacsi után egy felet.

Szegediek szept.7-én babaexpo.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Most ülök le ma először, kivagyok annyir mentem mint egy őrült.

A lábaim nekem is kezdenek visszeresedni, mivel kenhetem?

Kép
dcili81

Na teszek egy poci képet egészen friss kb 30 perce készült Kép

hemej

Jó minőségű, olcsó kismama-szoptatós pizsamákat (nem hálóing) keresek olcsón. Nincs valami ötletetek?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?