Sziasztok!
Vucuska!
Gratulálok!!!
De jó hírt hoztál!
És dolgozol, vagy táppénzen vagy?
Nika!
Hát, tényleg nem semmi méretű a pocakod, és már a 12. héten is hatalmas volt! Az enyém meg sem közelíti
Hogy tudsz még hason feküdni? Hihetetlen!
Kriszta!
Nagyon szorítok, és várlak a hírekkel!
Úgy látszik itt az a szokás, hogy ilyen korán megy ki a védőnő "családlátogatásra". Én is kicsit meglepődtem rajta
Rólam: Ma mentem a táppénzes papírért, ahol a doki közölte, hogy pont ma vagyok 12 hetes.
Kérdeztem, hogy akkor az Uh-ra meg a kombinált tesztre be kell-e jelentkezni v. hogy megy, erre mondta, hogy nem, ha gondolom, azonnal meg is csinálhatjuk!
El is kezdett remegni a gyomrom, meg izzadni a tenyerem rendesen...
A lényeg, hogy az UH alapján minden rendben van: CRL: 54 mm, NT: 1,5 mm, a placenta tapadása a fundusban (ez nem tudom pontosan, mit jelent), magzatvíz mennyisége normális, jó szívműködés és magzatmozgás.
A kombinált teszthez is levette a vért a doki (hiába kértem, hogy a jobb karomat szúrja, mert ott sokkal jobb a véna, csakazértis a balt kérte, persze el is bénázta, azt mondta, hogy összeesett a vénám, így mégis megszúrta mindkettőt, de mondjuk ez a legkevesebb)
A 16. heti AFP-re is kaptam beutalót, október 2-án kell menni vérvételre, csak azt nem tudom, hogy akkor UH-t is kell csinálni?
Ja, Kriszta, légyszi ha odajutsz, javítsd ki a szülés időpontját 03. 18-ra, most nézem, hogy beírta a kiskönyvembe
Köszi!
Na megyek, mert még nem reggeliztem
Puszi
Maggie