Igen, mindenkinek más, mondjuk én is BKV-ztam napi szinten legalább 3 órát, volt hogy többet is, mikor kb. 3-4 hely között rohangáltam, de már megszoktam, nekünk sose volt kocsink. Viszont az unokatesóm fodrász, és ő is nagyon korán abbahagyta a munkát, egyrészt a vegyszerek miatt, másrészt, mert álló munka nagyrészt. És jól is tette, mert így is 6 héttel hamarabb jött a baba. Szóval szerintem mindenki érzi, hogy mit bír, hogyan a legideálisabb.
A beteg babán mi is gondolkodtunk anno, beszéltünk róla a férjemmel. Még egy Down-os gyerek részemről oké, de mást nem tudom... Egy autista gyerekkel nagyon nehéz lehet, bár az meg úgyse derül ki születés előtt. A férjem nagyon nem akarna beteg babát bevállalni, mert az nagyon megterheli a családot szerinte. Hát nem tudom, nagyon remélem, hogy nem lesz nálunk aktuális a kérdés. Végtaghiányos baba sem riaszt engem, vagy ilyesmi, de mondjuk egy torz, fogyatékos bébi ...
Most nemcsak nekem lenne nehéz, mert az anyai ösztön mindent legyőz, de nem tudom, vajon ő mennyire lenne boldog... Na jó, inkább nem is gondolok ilyesmire.