Kedves Doktor Úr!
Egy évvel ezelőtt született a kisfiam. Szükség volt gátmetszésre. A szülés után az orvosom azt mondta, hogy a hüvely is berepedt, szóval azt is össze kellett varrni. A gyermekágyas időszakot, -ami egyébként lelkileg semmihez sem hasonlítható, különösen a szoptatás miatt-, nagyon megkeserítette az, hogy nagyon sokáig fájt a gátsebem, ami sajnos a mai napig kitart.A hüvelybemenetnél egy szúró érzést érzek, különösen miután együtt voltunk a férjemmel. Szóval egy hét házasélet, két hét pihi.
Most váltottam nőgyógyászt, mert az orvosom, akinél szültem, és akinél azóta négyszer is voltam, elutasította, hogy megoldja ezt a problémát. Azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, meg hogy így marad. Ma azt mondta egy másik nőgyógyász, hogy a varrás a hüvelyben rosszul hegesedett, lehetséges lenne egy műtét, de nem garantált a jó eredmény, és hogy lehet, hogy jó lenne vele megvárni a következő babát (két éven belül szeretnénk), szerencsésebb az után helyrehozni. Az lenne a kérdésem, hogy az, hogy a seb rosszul hegesedett, mennyire az orvos hibája, és hogy Ön szerint is jobb lenne -e inkább megvárni a következő szülést.
Várom válaszát, amennyiben ideje engedi!
Tisztelettel, Anita